Onsdagen den 28 juni 2006. Trötta...

Vi är så trötta i huvudet så vi orkar inte skriva trots att det är så mycket som vi vill säga. Tiden känns så fjuttig i förhållande till vad vi skulle vilja och behöva hinna med, och det känns som om det alltid är sömnen och vilan som kommer i sista hand. Det är inte som vanligt!

I måndags var vi på dagvården i Lund och fick veta att det inte finns något som dom kan göra för Alfons vad gäller hans lunginflammationer. Immunförsvaret är lågt som det normalt är efter allt vad han har gått igenom. Det är bara det att vi då på nytt måste ladda inför nästa lunginflammation och ett par dagars sjukhusvistelse om sisådär 2 veckor...

Vi skriver mer en annan dag. En dag med minst 48 timmar per dygn...

Catarina.

Kommentarer
Postat av: gunilla i dalom

I hast på väg till jobbet. Har just släppt ut hästarna i sommarsolen. Tänker på er! och jättekramar till er alla fyra (fem)!!!

2006-06-29 @ 06:47:25
Postat av: Ellen

Ni har det verkligen inte lätt. Jag tycker att jag har svårt att få tiden att räcka till och då har jag ett barn, som dessutom är friskt, är inte gravid och har inte ett stort hus. Så om jag är trött så kan jag bara tänka mig hur det är för er!

Det var väldigt trevligt att träffa er häromdagen (har ni sett att bilder finns på min sida?). Jag hör av mig någon kväll när vi är hemma i lägenheten! Ha det bra, så bra som det bara går!

kramar

Postat av: Mormor

Lilla gumman, det är en tung tid för dig och för er alla. För oss alla. Skulle detta vara vardag!?!Vanlig vardag är så långt borta att man inte ens minns den. Vardag... vilket underbart ord, ett tillstånd att längta till... Ta vara på era vardagar, alla ni som läser detta.

Lilla gumman, kom in till mig en kväll, själv, och luta ditt trötta huvud mot min axel. Så kan vi gråta ihop. Christian kan ta en ledig kväll och gå med Olle på bio. Jag tänker, att ni behöver komma ifrån. Snart ska Alma-Lee sova hos mormor och i nästa vecka kan jag ta en natt med Alfons och Ebba. Blir det bra???

Många mångar kramar till er alla från mamma, mormor och svärmor

2006-06-29 @ 11:59:36
Postat av: Kristina

Jag hittade er någonstans i nätet och jag har suttit "hela natten" genom att läsa hela.. JAG beundrar din son som klarar av cancer, jag tror att han kan trotsa mot cancer. -håller tummarna uppe för er-

2006-06-30 @ 04:04:42
Postat av: j

kärlek och styrka till er alla. jag älskar er.

2006-06-30 @ 21:24:30
Postat av: Kajsa

Det finns så mycket tid när jag går på jobbet. Ingen att prata med, bara tankar och ett ändlöst arbete och slit med kroppen. Då tar ni upp utrymme i mina tankar, det blir många minnen och dagdrömmar om vad som MÅSTE bli. Så många önskningar som jag skickar ut i rymden, tillsammans med alla andra som så starkt tror på en positiv framtid för er familj, det måste göra en skillnad i hur livet blir. Den största insatsen tvingas ni göra, med allt som ni tvingas offra. Min älskade Alfons, du är den största krigaren jag känner! Jag önskar dig styrka och vilja att ta dig igenom din svåra kamp!!! Kärlek vet jag att du får, det är den som skapar din styrka och vilja, det är därför du är den största krigaren jag vet!

Kärlek och styrka skickar jag till er alla i familjen, så att ni ska orka ännu ett litet tag.
Kramar från Malmö

2006-07-01 @ 10:40:41
Postat av: sofie

Det var obeskrivligt att få träffa er. Allihopa, även om jag inte hann träffa Alma något, och Alfons bara litegrann. Catarina och Christian, ni är fanimej de starkaste människor jag känner.

/Sofie

2006-07-02 @ 17:33:17
Postat av: Ellen

Tjoho! Det verkar som om jag kan byta bort att jobba den 26/8. Så nu byter ni inte datum! ;-)

2006-07-03 @ 14:49:17
URL: http://www.avigt.nu
Postat av: gunilla i dalom

Kramar i kvälls solen!

2006-07-04 @ 21:08:55
Postat av: Petra

Tack för allt vi fick när älsklingarna gick på ledigt! skithäftigt....
Extra kramar till Alma-Lee som fyller år idag!
Hipp hurra för dig. Måste vara tre år, så mycket som du pratar eller det var bara två. Ha en riktigt skön dag och en underbar sommar tillsammans. Vi ses igen om några veckor.
Kramar från Petra

2006-07-05 @ 11:01:53
Postat av: Ellen

Hipp hurra för Alma idag! Stora tjejen som snart ska bli storasyster. Hoppas att ni får en riktigt bra dag. Ät liet tårta från mig också! kram

2006-07-05 @ 13:41:24
URL: http://www.avigt.nu
Postat av: Carina och Rasmus

Grattis lilla Alma, vi kommer alltid att komma ihåg din födelsedag eftersom Rasmus fyller två år i morgon, den 6 juli. Tack för att vi fick komma förbi och träffa er en liten stund. Det var så roligt att se huset också och det superfina köket!! Många kramar till er alla från oss i Götet!

2006-07-05 @ 14:17:57
Postat av: Leon + familj

Förstår på kommentarerna att Alma fyller år - hoppas hon fått en fin födelsedag. Hoppas ni får lite vila från dessa evinnerliga lunginflammationer. Förstår att ni är trötta. Förstår att ni är helt slut. Vi är också slut, helt in i märgen slut, efter dessa 2 år, och ändå är det så oändligt mycket lättare nu för oss än vad det var i början, ändå borde vi väl få krafter snart. Men tröttheten kommer ju ofta efter ett tag - i början går man på adrenalinet. Och även om vardagen börjar bli normal så är inte livet det, och rädslorna är ju där hela tiden ändå. Och ni har både rädslorna och ett helt onormalt flackande hit och dit. Och ovanpå det ett helt normalt smårbarnsfamiljsliv med hus... Ta hand om er. Vi ses.
Kramar från oss!

2006-07-05 @ 23:48:11
URL: http://www.caringbridge.org/europe/leons
Postat av: gunilla i dalom

Va va det för en da..Va de en vanlig da? nej, de va ingen vanlig da..För de va Almas föllseda. HURRA, HURRA, HURRA!!! Hoppas dagen var lyckad. Som vanligt,kramar.

2006-07-06 @ 21:12:59
Postat av: Dani som jobbar

Usch.. Jag har jobbat obehagligt mycket denna sommaren. Och våren. Men vad gör man inte för att bli rik (eller klara av en hyra och betala tillbaka studiemedel).
Jag hoppas vi kan träffas nåt längre fram i sommar. Hipp hurra för två födelsedagar vi nu missat!

2006-07-07 @ 01:49:17
Postat av: Anonym

Kan det snart bli 28 timmar på ett dygn så vi får höra hur det är med er???

Kramar

2006-07-07 @ 08:36:25
Postat av: gunilla i dalom

Hej där nere. En liten helghälsning så här i all enkelhet. Nu har jag sem i två veckor, och det är sköönt! Inleder den med ett besök på Ikea i Gävle. Inte lika skönt, men nödvändigt. Nya soffor på gång. Ha det nu så bra som det går och sköt om er. Varma, haha, kramar till er alla.

2006-07-07 @ 21:20:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback