Tisdagen den 27/12. Vinterland och till sjukhus (vinterrally)

Vi har haft en fantastisk jul, och julmaten är fortfarande lite god. Men igår började det snöa och snöa och snöa.  Nu när jag tittar ut på en av byggnadsställningens plankor är där typ 12-15 cm snö. Helt fantastiskt, hela landskapet är som ett sagovinterland. Dessutom ligger snön kvar, det ska ju inte snö göra. Det kommer kanske max några centimeter och nästa dag är den slask,åtminstonde när man bor i Malmö.

Tack för alla fina julhälsningar på vår blogg, och tack alla som var här och firade jul. Det kanske verkade välordnat och så, men fem minuter innan alla kom stod jag och dammsög i kalsongerna, potatisen hade ännu inte börjat koka och den sista kassen med blandade ting trycktes in i garderoben. Men julen handlar ju inte om sånt smått som god mat och fina presenter eller att vara med släkten, det handlar faktiskt om gud son (ja, jag tillhör den ironiska genrationen).

Igår fick vi köra in till sjukhuset i Kristianstad för att Alfons fick feber och hade ont i halsen och var lite svullen på den sidan där CVK:n var uppfäst. Doktorn var jätte duktig, han kunde verkligen sitt jobb. Så vi fick alltså åka hem igen vid elva tiden i går kväll. Han hittade inget direkt fel utan trodde att vi kommit in en dag för tidigt, att Alfons kanske var på väg att få någon slags infektion. Så idag ska vi köra in igen, men det gör inte så mycket, vi måste ändå till apoteket och köpa pulkor till oss allihopa. Alltså vi ska köpa pulkor, inte nödvändigtvis på apoteket.

Vi ses i snödrivorna!

GOD FORTSÄTTNING ALLIHOPA!


Kommentarer
Postat av: Faster Therese

Även snön ligger kvar inne i Malmö... Ingen slask än så länge och mer snö är dessutom på väg... Så i år blir det nog en vit nyårsdag. Ha det så kul med pulkorna, själv älskade jag att åka när jag var liten. Jag såg en igår när jag gick förbi Möllevångstorget, det var helt täckt med snö. Massa barsn som byggde snögubbar överallt. Fick syn på den röda pulkan så tydligt mot den vita snön. Ooooohhh ville genast åka lite. Helt underbart kul hade det varit. Nu snöar det här ute igen....
Mys allt ni kan o alla som ger sig ut på vägarna, kör nu försiktigt och ta det lugnt. Bättre att komma för sent än att inte komma fram alls. Eller hur!
Även tack för en trevlig julafton, förlåt att vi stökade ner så.

Pussar

2005-12-27 @ 10:03:07
Postat av: Ellen

Vi har varit ute och åkt pulka. Det gick att åka runt hela halva Kirseberg eftersom det inte var undanröjt. Toppen! Hoppas att ni också har hunnit åka massor av pulka idag!

Postat av: Farmor

Tack Christian och Catarina - så fint ni ordnat det på julafton! Jag förstår att ni slitit till sent på kvällarna för att vi skulle få det så mysigt. Nu har vi fått all snö på en gång, det är så vackert och den ligger kvar orörd, vitt och fin. Tänkte just på pulkabacken vid kyrkan i Falsterbo, så kul ni hade i snön, men det är evigheter sen. Hoppas att Alfons har kunnat åka lite pulka och att feber och halsont försvunnit.
Kram farmor

2005-12-27 @ 16:00:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback