Fredagen den 23 februari. Sjuka barn.

Båda barnen sjuka. Alma har haft hög feber och hosta och nu verkar Alfons ha blivit smittad. Det har varit en tuff vecka för oss alla. Alma har varit så medtagen att hon knappt ätit något och bara varit vaken några timmar i stöten, så vi har varit på barnakuten och där konstaterade läkaren att hon har slem långt ner i luftrören. Nu har hon blivit lite piggare och är feber fri (men är väldigt snorig och har kvar sin djupa hosta), då börjar Alfons hosta mer och mer. Dessutom har båda ögon inflamation. Trist.

Trots detta har Alfons gått på dagis med mig hela denna veckan (9-10 och 9-11), förutom i onsdags då vi var på röntgen i Lund. Det har gått väldigt bra på dagis och idag gick jag och drack te på samlingen och Alfons var själv kvar. Han var ledsen när jag gick till fika rummet, men slutade gråta så fort han kom in i stora rummet där samlingen är. Han har ju gått på dagis innan så det blir nog inga problem. Ibland hemma säger han att han längtar till dagis.

CT-buk röntgen visade inget och nu har vi fått klartecken att starta A-vitamin behandlingen. Så på måndag börjar vi. Listan över biverkningar var väldigt lång. Det är väldigt olika enligt läkarna hur mycket biverkningar och vilka biverkningar som barnen får. Vi hoppas han slipper de värsta och att det inte blir så mycket av de andra.

Pappa


Kommentarer
Postat av: Ellen

Nämen krya på till barnen! Usch vad trist med så mycket sjuka!
Trevligt att vägen tillbaka till dagis har börjat. Bra också att röntgen var bra. Håller tummarna för att Alfons ska slippa besvärliga biverkningar.

Kram till era alla

(tack för fint och trevligt semesterkort förresten :-))

Postat av: Kajsa

Mjau, min lilla kattfamilj!

Hoppas att allt blir bättre snart, det är så fint att Alfons kan få tillbaka lite mer vanliga rutiner i sitt liv, inte bara vara i ett limbo av väntan och plågor. Heja dagis!!!

Krama Alma och hoppas att hon kryar på sig!

Puss på er hela familjen, speciellt Alfons!

Kramar!!!

2006-02-26 @ 19:15:24
Postat av: Nanny McPhee

Ni vet väl att man inte får vara på dagis när man har ögoninflammation!

2006-02-27 @ 08:51:43
Postat av: Hannahs lilla mor

Hej!!

tråkigt att barnen är sjuka. hur mår ni? alltså förutom barnen?!
vi har inte hörts på länge så jag tänkte att jag går in på alfons blogg så kan jag få kontakt med er här. Hoppas att inbjudan till dopet har kommit fram. Det hade varit jätte kul om ni hade kommit. ja jag jag har lämnat min e-post om ni vill skicka tillbax.. jätte kramar från oss i bromölla!

2006-02-28 @ 22:06:37
Postat av: Sara och Anton

Hej! Jag vet hur du har det Alma. När jag var liten satte sig också min förkylningar nere i lungorna och halsen. Det är inte roligt, men det går över om det är någon tröst mitt uppe i det. Jag och Anton ringer om när vi ska komma och hälsa på er allihopa. Vi vill träffas. Lycka till på dagis Alfons! Hoppas att det är roligt! Kram Sara och Anton.

2006-03-01 @ 16:50:39
Postat av: Faster Therese

Hej familjen!
Hoppas att allt är bra med er trots sjuka barn. Hoppas så klart att dom mår mycket bättre nu, det har ju gått några dagar. Usch, era stackare. När ska ni få time out? Tänker på er allihopa. Själv är det mycket resa och knappt hemma. Stackars Texas har börja protestera mot mitt resande genom att lägga sig i väskan :) Men det blir lite lugnare nästa vecka. Ta hand om er allihooa. Tusen helande krya på er pussar

2006-03-01 @ 22:33:15
Postat av: Evelina

Dagis är guld, hoppas att allt fortsätter att gå bra och att Alfons får en massa nya kompisar. Vilde äääälskaaar dagis och vill helst inte gå hem, det är jätteskönt. Kramar får ett tråksnöigt Malmö!

2006-03-02 @ 21:07:09
Postat av: Syster Anna

Tack för hälsningen, blev så glad! Väldigt tråkigt att jag aldrig är på plats när ni är på besök :(
Har hört om det nya lilla livet som är på väg, det var så härligt att höra!
Skickade ett inlägg för ett tag sedan men insåg att det hamnade bland något gammalt ni skrivit, är inte riktigt haj på det här...
Tänker på er!
Stor, jättestor, bamsekram
från mig till er alla (men speciellt Alfons!)

2006-03-31 @ 15:59:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback