Presenter till alla våra barn,

Vi har bestämt att om man ska ge Alfons någon present måste man också ge Alma något. Så är det. Men man behöver inte ge någon present alls. Det går jättebra att vänta till jul.

Christian och Catarina


Kommentarer
Postat av: Mormor

Fy, vad jag får dåligt samvete för att vi bara köpte present till Alfons i Visby! Fast jag hade så lite pengar då... Alma-Lee får en annan gång, jag lovar.

Kram från mormor

2005-11-19 @ 18:12:46
Postat av: Charlotte, Christer, Andreas och Rebecca

Hej Alfons,
du duktige, lille kille! Vi läste att du tyckte om att höra vad vi gör hemma varje dag och då vill vi gärna skriva om vad vi har gjort i helgen.
Igår, lördag, köpte vi lördagsgodis och så cyklade vi till Andreas och Rebeccas mormors och morfars nya hus som de snart ska flytta in i. Där är en lång gång som Andreas och Rebecca tycker är jätterolig att springa i.
Andreas har lärt sig att cykla utan stödhjul och det går fort för då är det lättast att hålla balansen. Då blir Rebecca jättearg för hon hinner inte med och då stannar hon och skriker istället för att cykla efter.
Idag, söndag, har det varit väldigt fint väder så vi har varit ute mycket. Andreas lekte med sin kompis Oskar i trädgården, medan Rebecca och Charlotte cyklade till lekplatsen och gungade och åkte rutschkana. Det finns ett litet trähus på lekplatsen där vi lekte affär. Rebecca sålde chokladglass för 4 kr. Tänk om det hade varit så billigt i verkligheten också! Mums!
Fredrik och Maria har varit och hälsat på och på lördag gifter de sig i kyrkan.
Har du sett filmerna, Alfons? Hoppas att där är någon som du tycker om.
Vi tänker på dig och resten av familjen jättemycket!
Många kramar från familjen Hansson

2005-11-20 @ 18:59:43
Postat av: sarah

hej alfons! igår var vi på en stor gård med 150 får, 4 kor, 2 hundar, 5 katter, en massa höns och bin (som sover nu när det är kallt). alfred körde traktor och fick mata fåren. han blev rädd när en hund hoppade upp på honom. vi var inne hos kossorna i hagen, de hade jättemycket päls nu på vintern och en var prickig precis som pippis häst lilla gubben. en katt blev kär i hedda, och hedda blev nästan lika kär i den. den heette findus precis som pettsons katt. en katt hette silveröga och en katt hette rödöga. när du kommer hit och hälsar på ska vi åka dit så du också får åka traktor och mata fåren. pussar och kramar!!

2005-11-21 @ 08:27:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback