Måndagen den 21 november. Om att vara mest inne...

Vad ni gör mycket! Vi längtar mest efter att få lossas från alla slangarna och att kunna få gå ut i lite frisk luft. Det hade varit skönt. Alfons längtar förskräckligt mycket efter Malmö. Och efter sin lägenhet och efter att få vara frisk "som jag var innan när jag bodde i Malmö", säger han. Dag efter dag. Och oj, vad jag längtade till Malmö när jag läste ett Sara och Anton hade varit vid pildammarna på promenad. Jag längtar och saknar, precis som Alfons. Ganska mycket faktiskt.

Igår surrade det en stor helikopter precis utanför vårt fönster. Den var så nära att vi nästan kunde se människorna i den. Alfons sken upp och blev sällsynt glad. Sällsynt glad. Det är sällan han skiner upp nu. Värdena går snabbt ner och tröttheten är påtaglig. Alfons var vaken en timme imorse, satt upp lite och somnade sen om igen och sover ännu. Han är trött.

Idag ska vi göra något jätteroligt! Vi ska samla urin i 12 timmar. Vilken spänning va?!?

Det är trevligt om någon vill komma och hälsa på. Just nu är det bara fritt fram men det kan svänga snabbt. Neutrofilia (normalt värde på mellan 1.5-8.0) ligger nu på 4.0
Alfons kommer att bli isolerad om de kommer under 0.1.
Blodvärdet (B-Hb) var igår nere på 81 (normalt värde mellan 100-150) och idag tror vi att han kommer att få blod. Det blir bra om han får det så han kan komma upp sig lite. Alfons telefonnummer till det egna rummet är 046-315481

Igår var Lotta här och hälsade på och det var jätteroligt Lotta! Du är en super-Lotta, det vet du. Synd bara att du förlorade biljarden!!! :-)

Nu ska jag borsta mina tänder.

Catarina

Kommentarer
Postat av: Petra på Vram

Det är så trevligt att läsa vad ni skriver. Ni är otroliga människor. Så underbara på alla sätt och vis. Ni har en sådan styrka och är så bra för era barn! Vi har inte känt varandra så länge, men det känns som om vi har känt varandra hela livet! Hälsa nu så gott till Alma-Lee och Alfons så ses vi snart igen.
Kramar Petra

2005-11-21 @ 12:22:33
Postat av: Ellen

Vet ni? Jag tror att Malmö saknar er också! Det finns de här i stan som gör det i alla fall, och jag tror inte att vi är de enda! :-)

Vad häftigt med en helikopter! Luna brukar spana efter flygplan som flyger här över ibland. Och så står hon och tittar ut genom fönstren på tågen som kör förbi. De syns faktiskt från vårt fönster även om de är ganska små, som en tågbana nästan!

Nu ska jag snart cykla och hämta Luna som varit på dagis och sen ska vi äta köttfärssås och spaghetti.

Attans att vi inte fått ner bilen än! Annars hade vi gärna kommit och hälsat på. Men vi hoppas att du är pigg och kan ta emot besök lite längre fram när bilen är nerkörd (den kommer antagligen till helgen eller nästa vecka) och då kommer vi gärna!

kram till er alla!

Postat av: Emma och Micke på Gotland

hej alfons,
vi har bara träffats en gång när mamma catahrina gjorde pankakor till dig och mig,ditte och jonas oh lilla alma som var så liten då.när ni hälsade på ditte på gotland förra hösten. micke och jag ville bara säga hej till dig och hälsa att vi tycker att du är en riktig liten kämpe! lycka till alfons! vi tänker mycket på dig och din familj!v får kanske ses när jag kommer och hälsar på ditte i december!
Många varma kramar från emma och micke på gotland!

2005-11-21 @ 21:58:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback