Måndagen den 10 april. Lunginflammation, kräk och Alfons kan inte gå.

I fredags åkte Catarina och Alfons in till centralsjukhuset i Kristianstad. Alfons hade över 40 i temp, och fick göra lungröntgen. På onsdagen, när vi kom hem från dagis, hade Alfons lite feber och på kvällen hade han runt 39. Torsdagen var han feberfri och vi tog de vanliga torsdags blodproverna i Tollarp (han tar blodprov en gång i veckan under hela A-vitamin behandlingen då den kan skada bla hans lever). Men på fredags morgonen då han äntligen skulle få gå på dagis igen, fick han återigen feber. Eftersom P-CRP (snabbsänkan) resultatet från dagen innan var på 113, beordrade Lund in oss till sjukhuset i Kristianstad, där man tydligt såg lunginflammationen på röntgen.

Så lördagens och söndagens A-vitamin kur ställdes in till förmån för antibiotika. Igår söndag, kräktes han och kunde inte längre gå. Varför vet vi ännu inte, men han klagar på att han har ont i vänster ben. Efter samtal med doktor Ingrid i Lund fick han Alvedon och började gå lite grann, men haltade betänkligt. Idag var det likadant med kräkningar och att han inte kunde gå, sen blev det bättre och bättre, men han haltar tydligt. Är det hela inte bra imorgon, ska vi åka in och göra ultraljud på höften. Det kan vara förkylning i höften eller biverkningar av A-vitamin medicinen (ledvärk och muskelsmärtor). Kräkningarna och den usla aptiten kan vara biverkningar från antibiotika, eller så är han bara magsjuk också. Jävla skit.

Pappa


Kommentarer
Postat av: Ellen

Instämmer i dina egna ord: jävla skit! Hoppas att det genast blir bättre igen.

Försökte ringa i helgen, men förstår nu varför ni var lite svåra att nå. Hör gärna av er när det lugnat ner sig lite, eller så slår jag en signal någon dag.

Åkpåsen är förresten färdigstickad och finns att titta på under pyssel på min hemsida.

kram till er alla

Postat av: Gunilla i Dalom

Som vanligt tänker jag på er. Kramar!

2006-04-11 @ 10:52:53
Postat av: Sofie

Fan, ska det aldrig ta slut...?


Tänker på er dagligen. Och nattligen om man nu kan säga så. Om bara tankar hade kunnat hela... :/

Suck. Kärlek.

2006-04-13 @ 00:20:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback