Onsdagen den 19 april. Mot Lund igen.

Idag ska vi till Lund för uppföljning av öroninfektionen hos örondoktorn. Sedan ska Alfons till tandläkaren och efter det läkarkontroll av doktorn på dagvården. Igår gick han hela dagen på dagis och i förrgår var vi på konstrunda på Österlen. De senaste dagarna har Alfons ätit lite bättre och varit lite piggare, illamåendet och den dåliga aptiten ska enligt läkarna bero på antibiotikan. Antibiotikan slutade vi med igår, skönt.

Pappa


Kommentarer
Postat av: Pascalls pappa

Hej på er!

Skönt att höra att du mår bättre, smärtorna i benen kan vara biverkningar av A-vitaminen, dom vet var det ska smärta i så fall, fråga.
Kanske ses i Lund.

Boris

2006-04-19 @ 10:12:52
Postat av: Sofie

Fint att Alfons åtminstone mår lite bättre, det gläder mig. Saknar er, kommer nog ner till hemtrakterna om inte alltför lång tid, då kommer jag nog och tittar in i huset, hann ju aldrig se hur ni hade gjort om förra gången!

Kram!

2006-04-19 @ 13:58:00
Postat av: Ellen

Alla framsteg är åtminstone ett steg i rätt riktning även om de är små! Hoppas att illamåendet försvinner helt nu och aptiten blir bättre!

Postat av: Sara

Hej, va kul å höra att allt sakta går bättre. Österlen e ju mina hemtrakter. Hoppas att det var en skön dag. Var i Lund i dag och blåsipporna har börjat komma upp. Hörde att vi skulle hjälpa till hos er när värmen kommer. Och som det verkar e de ju snart!!! Ska bli himla kul att se hur ni har det i huset nu och träffa er alla! Kram Sara.

2006-04-19 @ 16:57:13
Postat av: gunilla i Dalom

Skönt att höra att ni mår bättre. Här ligger snön kvar ännu. Verkar som det aldrig ska ge sig i år. Sköt om er och kramar!

2006-04-20 @ 09:38:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback