Torsdagen den 17 augusti.

I tisdags var Christian och Alfons nere i Lund för att ta nya prover som mäter tumörmarkörer i blodet. de träffade Dr. Ingrid och hon undersökte Alfons som vanligt. Gott resultat: lite röd i båda öronen bara och Spektramox i 10 dagar! Jippi säger vi; då slipper vi en lunginflammation precis till bröllopet. Vad gäller hans ben och rygg så är läget oförändrat och han får alvedon var sjätte timme vilket gör det lite lättare för honom på nätterna. Vår rädsla däremot kommer sköljande över oss just om nätterna, men då gör det gott i kroppen att gå in till barnen och se att de sover gott i sjörövarlampans sken.

Idag var Alfons så blek och trött att vi ringde ner och pratade med Ingrid. De prover som togs i tisdags visar jättefina värden och helt normalt hb. Vad är det då?!? Vad är det som gör honom så trött?

På måndag ska vi till våra terapeuter igen, det har då gått nästan 4 veckor sen sist, och det är så skönt! Mamma tar hand om barnen sålänge.

På Onsdag, den 23/8, ska han till Lund igen och då göra en CT-buk. Det tar väl en vecka innan vi får besked på vad den visar. Torsdagen den 24/8 ska jag åka ner med honom för att göra benmärgsprover i narkos. Känns jobbigt men jag ska stålsätta mig inför den... För att alltid finnas för Alfons, för att det viktigaste är att han får all den plats och det utrymme han behöver.
På fredagen ska vi göra det sista inför bröllopet och på lördag hoppas vi bara på sol, sol, sol och åter sol.

Catarina


Kommentarer
Postat av: Emma

Hej alfons och hela familjen!
det ska bli jätte roligt att komma på brölopp hos er! det låter som ni har mycket att stå i och kanske kan ditte och jag hjälpa er med nåt inför bröloppet.vi ses säkert nästa vecka då jag kommer att vara hos ditte och vakta lina och björns hund från och med måndag!
många varma kramar
/emma

2006-08-17 @ 17:36:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback