Onsdagen den 19 Oktober 2005. Besked!!!

Till alla er som går och väntar!

Barnkirurgen Torbjörn Backman gav oss en operationschans med 99,9 procents säkerhet. På måndag ska han konferera med den andra barnkirurgen Karl-Magnus, men allt ser ut till att gå vägen. På måndag får vi definitiva besked. Helena Mörse, en av barnläkarna på avdelning 64, sa att vi skulle ställa in oss på operation som förhoppningsvis blir nästa vecka för att han ska slippa genomgå ytterliggare cellgiftsbehandlingar före operation. Vi är försiktigt jublande glada, men tackar inte gud för något, snarare Alfons livsglädje. 


Från hela familjen 


Kommentarer
Postat av: Britt

Kära lilla familjen!
Visst - det känns bra att ni nu fått något besked från Lund.
Låt flyttkartongerna stå där de står och tag vara på varje vacker höstdag som ni kan vara med Alfons och Alma. Njut av att bara vara och glöm alla måsten.

Många soliga höstkramar!
Mamma/farmor Britt

2005-10-19 @ 15:22:07
Postat av: Faster Therese

Såååååååååå glad jag blir!!! Jätte skönt att höra, som sagt vi jublar inte riktigt ännu men det är ju verkligen på god väg åt rätt håll om det är 99,9% chans. Alfons du är så stark. Jag är stolt och imponerad över din styrka. Faster hade inte varit lika modig som du är. Du är Superman!

Kramar till er alla

2005-10-19 @ 15:48:34
Postat av: mormor

Hej Alfons.

Så glad jag blev idag över att doktern sa att han kan ta bort tumören i din mage! Jag vet att det kommer att vara jobbigt för dig och göra ont efteråt. - Du minns ju själv hur det var när de opererade din mage i somras. Men du vet också att det går över ganska fort och sedan kan du leka som vanligt igen. Och då är tumören i magen borta!!! Mormor jublar också försiktigt!!!

Jag lovar att komma och hälsa på dig i Lund efter operationen. Så kan jag gå och hämta saker och fixa mat och sånt, så mamma eller pappa inte behöver göra det, utan kan sitta hos dig HELA TIDEN. Jag vet ju att mammas armhåla är bättre än mormors!!!

Mamma berättade att du ska få stanna hemma fram till tisdag. Så skönt för dig med så många dagare hemma. Hittade ni någon svamp när ni gick i skogen igår? Kanske gömde kantarellerna sig under alla bladen som fallit ner från träden, nu när det är höst?

Nu ska jag gå och lägga mig. Sov gott Alfons och dröm vackra drömmar. Och hälsa Alma-Lee när hon vaknat.

Kram, Mormor

2005-10-19 @ 23:33:04
Postat av: sarah

käraste lilla alfons! vad glad jag blir att de äntligen ska ta ut stenen i din mage. du ska få se att det blir som jag sade till din mamma när du blev sjuk: i sommar kommer du att springa omkring på tomten i sätaröd med sommarben och smultronläppar, och klättra och gunga och busa, utan sten, utan ont och få vara bara barn som du förtjänar att få vara. jag jublar inte det minsta försiktigt. jag jublar högt för varje litet positivt besked!!!
jag vet att det här kommer att gå så bra!
puss, alfons! sarah

2005-10-20 @ 09:48:29
Postat av: Faster Therese

Hej Alfons!
Hur mår superman idag? Jag hoppas att det är precis så bra som det kan vara. Själv sitter jag här på mitt jobb och tänker på dig.
Tittade precis på lite bilder från min 25 års dag för lite mer än 1 år sedan. Vi var på en restuarang som heter Kaptensgården och åt tilsammans. Du ser så busig ut på bilderna. Alma var bara liten, liten. För att vara exakt så var hon bara 19 dagar gammal. Kommer ihåg när du var så liten med...tiden går fort, alldeles för fort. Nu är du en stor kille och inte bara det, du är storebror!! Inte illa! Du får ta hand om din syster och hjälpa mamma och pappa att se efter henne lite.
Jag tänkte bara säga hej och hejdå för jag ska åka till ett annat land imorgon. Ett land där man pratar ett annat språk, landet heter England. Jag vet att din pappa har varit där men du får fråga mamma om hon har varit där med, för det vet jag inte. Men jag kommer hem i nästa vecka igen och då hör jag av mig. Vill ju veta vad det blir för besked på måndag.
Tusentals av varma goa kramar
från
Faster, syster och svägerska :)

2005-10-20 @ 13:41:30
Postat av: Ditte

Alfons!
Vet du vad? Nu har jag äntligen fått en lägenhet, så att jag kan flytta till kristianstad. Då kan vi ses mycket oftare, varje dag nästan! Och i min nya lägenhet finns det ett badkar, så du och Alma-Lee kan komma hem till mig och plaska. Också finns det en balkong som är så högt upp att man ser över alla hus i Kristianstad! Jag tror att man kan mata fåglarna där på vintern. Tror du också det?
Vi ses snart Alfons!
Pussar till dig och lillasyster från moster Ditte

2005-10-20 @ 14:17:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback