Torsdagkväll 24/11. Om feber.

Alfons har fått feber... 39.1 och vi väntar på åtgärd... Känns ju löjligt detta eviga sjuka. Lotta kom och kopplade till näringsdroppet kvart i sex och det känns lungt och skönt med det. Nu får vi vänta och se vad som ska ske med febern.

Nu kom Lotta; det blir Tienam, antibiotika, och lungröntgen. Och ännu mer klyx, lavemang, eftersom man igår på röntgen såg att hela tjocktarmen och tunntarmen är fylld med avföring och vätska! Och han har ordentligt ont. Han skulle behöva morfin men det ger ju förstoppning.

Kopplad till fyra slangar ligger vår prins... Bara det tar slut någon gång, på ett bra sätt.

Catarina

Kommentarer
Postat av: gunilla i dalom

Varma tankar och kramar till natten!!!!!

2005-11-24 @ 19:36:20
Postat av: Ellen

Men blä! Nu får det vara slut på tråkigheter för er! Håller tummarna för att resten av kvällen och natten och all tid framöver ska innehålla trevligare förändringar!

Postat av: Förre dagiskompisen Ebbes mamma Johanna

Vi vill bara säga att vi tänker på er och följer er kamp.
Kramar från Johanna, Klas, Ebbe och Maja

2005-11-25 @ 00:03:25
Postat av: Carina o Rasmus

Hej på er! Skriver för att tala om att jag minst av allt har glömt er, ni är ständigt i mina tankar...Har bara inte hunnit med att höra av mig, Rasmus har över 40 graders feber och dubbelsidig öroninflammation, den andra på några veckor, där emellan blev jag magsjuk, men det är ju självklart bagateller jämfört med vad Alfons går igenom. Jag är inne som hastigast på bloggen varje dag för att kunna följa er, det är smidigt det här med Internet! Jag har tänkt att komma ner till Alfons mormor flera gånger, och kanske äntligen få möjlighet att träffa er, men det går ju inte när vi bara är sjuka hela tiden....Rasmus har dessutom spanat in jämngamla Alma och vill gärna träffa henne också, snygga tjejer har han redan fått upp ögonen för!! Ja du, lille Alfons, skynda dig att bekämpa det där kriget nu, julen står snart för dörren och då ska väl du vara en sådan där trind o go sjörövartomte eller något!?!? Tänker på er och hoppas att ni snart kan andas ut och känna att Alfons finns hos er, frisk och full av livsglädje. Vi hörs, många kramar från sjuklingarna i Göteborg.

2005-11-25 @ 08:17:00
Postat av: Birgitte Ekström

Hej!

En hilsen herfra, selvom ord virker så fattigt og jo: måske derfor er det svært i en travl hverdag at tage kontakten til jer.
Men, tro endelig ikke, at I er glemte: jeg tænker så meget på jer!! Kan jeg kigge forbi? måske bare til en snak i kantinen? Jeg er jo i Lund hver dag; og kommer gerne uden børn :o) I kan jo ringe/sms´e.
I er fantastiske, kærlige forældre: det må I ikke glemme! Alligevel sender jeg en dosis virtuel mod, kraft og karma: det kan sikkert behøves :o)


Birgitte

2005-11-25 @ 11:53:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback