Måndagkväll den 14 november. Om infektioner och djävulskap.

Så såg vi fram emot den sista dagen tillsammans hemma alla fyra, imorgon tisdag, men icke! När vi var i Lund idag på informationssamtal om högdosbehandlingen så skulle CVK-förbandet bytas ut, men ve och fasa(!) så var det infekterat... Det blev ett par jobbiga timmar på BUS; stygnen togs på halsen där slangen är fäst, det byttes förband, togs odling och tvättades. Alfons hade det verkligen jobbigt, men vår favorit-Anna var jätteproffsig, så bättre hade det inte kunnat gå.

Imorgon ska vi vara på Bus klockan 11.00 och i värsta fall så måste vi stanna om de måste ge honom antibiotika intravenöst. (Hmmm... Undra just om det stavas så?!?) När jag berättade för Alfons så blev han GLAD!!! "Ja, jippi. Då kan jag ligga i min (?!?) säng och hissa mig upp och ner och titta på landet för längesen!" Så det känns skönt.

Idag hämtade Malin Alma-Lee på dagis och det gick jättebra. Hon blev jätteglad när vi kom och hämtade henne i Linderöd. Sen åkte vi hem till oss allihopa och åt alla barns favoriträtt korv och makaroner.

Tack Malin för hjälpen!

Catarina

Kommentarer
Postat av: Leon +familj

Men fy vilken otrolig otur! Att det inte kan få vara nog! Hoppas ni fick en bra kväll tillsammans i alla fall. Så ses vi imorgon...

Postat av: Malin

Hur lät det egentligen? Nä hon blev jätteledsen när ni hämtade henne och hon blev forcerad in i en vit bil och tvingades lämna sin favoritmoster, så hon blev inte jätteglad när ni hämtade henne!!! Skämt åsido är det jättehärligt att hänta en glad tjej på dagis, åka hem och äta kräm, härma alla djur vi ser, kramas (och slåss) med kusinerna och leka frisör, för att inte tala om att prova Ebbas halsband! Hannes är kär!

Dessutom ljuvligt att ha Alfons i knät och läsa om alla bokstäverna till exempel O som i Pappa och Z som i häst!

Kram Catarina och Christian, pussa er lilla mistlur och er lilla bajskorv!

2005-11-15 @ 22:43:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback