Tisdagen den 22 augusti.

Så... Nu har vi tillochmed hunnit avverka maginfluensa nr. 2 och 3 på en vecka. Alfons och Christian blev sjuka natten mellan söndag och måndag och det kändes så absurt att vi inte ens orkade gråta över det. Samtidigt; en vanlig sjuka om än mycket olägligt. Idag känns det bättre för dom, och Alfons är uppe med hjälp av alvedon.

Han har fått ont i sin högra axel nu också, men det verkar trots allt att det gör mindre ont på det hela taget. Eller har han accepterat det onda? Vi kan inte veta, allt visar ju sig inom en snar framtid! Sömnen är iallafall bättre och det är så viktigt att kunna sova bra.

Graviditetsfronten: På lördag har vi gått 36 veckor och lilltjejen ligger startklar. Det är ett himla håll-i-gång och hon är nog en sån typ som mycket gärna vill vara med, och inte vill missa något alls. Det känns så roligt nu; äntligen har vi börjat fatta att hon snart ska komma. Att få se hur hon ser ut och få se henne tillsammans med Alma och Alfons. Och dom längtar! Jag är ju av den sorten att jag älskar att föda barn! Jag längtar väldigt mycket efter att det ska sätta igång, men då menar jag inte att det skulle vara just nu. Det vore ju fint va, med en nyfödd till lördag! :-) Nej, efter bröllopet ska vi vila lite innan det är dags!

Nu är det dags för lunch!

Catarina

Kommentarer
Postat av: Gunilla i Dalom

Hej! Hon kanske är så nyfiken på livet utanför så hon dyker upp till bröllopet.Ja, hon dyker väl snarare ner.I dag har veterinären varit här och vac. hästarna.Dom var såå duktiga. Nu ska jag tillbaka till jobbet i hällregn. Krama varandra från mig.

Postat av: Ellen

Ja, liiite får hon allt vänta får hon inte det? Jag är inte färdig med alla peketen ju! haha Och septemberbarn sägs vara extra fina, säg det till henne! ;-) Ser fram emot att få komma till Sätaröd på lördag och dela er dag! kram till er alla från mig

2006-08-22 @ 12:36:48
URL: http://www.avigt.nu
Postat av: Ulrika

Hej
kom in på eran sida av misstag när jag letade efter bilder på sjörövartårtor som jag skulle göra till min son som fyllde 3 år i juli. Läste om er son och har sedan dess inte kunnat låta bli att uppdatera mig vad som händer. Är så lycklig och så otroligt tacksam över att inte behöva ha ett sjukt barn. Hoppas att jag aldrig skall drabbas av det. Men vad jag ville säga är att ni verkar vara sådana fantastiska människor med stora hjärterum och med energi som tusan. Att ni bara orkar, men vad har ni för val? Hoppas att testet nu i veckan går bra och att bröllopsdagen blir fantastisk. Önskar att ni kunde få lite andrum från all sjukdom. Och att lilltjejen kunde få ha en frisk lillebror och få stå i centrum (sjukdomar brukar ha tendensen att ta focus från mycket annat). Tänker på er varje dag.

2006-08-22 @ 15:30:02
Postat av: ulrika

storebror menar jag...

2006-08-22 @ 15:30:55
Postat av: sofie

Jag längtar efter att hon ska komma! Så många som jag känner som är gravida nu känns det som, fast egentligen är det bara två (min bästa kompis har precis fått sin andra son) och jag vill också ha barn! Men det får vänta några år...

Lördag kommer snart. Före det onsdag, torsdag, halva fredag i skolan. Fredag kommer med psykologer, lång tågresa och hem till familjen Malin & Olle. Sen är det lördag! :)

2006-08-22 @ 17:41:59
Postat av: Vram

Hej!
Vi saknar er här på Vram, Alfons och Alma och Catharinamedmagen och Christian med allt ert kaos.
Här är så lugnt och vanligt. Visst några nya barn har börjat, så en del nya kompisar finns det.
Varför inte ett allt-i-ett-bröllop med dop och allt samtidigt? Så har ni det gjort alltså?
Sköt om er! Stora kramar till Alma och Alfons! Lycka till på lördag!

2006-08-23 @ 10:02:26
Postat av: Mormor

Hurra!
Bröllopskläderna till Catarina, Alma och Alfons är klara, kl 01.17 två dagar före bröllopet, så nu kan jag koppla av med Mikael Wiehe, Timbaktu, Thåström samt Ditte och Emma imorgon. Sov gott och lycka till med MR:n imorgon, Alfons.
Kramar till er alla.

2006-08-24 @ 01:16:33
Postat av: gunilla i dalom

Säger som mormor..lycka till. Just musiksmak du har mormor. Även mina favoriter. Varma kramar till er alla.

2006-08-24 @ 21:19:43
URL: http://www.kanelbullens.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback