Alfons 4 år och jordgubbstårta till kvällsmat.

Alfons 4 år.

Idag har det blivit den 13 juni och det är två dagar sen Linn dog. Vi satt uppe till efter midnatt och försökte förstå, men vad finns det att förstå? Att man ska acceptera och kanske tillochmed på något sätt förbereda sig; våra barn dör ju! Jag kan inte det. Mina tankar finns hos Linns föräldrar och jag hoppas av allt jag har att dom ska kunna finna ro.

Idag ska båda barnen vara hemma med mig från dagis. Förvisso för att Alfons ska samla urin för mätning av tumörmarkörer, men också för att jag behöver ha dem nära hos mig. Vi ska ta tillvara på dagen och hoppas att vi slipper återfall till hösten och ännu fler behandlingar...

Tack mamma, så fint du skrev; alla mina samlade tårar kom när jag läste, och så sällan de infinner sig nuförtiden. Tänk att det är svårare att gråta nu, trots att det ofta är mer att gråta över.

Nu ska jag och Alma-Lee duka frukost. Hon är alltid uppe innan tuppen. Sen ska vi ut och luka i trägårdslandet och bli jordiga och leriga om knän och häner; njuta lite extra av jorden...

Anna och Micke, ni är jättevälkomna hit. Det hade varit jätteroligt att ha er här en dag. Ring! 0734- 132529.

Catarina

Kommentarer
Postat av: eva bladh

Till hela fmiljen.
Vi hoppas att ni känner att alla på V Vram håller om er i en enda stor kram.

2006-06-13 @ 09:10:13
Postat av: Gunilla i Dalom

Vilken smarrig tårta! Kramer!

2006-06-13 @ 16:26:34
Postat av: Jörgen, Cicci och Hannah

Grattis i efterskott Alfons!!! Nu har du blivit 4år. Tårtan såg jätte smarrig ut. stora födelsedagskramar från oss i bromölla!

2006-06-13 @ 22:26:17
Postat av: Leon + familj

Jo, det gör vi gärna en dag! (Fast ni bor ju förstås inte precis på allfartsvägarna, vilket i och för sig är själva poängen gissar jag).

Kram,
Anna

Postat av: Katarina i Köpenhamn

Hejsan, vad roligt att ni blev glada! Jag kunde inte låta bli att skicka kortet! Kändes ända ned i tårna att jag ville! Vi håller tummarna för elgitarren! Ja visst passade musiken bra till Linus gitarrspel, hihi? Vad härligt med jordgubbstårta till kvällsmat! Krama om barnen från oss!

2006-06-17 @ 00:01:05
Postat av: Sofie

Grattis Alfons i efterskott! Ganska långt i efterskott till och med...

Tårtan såg jättegod ut, synd att vi inte kunde vara där ju! Saknar er.

2006-06-19 @ 14:36:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback