Onsdagen den 7 december.

Åh... Han skrattar!!!! Med mig, när jag busar med honom, kan det kanske vara för att klockan är 23.15? Skit samma! Åh, vilken son vi har Christian! Och vilken super-bror du han Alma-Lee!

Alfons, jag ÄLSKAR dig!

Mamma

Kommentarer
Postat av: Mormor

Tack Catarina, älskade flicka, för den ovanligt goda nyheten! Jag tror det är det jag vill höra mest av allt när det gäller Alfons, att hans skratt har kommit tillbaka! Så länge har han levt utan det, att jag blivit alldeles rädd. Han går liksom i känslomässigt ide när han kommer till sjukhuset, jag tror det är det jag tycker är jobbigast. Men nu har det vänt! Jag längtar till julen, då vi alla ska få vara samman. Om man får tro den där optimistiska Albert! Och det väljer jag att göra.

Till Alfons:

Idag har jag och Ditte passat kusinerna i Linderöd, för lill-Hugo har varit på sjukhuset. Ebba och Hannes fick öva på luciasånger i kyrkan och de var JÄTTEDUKTIGA. Ebbas kunde nästan alla sångerna och Hannes fattade precis hur man skall gå när man går i luciatåg. Om en vecka är det Lucia på riktigt, då ska de ha lucialinnen och tomtekläder på sig och sjunga så fint för alla som sitter i kyrkbänkarna. Jag lovar att jag ska ta ett kort på dem så du kan få se hur fint det är. Om du fortfarande ligger på sjukhuset då kommer det säkert en Lucia till dig också, för den dagen finns det Lucior överallt. Fast det blir ju inte Hannes och Ebba förståss.

Nu äter mina kattungar vanlig kattmat och de är jätteduktiga att gå på lådan när de behöver bajsa och kissa, så så fort du kommer hem från sjukhuset kan Almas kattunge flytta till er. Det blir väl jättebra. Jag undrar fortfarande om ni har tänkt ut ett namn till den. Jag tror att du får hjälpa ALma-Lee att hitta på ett namn till den, för hon är nog för liten för det. Dittes kattunge ska heta Myra.

Många kramar och pussar från en väldigt trött mormor. Jag älskar dig och hoppas att du och din mamma får sova riktigt skönt inatt.

2005-12-08 @ 00:29:25
Postat av: Petra

Åhh vad härligt att höra! Det kan jag säga Catarina, att skrattade gjorde Alma-Lee igår med när vi SKULLE sova på dagis!! Hon kramade och pussade mig( härligt goda blöta pussar) men somnade inte! Hon är så lik dig när hon skrattar!Kan säga att det var 40 minuters busande och härligt gosande! Nu ska jag gå in och träffa henne. Kom med Christian för en stund sen. Jag kramar henne från dig med. Hälsa Alfons och krama honom från oss på dagis.
Kramar Petra

2005-12-08 @ 10:01:01
Postat av: Malin

Jag kan inte tänka mig hur det skulle vara att inte får höra sitt barn skratta. Måste vara en underbar känsla att få höra det!

Postat av: gunilla i dalom

Kramar till er alla. Känns lite tjatigt att alltid skriva det. Men hoppas att det värmer lite grann. Oh, vad ni ska vara lyckliga nu. Måste vara härligt för Alfons också att komma tillbaka.Här uppe i dalom är det massor med sö fortfarande. Nu blir den nog kvar. Det är fint. En liten kram till från mig till er alla

2005-12-08 @ 11:35:22
Postat av: sarah

åh, åh, åh vad glad jag blir!!! kill på magen från mig!!

2005-12-08 @ 18:37:39
Postat av: Lina

Vad jag längtar efter o höra dig skratta! Hoppas du blir glad imorgon när jag o Joel kommer o hälsar på!

Mormor pratade om Lucia, tänk om det är din doktor som går lucia för dig!! När jag låg på sjukhus när Joel låg i min mage så gick mina doktorer lucia för mig! Gynekologer! Dom hade luciakronor på huvudet o sjöng o bjöd på jätte torra lussebullar! Det skrattade jag länge åt! Hihi!

Kramar från Mussolini...ehh... moster Lina menar jag...

2005-12-08 @ 20:08:27
Postat av: Malin (mostern alltså)

Vilken lycka, snart får du och Ebba skratta tillsammans, det är ju det ni är bäst på! Puss!

2005-12-08 @ 22:21:29
Postat av: Birgitte

Hej,

var glad jag blev, att jag började gråta. Så himla bra att höra!!!!!!! Livet återkommar: jag vet det!

Ship o høj!

2005-12-08 @ 23:21:23
Postat av: Ebba

Jag vill skriva god jul till dig Alfons, jag skulle berätta att Hugo skulle bli sövd. Jag ska skicka ett julkort till dig, vill du det? Puss och kram från Ebba till Alfons

2005-12-09 @ 11:58:41
Postat av: Malin med Åke

Alfons, nu har jag satt dit lite mera bilder på Åke. Kan du hälsa Ebba det är du snäll!
/Malin och Åke

2005-12-09 @ 21:16:19
URL: http://malinakrocko.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback