Torsdagen den 5 januari 2006! Om dagis.

Idag har Alfons varit på dagis med Alma-Lee och mamma mellan 9-11! Han spelade "Landet för länge sen"-dataspel och Alma grät. (Hon blev väl helt förvirrad av att jag var där.) Sen var vi ute i snön och lekte när Alfons plötsligt kom på att pappa fanns! Och vårrullar! Och hemma!!! Så det var bara att ringa till taxi Sätaröd och ta förväl till dagis och lillasyster! Alla blev iallafall jätteglada över att Alfons kom, och Olivers storasyster (Natalie tror jag) tyckte att det var bra att Alfons har slang i näsan, för "annars kan man ju svälta ihjäl", och vi kom överrens om att det inte hade varit så bra... Dom är så fina alla barnen på dagis, och som ni vet... Alla vuxna!

Men inatt vaknade Alfons och var förtvivlad: Malmö!!! Mitt gamla dagis!!! Han försäkrade mig om att vi inte kan bo här i detta huset utan att vi bara kan bo i Malmö, för han har inga kompisar här och han känner ju ingen här och alla hans kompisar bor ju i Malmö, och att han faktiskt inte orkar med detta och allt var så sorgligt att det bara var att instämma i hans gråt... Trösta och värma...

Godnatt alla ute i den, vad jag tycker, förbannade och fantastiska cyberrymden...

Och Hanna, David och Lykke! Ring oss gärna: 0734-13 25 29!

/Catarina

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Hej sötnosar!

Vad mysigt att åka iväg, och så spännande att flyga!
Hoppas att det blir fint, varmt och roligt!!!!

Kommer ni bara att vara på sjukhuset nu? Finns det någon chans att få träffa er? Jag har hållt söndag, måndag och tisdag fria för er, så vad säger ni? Kan ni någon gång då?

Många kramar till er allihop, puss på dig Alfons!

2006-01-06 @ 15:45:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback