Måndagen den 14 augusti. Alfons har ont.

Ja, vi vet inte riktigt vad som väntar oss. Alfons har vaknat om nätterna senaste veckan och haft ont, han har också haltat med högerbenet, och slutat gå emellanåt. Han säger att han har ont i högerbenet, ryggslutet och över näsan. Läkarna i Lund vill tidigarelägga alla undersökningar och redan i morgon ska Alfons in till Lund för att ta nya värden på tumörmarkörer i blodet. Vi ville flytta fram några undersökningar till efter bröllopet, men det är det inte tal om längre. Doktor Ingrid vill helst ta benmärgsbiopsi under denna vecka. 
 

Catarina är magsjuk och har först nu i kväll återvänt till vårt hem från hotell mormor. Hoppas alla vi andra klarar oss för Catarina är väldigt trött.

 

Christian


Kommentarer
Postat av: Ellen

Många kramar till er! Hoppas på det bästa!

Postat av: Leon + familj

Det låter mycket och oroligt. Vi skickar alla positiva tankar som går till er. Och om det nu blir en vecka med mardrömsundersökningsväntan: vi hoppas ni får stå på benen ni andra, vi hoppas Catarina blir friskare snabbt, vi hoppas (och hoppas låter så futtigt men det är ju det enda vi kan) att Alfons värk inte är det ni är rädda för.
Kramar,
Anna & Micke

2006-08-15 @ 09:48:14
URL: http://www.caringbridge.org/europe/leons
Postat av: Kajsa

Usch! Vill bara svära! Det hade ju varit skönt med lite vila för er nu, inte in i sjukhuskarusellen igen. Jag tänker på dig Alfons, hoppas att det inte är så läskiga undersökningar de ska göra.

Vi ses snart ochh då ska jag busa med dig och Alma ända tills du säger att du ger dig! Eller jag säger det kanske först!

Kramar till er alla!

Kajsa

2006-08-15 @ 13:28:19
Postat av: Kyle med familj

Hemska virus som man hatar ibland kan vara så välkomna, åtminstone när alternativet är mycket värre. Håller tummarna att det bara är ett virus och att ni alla är på fötter igen till bröllopet!
Kramar till alla!
Katalin

2006-08-15 @ 14:46:52
URL: http://www.caringbridge.org/ky/kyle
Postat av: gunilla i dalom

Krama Chatarina från mig. Och naturligtvis kramar till er alla också. Här har det vräkt ner hela dagen och hästarna har fått ha regnkapporna på sig.

2006-08-15 @ 17:18:28
URL: http://www.kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Boris

Detta var inte det vi hoppats på när vi öppnade bloggen idag, låt oss hoppas att det är inte det vi minst önskar, benen vet vi att det kan vara biverkningar från den kraftiga överdoseringen som Alfons fått av A-vitaminen, vill minnas att den kunde sätta sig lite varstans.
Vi ska upp till Växjö träffar vi Monika onkologsköterskan, hon har varit med om den denna behandligsen 10 år tillbaka vi litar på hennes kompetens.
Vi är många som känner med er vi som har varit oroliga det är påfrestande man klara det men att vara havande, stötta varandra.

Varma hälsningar!
Boris

2006-08-15 @ 20:21:33
Postat av: Carina och Rasmus i Göteborg

Tänker på er, kramar Carina och Rasmus

2006-08-16 @ 10:11:53
Postat av: Emelie

Skickar massor av styrke kramar till er allihopa!

Hoppas att Alfons blir bättre och får vara hemma ett tag.
Han är en riktig kämpe Alfons!

2006-08-16 @ 16:40:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback