Vi ska ha barn!

Vi ska ha barn. Vårt första riktigt planerade barn. Igår gick vi in i vecka 15, men vi har valt att inte skriva något här förren nu. Så nu förstår alla ni varför vi inte skrivit så tätt här på bloggen på sistone. Catarina kan tex inte sitta framför en datorskärm för då mår hon illa, Christian kan inte heller sitta här för han har fullt upp med att sköta hemmet och två barn, samtidigt som Catarina vill ha mat en gång i timmen, men mår illa av att öppna kylen =).

När vi fick beskedet kändes det lika overkligt som med Alfons och Alma, men nu visste vi att vi kunde göra barn, vi hade dock aldrig prövat på och planera det hela. Det känns lite annorlunda att gå och vänta på besked om man lyckats eller inte. Men det gjorde vi. Den 17 september (på valdagen!) är bebisen beräknad till.

Alma älskar att titta på bilder av bebisar i magen och pekar på alla våra magar och säger "bebis". Alfons har redan hittat på ett "inutimagen-namn": Saltet. Båda barnen tycker det är spännande och längtar till bebisen ska komma ut ("jag orkar inte bara vänta och vänta", som Alfons sa).

Nu har vi klarat av den första illamåendeperioden, och Catarina mår inte superilla hela tiden och kan komma upp på morgonen, Christian har fått vila lite och blivit på lite bättre humör. Det känns skönt, nu väntar vi alla bara på att magen ska växa så att vi kan få plupp-kontakt med vårt nya barn.

Catarina och Christian


Kommentarer
Postat av: Grannen

Hej kära ni!
Det är fint att ni befolkar obygden så att skolor och affärer och banker kan vara kvar...!
Någon gång skall väl alltid vara den första och ju äldre man blir desto mindre spontan(?) så det är väl bara ett led i utvecklingen att ni planerat... Det ska bli spännande att följa hur restan av barnadrösen kommer att produceras -- det kanske blir världens high tech till slut! Eller ni kanske tänker regrediera till det gamla vanliga väl beprövade?!

Puss och kram och njut av varandra och barnen och den lilla laxen i magen!

/Den goda kärleksféen

2006-03-21 @ 22:38:51
Postat av: Ellen

Officiellt grattis! Och septemberbarn är ju något alldeles speciellt! ;-) Åkpåse i brunt ullgarn är på gång på stickorna här hemma och vi får väl se vad det blir för annat smått och gott när sticklusten tränger på!

kram på er alla!

Postat av: gunilla i dalom

Kramar och lycka till!

2006-03-22 @ 08:38:03
Postat av: Sofie

Precis; officiellt grattis :D
Så jäkla glad är jag! KRAM!

2006-03-22 @ 16:57:14
Postat av: Anna

Grattis!!

Har följt er blogg ett tag nu. Och varje gång jag åker förbi universitetsjukhuset i Lund tänker jag på er!

2006-03-22 @ 18:29:43
URL: http://shopaholic.blogg.se
Postat av: Carina i Göteborg

Hej Familjen!

Jättestort grattis till er!! Undrade just varför det inte har hänt något på bloggen, men nu förstår jag att det har hänt desto mer utanför datorskärmen! ;-) Har fortfarande förhoppningar om att ses snart, kanske lättare nu till våren när väglaget är lite bättre och de elakaste dagisbacillerna lagt sig (magsjuka förra veckan var det senaste, innan dess influensa, ni vet ju hur det är med där bacillerna...). Ha det jättebra och hoppas vi ses snart nu då, vi har ju inte ens sett mormor Birgittas lägenhet, skandal!! Kramar från Carina, Mikael o Rasmus

2006-03-22 @ 20:33:03
Postat av: Hanna & David

Jättemycket grattis till er!!!
Vad roligt och vad spännande!
Kram och Lycka till

2006-03-23 @ 08:53:39
Postat av: Sara och Anton

Vi instämmer i lyckoropen! Barn är fina och underbara. Jag (sara) åkte förbi ert hus häromveckan när jag skulle till K-stad. Gud va vackert det var. Hann inte stanna (jag var inte själv om bilen), men det såg ut som ett sagoland hämtat från Narnia. Jag blev avundsjuk.

Kram Sara och Anton

2006-03-24 @ 08:22:16
Postat av: Kajsa

Grattis sötnosar!

Hoppas att allt går bra!

Kramar från Malmö

2006-03-28 @ 14:06:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback