Torsdagen den 7 december. Lunginflammation, strålning, de vita poliserna kom tillbaka, ögonkontroll, hjärtkontroll, leksaksaffär

Febern var lunginflammation. Febern har nu försvunnit sedan han blev insatt på ett bredspektrum antibiotika (tar död på det mesta). Annars har det varit en händelse rik dag på sjukhuset.

 

Alfons vaknade vid varje medicinering hela natten och skrek på droppen och sköterskorna, vi var kanske vakna en och en halv timme i natt. Dessutom har Alfons hosta, massa snor och nyser.


 

Vi vaknade halv åtta, 30 minuter innan strålningen. Ingen skratt medicin, ingen säng, på med alla sjörövarkläder, upp i vagnen och bort till strålenheten. Där möter den sämsta narkosläkaren upp (dåliga erfarenheter av den förvirrade gubben), ännu större beslutsamhet att vi ska klara det som vi bestämde kvällen innan. Ingen narkos på strålningen. Mest för att Alfons inte vill, han vill inte ha plastsmaken i halsen efter intuberingen, äcklig smak i munnen efter syrgasen, dessutom är det alltid jobbigt när han vaknar upp ur narkosen, förbannad och hungrig runt halv tio snåret.


 

Han klarade det också killen! Jag gick in och la mig på britsen och Alfons satt ute i kontrollrummet och tittade på mig på bildskärmen, och pratade med mig i mikrofonen, sedan gick vi in. Han var så klart nervös och rädd, men så spände de fast hans huvud i masken och alla lämnade rummet och jag läste Lornaga, Masarin och Dartanjang i mikrofonen för honom. Hela strålningen tog tre minuter och jag han läsa två sidor i boken, och han låg alldeles stilla hela tiden. När det var färdigt och jag kom in så började han gråta, men det kändes mer som att han gjorde det för att det var en så stor anspänning att ligga där inne helt själv. Tio över åtta gick vi tillbaka till avdelningen och åt frukost.


 

När vi kom tillbaka till avdelningen så hämtade jag Alfons värden som togs 04.00 i morse. De vita blodkropparna var tillbaka! 0,62 i Neutrofila och 1,3 i Leukocyter. HB hade stigit av sig själv från 84 till 93, Trombocyter på otroliga 110.


 

Han var trött efter natten och somnade i sängen efter frukost. Vid tio fick jag väcka honom för att vi skulle på ögonundersökning. Han somnande om i väntrummet, in till doktorn, somnande, väckt för att titta på tavlan med bokstäver somnande, väckt för pupill vidgande droppar i ögonen, somnade igen, väckt för ny kontroll hos doktorn. Resultatet var positivt, fortfarande full syn på båda ögonen, ingen ny försämring av hur högerögat rör sig och kan öppna sig. Synnerven i högerögat tydligt mindre svullen, ett tecken på att trycket mot den minskar. Det är lite positiva besked, men ingen kan veta om det är kortisonet eller strålningen som har gett denna effekt. Nu minskar läkarna kortisonet något för han har haft en väldigt hög dos (många bieffekter).


 

Till lunch ville Alfons ha vårrullar, men han kunde inte invänta Felicia som sprang och handlade till oss (tack så mycket!), så istället åt han sjukhusmaten!?! Det har inte hänt sedan, ja jag minns inte ens, förra året känns det som, det var kyckling med brun sås. Efter två kycklingklubbor fick han ändå i sig en vårrulle också.


 

Sedan sprang vi till Klinfys, och satte elektroder på Alfons bröst. Han var skit arg hela tiden, och sköterskan fick det inte att fungera, bytte sladdar, tog av elektroder och satte nya osv. Tillslut efter 35 minuter fungerade det och vi kunde gå därifrån med en liten väska som ska spela in Alfons hjärta under 24 timmar. Detta gör man för att narkos har sett att hans hjärta slår extraslag lite för ofta för att det ska vara normalt, plus att han har haft en puls på bara 50 vid ett tillfälle (han sa själv att hans hjärta slog långsamt och att det gjorde ont). En del cellgifter kan påverka hjärtat och nu vill läkarna kolla upp det hela för att se att det fungerar som det ska.


 

Nästa anhalt var leksaksaffären nere i Lund, där Alfons fick välja något eftersom han klarade av att strålas utan sövning. Det blev en lastbil med en ”racerbåt” på släpet. Sedan tillbaka till sjukhuset och konsert i ljusgården, en acapella grupp som sjöng julsånger. Alfons kommentar när det var slut: - jag tycker vi ska köpa den skivan för dom var så bra, så kan vi lyssna på dom hemma när det är jul.


 

Fiskgratäng, lek med riddarborgen, film och saga, vid tio somnade han.


 

Igår (onsdag) i korthet: cykla till lekterapin, bakade pepparkakor, fäktades, gjorde ett svärd till mamma i snickarboden, ritade med en fröken, cyklade ända till pressbyrån, köpte Kalle Anka pocket och ”lördagsgodis”, cyklade halva vägen tillbaka, blev väldigt trött, däckade klockan tre i sin säng, vaknade vid klockan sex på kvällen, somnade inte förrän klockan elva.


 

Christian


Kommentarer
Postat av: Jenny

Jag kan inte föreställa mig hur det är att ha ett barn med en sådan sjukdom...
Tycker ni verkar otroligt starka som klarar det!
Han verkar dessutom vara en kämpe, er lilla kille..

Lycka till!

Kram Jenny

Postat av: Åsa

Åh, vad skönt att få en uppdatering!
Härligt att Alfons har matlust och att han har humör! Jag har sagt det förut och säger det igen - det behövs jävlar anamma och det verkar hela familjen Löv ha gott om! Han är go, Alfons!
All styrka till er och alla kramar i världen från Åsa

2006-12-08 @ 09:03:58
Postat av: Gunilla i dalom

Tack för uppdateringen Christian! Oh, Loranga, Mazarin och Dartanjang är det bästa jag vet (näst rabarberpaj). När Dartanjang är rörmokare är väl jätteroligt...och tigrarna! Krama riddaren. Han blir nog dubbad snart.Kram till dig och dom andra också.

2006-12-08 @ 09:06:12
Postat av: Malin

Äter man sjukhusmat är man verkligen hungrig, härligt! Och så säger jag bara en sak; Loranga, Masarin och Dartanjang. Jag och bror och mamma(Gunilla i Dalom) har läst den i bitar under min uppväxt. Började kolla på den teknade serien som gjordes för nåt år sen men den var helt fel tycker jag. Tacka vet jag Toivo Pawlo och piprensefigurerna!

2006-12-08 @ 09:11:32
Postat av: Josefina

Han är bara en sådan kämpe och hjälte!!!
Så härligt med lite mer positiva besked - hoppas att ni får en riktigt härlig helg nu och att det fortsätter i samma bra utveckling...

kramar
Josefina

2006-12-08 @ 09:51:02
URL: http://www.gyllene-liv.se
Postat av: Inger

Jag känner inte er och inte Alfons, mer än är via nätet, men jag tänker på er desto mer. Särskilt Alfons - jag visste väl att han har svärd och full utrustning för att bekämpa den jäkla sjukdomen. Jag har sett honom framför mig ! Jag önskar av hela mitt hjärta att han är starkast i denna viktiga strid - jag tror det och samlar alla mina energier på att han grejar det.

En fantastisk kille med en fantastisk familj !

MVH

2006-12-08 @ 10:14:12
Postat av: Åsa

Glömde säga (skriva...) Han är modig, Alfons...
Kram Åsa

2006-12-08 @ 10:15:33
Postat av: Sara o Anton

En sån hjälte han är! Fixa strålningen helt själv i rummet och utan sövning. Sånt gör bara hjältar som Alfons. Skönt att höra att värdena pekar uppåt, att han äter och allt det andra! Tänker mycket på er. Kramar Sara och Anton.

2006-12-08 @ 11:04:45
Postat av: Anonym

Vilken underbar, härlig och modig kille. Det är på barnsjukhus de stora hjältarna finns; barnen och deras föräldrar. De kämpar och kämpar och är så starka, för de måste vara starka. Alfons är nog bland de starkaste och modigaste. Ute i samhället är det sportmänniskor och liknande som betraktas som hjältar. De kämpar för guld och miljoner, medan cancersjuka barn kämpar för sina liv. Min dotter tillhör dem som kämpat mot cancer och blir nu bara bättre och bättre. Det är guld värt. Men nu är det Alfons som är i centrum och behöver all glädje han kan få. Många varma tankar

2006-12-08 @ 11:45:16
Postat av: Eva från Degeberga

Heja Alfons!
Jag beundrar dig för din styrka och envishet, måtte du alltid förbli lika glad och positiv. Jag följer din sida emellanåt, varje gång med tårar i ögonen när jag läser om alla motgångar, idag dock med glädjetårar för det positiva beskedet om blodvärdena och din styrka att klara av behandlingen utan att sövas. Vad är väl Stålmannen gentemot dig? Stå på dig!

2006-12-08 @ 12:22:55
Postat av: Jennie

Vilken kille du är Alfons! Modigare än de flesta.

Jag hoppas och önskar av hela mitt hjärta att värdena har gått upp för att stanna där. Eller hur det nu fungerar, jag är lyckligt ovetande om det.

Hoppas också att ni får en bra helg tillsammans hela familjen och att mamma tagit med kakan till er..!

Stor kram

2006-12-08 @ 13:29:28
Postat av: Miriam

Åh, tack för uppdateringen! Vad glad jag blir att Alfons trots _allt_ ändå verkar lite pigg. Hoppas allt går rätt väg i fortsättningen.

Kramar!

2006-12-08 @ 13:35:27
URL: http://www.meramiriam.se
Postat av: Isabella

Vilken modig kille ni har! Fantastiskt att han klarade att ligga alldeles själv och stilla under strålningen! Min systerdotter har idag sista strålningsdagen av sex veckors strålning. Hon har slagit "ligga stilla-rekord" varje dag och hon är snart 8 år. Kan då tänka mig vilken hjälte Alfons är som är yngre! Härligt också att höra att han har energi och matlust trots så många motgångar. Bra att kunna göra en massa roliga saker på lekterapin, även om man blir jättetrött efteråt! Jag skickar många styrkekramar till hela familjen! Följer er kamp varje dag! Kämpa på!

2006-12-08 @ 14:54:04
Postat av: Marie från Hörby

Vilken kille ni har! Att han klarar att ligga still så under strålningen, det är ju SÅ duktigt! Han är en riktig hjälte! Hoppas att ni får en fin helg tillsammans.

2006-12-08 @ 15:16:33
Postat av: sarah

vad glad jag blir! vilken kämpe du är alfons! vad duktigt att ligga stilla så länge! kram!!

2006-12-08 @ 17:40:51
Postat av: SG

Alfons! Du är så modig att jag nästan inte kan fatta det. Att våga vara ensam i strålrummet o att kunna ligga helt stilla. Guldstjärna till dig! Kraaam

2006-12-08 @ 17:53:43
Postat av: Matilda

Vad duktig du är Alfons! Jag hade aldrig vågat ligga där ensam. Vilken tur att du har en pappa som läser Loranga, Masarin och Dartanjang för dig. Då får du ju något roligare att tänka på, för dom är ju inte riktigt kloka dom där. :)

2006-12-08 @ 18:12:11
URL: http://matildamatsdotter.blogspot.com
Postat av: Anna

Hej!!!
Såg att ni skrivit i min blogg, trevligt!!!
Lider med er om eran son... Hur länge har han varit sjuk nu???
Undrar bara hur ni hittade min blogg??

Har ni MSN? Adda min [email protected]

2006-12-08 @ 19:40:30
URL: http://familjenpersson.blogg.se
Postat av: Evelina

Att jag aldrig lär mig att förstå de där blodvärdena, men dte lät som om det var bra i alla fall :)
Vilde pratar nu om Alfons hela tiden och efter att ha sett en bild på Alfons med slang i näsan så tycker han att det ser jättespännande ut, antar att Alfons inte håller med?!... Kramar!

2006-12-08 @ 20:23:29
Postat av: Therese Hedman ÄNGLAMAMMA till william

Hoppas att du får en bra helg alfons! Tänker ¨på dig och din familj ofta! ELISABETH ROSLUND: Du är underbar, finner inga ord... kramar Therese ÄNGLAMAMMA till william

http://www.williamhedman.dinstudio.se

2006-12-08 @ 21:18:38
URL: http://www.williamhedman.dinstudio.se
Postat av: gunilla i dalom

Go kväll. Bidde inga hästkort i dag. Kolsvart när jag kom hem. Får bli i morgon. Hoppas lördag-söndag blir lugna utan strålning. Tänker på er. Jag bjuder er godnatt riddare Alfon och Christian. Varmaste, varmaste. Även till lady Catarina och hennes två små raringar hemma i Sätaröd.

2006-12-08 @ 21:26:07
URL: http://www.kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Sofie

man förundras gång på gång av Alfons enorma vilja, mod och kraft att komma tillbaka...även om han ´har så ont att han inte kan göra ngt ena dan så är han på leksaksaffär, snickar svärd eller kollar på tomtemaskinen nästa.....vilken kille!

hoppas nu att det är strålningen som minskar tumören och därav trycket/svullnaden på synnerven - ska ngn fixa det här så är det Alfons!

2006-12-08 @ 22:12:45
URL: http://zofy.blogg.se
Postat av: Vera

Hej Alfons + familjen!
Vilken tapper liten riddare du är, Alfons. Jag hoppas av hela mitt hjärta att du vinner detta krig.
Jag har skrivit lite om er på min blogg, hoppas att det är ok.
Kramar

2006-12-08 @ 23:06:34
URL: http://veramedflera.blogg.se
Postat av: Vera

Hej Alfons och Alfons familj!
Vilken tapper liten riddare du är Alfons! Jag hoppas du vinner detta krig!

Jag har skrivit lite om er i min blogg, hoppas det är ok.
Kramar

2006-12-09 @ 07:37:50
URL: http://veramedflera.blogg.se
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste i en mycket grå lördag morgon. Regnet småskvätter och det är blött, blött. Tänker på er och skickar kramar till er alla fem.

2006-12-09 @ 11:24:59
URL: http://www.kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Hanna

Hej på er!
Jag önskar av hela mitt hjärta, när jag läser, att det hade varit någon annan än Alfons.. Det är klart att man inte önskar någon något så hemskt som cancer, men ett litet barn - har allt framför sig! Ni klarar detta, Alfsons klarar detta!
Kramar till er och Alfons

2006-12-09 @ 13:35:59
Postat av: Shai

Det är bara att ringa när ni har lust att komma över till labbet.

Kram

/shai

2006-12-09 @ 16:03:29
Postat av: Anna-Karin

Vilken kämpe du är Alfons!!! Så modig och tuff!!!Som klarade strålningen utan sövning! Hoppas du har det bra i helgen och orkar leka och vara med dina småsyskon. Jag tänker ofta på dig. Kämpa på lille vän! Kram!

2006-12-09 @ 17:02:50
Postat av: Elisabet Roslund

Behövs det mer älgmakaroner så kommer jag bums.
Massor av styrka och kraft vill jag ge till dej Alfons och hela din familj.
Glöm inte att Tro Hopp och Kärlek kommer man långt med.
Kram till er alla/Elisabet i Malmö

2006-12-09 @ 19:34:11
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste godnatt kramar.Hoppas dagen har varit något så där för er.Hästarna har haft regnkappor hela dagen, så det blir inte några bra kort då. Gör ett försök i morgon. Ska på julbord då också. Kanske kan ta lite kort på det och se om Piraten kan få aptit av det? Vi hörs i morgon mina vänner!

2006-12-09 @ 20:42:59
URL: http://kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Caroline

Häftig kille som strålar utan narkos!

2006-12-09 @ 20:57:05
URL: http://bakel.se
Postat av: gunilla i dalom

Åter en ny dag. Andra advent och himlen är klarblå! Träden och gräset är alldeles frostiga och det är jättevackert. Fångelsång hörs i rymden. Vad tyckte du om det Alfons riddarpirat? Visst var det en häftig uppskjutning.Det är vad jag kallar en resa, som Hasse Alfredsson sa en gång i tiden. Tänker på er alla fem som vanligt i dag och skickar ner dom varmaste, varmaste kramar och tankar,

2006-12-10 @ 09:29:05
Postat av: Ulrika

Heja Alfons! Och hela familjen!
Jag, liksom så många andra, följer er kamp - Med stor beundran, förfäran, glädje, sorg, tårar och skratt. Livet kan verkligen vara en berg-och-dalbana. Det är en konst att, trots att alla odds är emot en, kunna glädjas åt små saker här och nu.
Tack för att ni orkar berätta och dela med er. Jag känner till sjukdomssvängen rätt väl (efter 4½ år med barn med cancer), och kan relatera till det ni skriver om. Men ni gör det på ett så bra sätt. Jättebra hemsida. Lämnar ingen oberörd. Inspirerar också andra till att inte ta något för givet.
Jag kommer fortsätta att följa er strid, och hoppas av hela mitt hjärta att det ska kunna gå i rätt riktning. Kämpa på! Håll svansen högt!
Oavsett så är ni är hjältar allihop, hela familjen...
Kramar från Ulrika (Matildas mamma)

2006-12-10 @ 12:57:25
URL: http://hem.passagen.se/dummapricken
Postat av: gammelfastern

Hoppas ni haft en dräglig helg. Kram, tänker på er. C

2006-12-10 @ 16:10:59
Postat av: Sofia

Hej allihopa!! Har nu varit inne på er blogg flera gånger idag i hopp om att det ska något om att Alfons mår bra. Hoppas han gör det! Ni är en så fantastisk familj och man kan inte annat än beundra er! Hoppas natten blir lugn.
Kramar från Sofia

2006-12-10 @ 20:34:39
Postat av: gunilla i dalom

Skickar bara lite varma till natten. Hoppas dagen har varit något sådär. Hörs i morgon. Kramar till alla fem Lövare.

2006-12-10 @ 20:53:58
URL: http://www.kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Camilla med familj

WOW!
Vad du är våglig Alfons, som fixade att ligga ensam under strålningen. Det måste vara skönt att slippa den där äckliga smaken i munnen, och så går ju allting så mycket fortare. Och vilken snäll pappa du har som läser för dig. För ett par år sedan skulle min tandläkare operera ut en tand på mig och jag var jätterädd. Då fick jag lyssna på musik i hörlurar under tiden. Det måste vara ungefär likadant. Man blir inte så rädd då. Hoppas att du haft skoj och orkat leka med lastbilen i helgen. Du är min idol!
Hälsa alla vi känner så gott. Vi tänker på er.
JÄTTEKRAMAR!!!!

2006-12-10 @ 21:36:10
Postat av: Johanna

Jag läser, gråter lite och förundras över att våra familjer verkar så lika men ändå otroligt olika. Jag har två tjejer, storasyster Alma och lillasyster Vera, och hade någon av de blivit en kille hade han fått heta Alfons. Och får de bestämma utflyktsmål blir det helt klart IKEA ... men vi har inte en jobbig sjukdom att kämpa emot.
Även om vi inte känner er så finns ni i våra tankar.

2006-12-10 @ 23:19:24
Postat av: Anonym

min böna frågar och jag undrar likså. hur har ni det? hur går det? skickar er styrketankar och virtuella kramar så länge.... kämpa! kram M

2006-12-11 @ 01:24:34
URL: http://punaniii.blogspot.com
Postat av: gunilla i dalom

Hastiga varmaste, varmaste i arla morgonstunden. Håller alla tummar för att allt ska gå så bra som möjligt i dag också. Du är en jättekämpe, Alfons. Ja det är ni ju allihop.Kramar! Mulet, blåst och regn!

2006-12-11 @ 07:26:04
URL: http://www.kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Åsa

Hej!! Jag känner er inte men e ofta inne och läser om kämpen Alfons!! Hoppas ni haft en dräglig helg och att Alfons orkat leka lite. Hoppas på uppdatering snart... Kram på er!!

2006-12-11 @ 09:18:14
Postat av: Sofie B

Hej söta. Idag är det måndag igen, och det kommer en låssmed (?) hem till mig sedan och installerar ett sånt där tittöga i min lägenhet så jag kan se vem det är som ringer på. Det känns skönt! Går allting bra för er? Hoppas ni har snö och kan bygga snögubbar! Här regnar det bara hela tiden, så vi får tänka oss snö och göra snögubbbar till pepparkakshusen istället.

Tänker på er! KRAM!

2006-12-11 @ 13:02:43
Postat av: Jenkins

Heja heja.

2006-12-11 @ 15:31:35
URL: http://jenkinz.blogspot.com
Postat av: Maria Kågebäck

Hoppas som alla andra att helgen har gett några ljusglimtar...och inte smärta.

Vi är där ni borde vara nämligen i Thailand och jag och min familj har letat upp världens finaste tempel med stora gulddrakar på och där gick jag och familjen in och träffade en munk...ja inte en sån man äter utan en såndär lite orange klädd äldre man med ögon som skulle kunna ge vem som hellt massor av energi......

Jag och Loke tände tre rökelser till dig Alfons som vi sedan satte under en staty drakes näsa.....konstigt då rök det ur nosen på han och Loke blev rädd och ville gå hem........Så vem vet vad som hände sen. Kanske flög han iväg till Sverige, Lund och tittade till dig och din familj.....
Så om ni ser en drake flaxa omkring med rök ur näsan ...ja då vet ni att den kommer från oss i Thailand....

Ni är fantastiska.....

2006-12-11 @ 15:46:14
Postat av: Anonym

Shit pommfritt - kamp och hopp och galenskap och livet finns kvar lite till, lite till - för helvete det måste gå det här!!! Hurra för räserbåtar med släp!!!

2006-12-11 @ 17:07:41
Postat av: Therese

Hej kära familjen. Sitter i Tyskland och skriver detta. Ville bara säga att jag tänker pa er och hoppas att stralningarna gar bra. Alfons är modig och en riktig kämpe. Jag ringer er när jag kommer hem igen. Puss och kram till er alla 5.

2006-12-11 @ 19:05:21
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste i mörka kvällen. Har tänkt på er hela dagen. Krama den lille tappre och alla andra Löv.Hörs i morgon.

2006-12-11 @ 21:17:06
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste i mörka kvällen. Kram till alla Löven.

2006-12-11 @ 21:24:30
Postat av: Åsa

Godmorgon! Mulet och mörkt här - hoppas att solen lyser på er i Sätaröd och er i Lund! Extra kramar till Alfons.
Styrkekramar från Åsa

2006-12-12 @ 08:01:34
Postat av: Carina i Göteborg

Hej på er, har varit inne på sidan flera gånger och undrar så hur läget är, det är som alla andra skriver, man har er i tankarna hela tiden...Här i Göteborg är allt bara en enda stor swimmingpool, och varmt är det också!Väldigt konstigt att det snart är jul, tänk om allt regn hade varit snö, då hade vi gjort världens största snögubbe som hade synts hela vägen till Sätaröd!!! kramar från undervattenslandet Göteborg!

2006-12-12 @ 08:29:15
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste i denna klara morgonstund. Har varit på taktil massage och hittar knappt till tangenterna. Tänker på er och hoppas att "Piraten" mår något så där hyfsat. Kramar till er alla fem.

2006-12-12 @ 09:42:55
Postat av: Anna

Oron griper tag i en med sina vassa klor när ni inte skriver på ett tag, men detta ska ju inte vara ännu ett stressmoment för er...Hoppas hoppas allt är så bra det kan vara och att lille Alfons inte har ONT och har det så bra han kan...
Kramar till er alla

2006-12-12 @ 11:28:31
Postat av: MORMOR

Hej Alfons!

Idag är en stor dag: Du fyller 4½ år! GRATTIS

2006-12-12 @ 12:25:03
Postat av: mormor

Hej ALfons!
Idag är det en stor dag: Du fyller 4 ½ år! Grattis och hipp hipp hurra!!! Att du har blivit en så STOR kille! Och ovanligt klok och eftertänksam och MODIG! Som vågar lilla alldeles stilla i den där strålningskanonen! Det är nog det modigaste jag någonsin hört talas om!

Vi ses imorgon, på Lucia i Västra Vram. O, jag längtar efter att få se dig och din lillasyster och dina kusiner lussa för oss i tidiga morgonstunden. Jag kan nästan inte vänta.

Kram till dig och dina systrar från mormor, som inte kunde komma in på kommentarerna till det ni skrev den 12 december. Datakrångel, eller...???

2006-12-12 @ 12:28:37
Postat av: Elisabet Roslund

Läste Christians senaste dagboksanteckningar idag den 12/12 och säjer de tre ord som jag tror är den bästa medicinen. TRO HOPP KÄRLEK. Passar så bra in på er hur ni är. Kram/Elisabet

2006-12-12 @ 13:47:08
Postat av: Elisabet Roslund

Läste Christians senaste dagboksanteckningar idag den 12/12 och säjer de tre ord som jag tror är den bästa medicinen. TRO HOPP KÄRLEK. Passar så bra in på er hur ni är. Kram/Elisabet

2006-12-12 @ 13:49:15
Postat av: Elisabet Roslund

Läste Christians senaste dagboksanteckningar idag den 12/12 och säjer de tre ord som jag tror är den bästa medicinen. TRO HOPP KÄRLEK. Passar så bra in på er hur ni är. Kram/Elisabet

2006-12-12 @ 13:49:33
Postat av: gammelfastern

Jag kommer inte in för att kommentera det senaste du skrev Catarina, därför skriver jag det här med en förhoppning om att du läser.

Jag känner så väl igen känslan av att allt man gjort i kärlek och omsorg kan tyckas som ett hån när livet blir svårt och man tvingas att leva med döden flåsande i sin nacke. Med distans till det svåra så kan jag garantera dej att det är ALDRIG förgäves vi ger och har gett av vårt goda till våra barn. Tänk om Alfons förutom allt jävligt han tvingats gå igenom med sin cancer varit hänvisad till en familj utan kärlek och omsorg, det skulle vara förödande. Dessutom skulle han aldrig orka kämpa som han gör om ni inte hade gett honom all den trygghet ni gett och ger. Alfons, Alma och vera hade tur som kom till er. Kram och godnatt från din gamla faster. C

2006-12-12 @ 21:00:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback