Söndagen den 16 oktober 2005

Hej alla mina vänner.

Tack för att ni skriver till mig. Mamma och pappa tycker att det är roligast!

Igår kom jag hem från sjukhuset igen. Nu har jag blivit utskriven i väntan på operationsbesked som vi får på onsdag. Mina värden är jättebra nu, men mina trombocyter är lite låga. Jag får gå på dagis på måndag iallafall om jag vill. Och det vill jag kanske.
I fredags så var jag sövd i 10 timmar, så när jag vaknade igen var det redan kväll. De gjorde en magnetröntgen och sen fick jag åka vidare till IVA (intensivvårdsavdelningen) där de skördade mina stamceller. Det skulle vara minst 20.000 st och i fredagsmorse visade på 33.000 st. Imorgon får vi nog veta om de fick tillräckligt många eller om jag måste skörda igen.

Denna veckan fick jag en ny lunginflammation men den har jag klarat mig ur, och nu känner jag mig mycket bättre.

Vi skriver snart igen. Nu är vi hos mormor och badar i hennes badkar.
Kramar från Alfons. (Och Alma, mamma och pappa.) 


Kommentarer
Postat av: sarah

hej käraste alfons. eftersom jag tänker på dig HELA tiden är det jättebra att du har fått mamma och pappa att skaffa en blogg till dig, så att jag kan gå in och läsa om dig om jag inte får tag på er. jag saknar dig massor, och mamma och pappa och alma också, men vi kommer snart och hälsar på. alfred har rakat av sitt hår för han vill ha samma frisyr som du. vi hörs snart igen, hjärtegrynet. alfred och hedda och john skickar massor av blöta pussar!

2005-10-17 @ 09:30:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback