Hemma i Sätaröd måndagen den 19/12 2005.

Hemma i Sätaröd måndagen den 19/12 2005.

Mamma och pappa tycker att dom  är så finfina barnen...

Kommentarer
Postat av: Sofie

Han har blivit så liten...

2005-12-20 @ 23:42:37
Postat av: Ellen

Hej Alfons! Är det skönt att vara hemma? Jag har hört att ni har nya kattungar hos er. Är de söta? Jag tror det, kattungar brukar vara det! :-) Fast de kan ju vara lite spralliga och rivas lite så klart.
Idag ska jag ner på stan och leta efter ett bilgarage till Luna, jag tänkte att hon skulle få några nya bilar också. Hon har ju inga ambulanser eller brandbilar och det måste man ju ha, eller hur?
Hoppas att ni får ha det bra hemma och stanna hela julen! Och att alla prover och tester och bilder visar bara sånt som är bra.
kram Ellen

Postat av: Kajsa

Hej Alfons! Det syns att en av dina kusiner heter Rakel! Du brukar alltid se så pillemarisk ut att jag inte har sett det förut. Det lövska påbrået är starkt i släkt!!!

Kramar! Hoppas att vi ses snart!

2005-12-21 @ 10:12:24
Postat av: Mormor

Hej Alfons!

Vi saknade dig igår på Rakels kalas, men jag vet att du och pappa kopm hem sen. Och idag är du i Lund igen och blir sövd. Jag ska åka och hämta ALma om en stund. Ville bara titta lite på din blogg först. Snart är de julafton, då kommer tomten till Sätaröd! Jag hoppas så att du kan glädja dig åt det. Glädje är nog vad du behöver mest just nu.

Nu har Ditte och Tobbe köpt en julgran till mig, den står så finklädd i vardagsrummet. Dittes lilla kattunge är jättenyfiken på den. Igår hade den tagit ner en kula som den lekte med! Jag har lagt julklapparna till er under min gran så länge. Kattungen hoppar runt bland dem så jag vet inte hur de kommer att se ut på julafton. Hon biter i banden och drar upp rosetterna. Men ännu har hon inte kommit på att hon kan klättra i den!

Vi ses ikväll, lilla älsklingen. Då vill mormor har positiva besked! Jag hoppas och bävar.

Många många kramar till er alla fyra från mormor

2005-12-21 @ 12:34:45
Postat av: Gunilla i dalom

Det tycker jag också.Jättefina!Kram!

2005-12-21 @ 17:27:53
Postat av: Bambi

God Jul alfons hoppas att Tomten kommer med positiva besked och en massa fina julklappar :)

Tänker på dig Ofta

2005-12-21 @ 18:43:36
URL: http://www.bambii.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback