Fredagen den 3 november.

 I måndags lekte Alma och Alfons med Christian, de busade och lekte monster. Det svingades upp och kastades mer. Det var så mycket skratt och så mycket skrik så det var helt fantastiskt!

Sen kom det riktiga skriket. Det där som bara skriker AJ! AJ! AJ! Och det kom från Alma. Efter två dagars besök på akuten och åtskilliga skrik, röntgen och smärtstillande så konstaterades Pigluck, som innebär att ena benet i underarmen släppt ur sitt ligament, och en blödning i armbågen. Nu ligger benet rätt och armen är gipsad för att det ska vara fixerat och alla är glada igen… Pigluck kommer från när pigorna förr drog de små barnen i armarna så de hoppade ur led. Så då vet ni hur vi leker med våra barn.

Alma med gipset 31 oktober 2006.

Annars är det bara en ny lunginflammation sen torsdagen och Alfons och Christian ligger inne i Kristianstad. Vi hoppas på KVH, men det vet vi vid detta laget att det brukar ta minst ett par dagar. Alfons är vid förvånansvärt gott mod och det är så skönt!

Cellgiftsomgången nummer tre är klar sen i söndags och nu väntar två till, vad vi vet. Efter nummer fyra kommer det att göras en stor utredning och den avgör för framtiden.

Egentligen skulle det skrivas mer, men det får jag göra efter jag har ammat Vera, som ligger i min famn och skriker.


Idag ska jag och mina döttrar åka till mormor för att julpyssla och ha fredagsmys!


Här är en fin bild på mormor och Vera:

Mormor och Vera oktober 2006 

Catarina.


Kommentarer
Postat av: gunilla i dalom

Morning. En sån där "pigluck" gjorde vår äldsta på Malin när hon var i Veras ålder. Hon låg på sängen och han höll hennes händet i sina och sa, "hotji, hotji" och skakade. Sen fick vi åka till K.S och dra armen rätt. Dom sa att det är jättevanligt. Det värsta var att i journalen på vårdcentralen står det "agamisshandel syntes det mig" Det var nog hemskast av allt. Nej kära vänner, nu får ni ha det så bra som det går. Och som vanligt... Varmaste, varmaste (lite extra till Alma i dag)

Postat av: Emma o mio

hej hej, jaså lilla Alma har gips...neverending work! Barnen håller oss sannerligen vid liv och vad vi älskar dem. Kramar

2006-11-03 @ 12:19:38
Postat av: Kajsa

Mjau mjau till hela familjen!
Tack för en mysig kväll och morgon. Är lite sömnig nu, Almas fötter höll mig vaken länge, hehehe, busunge!

Alfons, krya på dig och kom hem snart till din familj i det fina huset!

Kramar till er alla!

2006-11-03 @ 14:10:04
Postat av: gunilla i dalom

Glömde säga att ni får ha det så skönt med pyssel och mys i kväll. Hälsa mormor! Och karlarna när du pratar med dom. Varmaste!!!

2006-11-03 @ 16:30:44
URL: http://www.kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Evelina

uhh stackars lilla Alma, såå tråkigt med gips (efter den första nyhetens behag förståss). Massor av kramar och hoppas att doktorn snart plockar bort det :) Kry på dig Alfons, hoppas det går snabbt med kvh den här gången.

2006-11-03 @ 19:08:17
Postat av: Miriam

Nämen stackars lilla stora flickan, hoppas det går bra med armen.

Hoppas lunginflammationen inte blir så jobbig för Alfons.

Många kramar!

2006-11-03 @ 21:23:21
URL: http://www.meramiriam.se
Postat av: Lotta

Vilken tur att ni inte tillhör mitt BVC längre för då vet du catarina vad jag hade varit tvungen att göra eller hur? Nu är det sannerligen dax att Alma lär sig BRIS telefonnummer utantill.
Nu över till IDOL, hur kan cissi och det snaggade killen som jag för tillfället tappade namnet på få vara kvar och inte Danny. Kan ni fatta det? Tur att Marcus är kvar eller hur?
Nu har äntligen mitt finger blivit bättre, fick en kortison spruta där förra måndagen så nu känns det helt bra. Så idag ska jag äntligen få svinga mina klubbor igen efter ett alldeles för långt uppehåll.
Pussa Alma lite extra från mig. Vi hörs snart igen.

POK

2006-11-04 @ 11:54:39
Postat av: Sofie

har inte skrivit på länge men följt er. det verkar som ni är på rätt väg trots missöden som "pig luck" och en ytterligare lunginflammation (men det senare är ju normalt när immunförsvaret är utslaget har jag förstått) och det är jag glad för. fortsätter hålla mina tummar och tänka på er!

2006-11-04 @ 12:37:51
URL: http://zofy.blogg.se
Postat av: gunilla i dalom

Lite kvällskramar i all enkelhet, till er alla naturligtvis. Varmaste, varmaste.

2006-11-04 @ 17:29:37
URL: http://www.kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Honeydew

Hej. Jag har suttit här och läst nu ett tag, en dryg timme skulle jag tro. Just nu känns det som att tårarna kommer lättare än orden. Jag beundrar er verkligen, att ni är så starka! Det gör ont att se att detta kan hända en liten pojke och hans familj. Jag vill önska er allt gott, jag önskar att ni kommer att vinna. Må väl.

2006-11-05 @ 02:46:01
URL: http://kirch.blogg.se
Postat av: gunilla i dalom

Hoppas att ni har haft det skönt hos mormor och att pojkarna har det något så där, där dom är. Själv har jag bara slöat i dag. Varmaste, varmaste till er alla.

2006-11-05 @ 16:10:29
URL: http://www.kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Camilla med familj

Hallå hela familjen Lööw!
Nu är vår familj hemkommen ifrån Göteborg där vi varit hela helgen. Jättemysigt! Till och med ett litet vattenfall precis utanför stugan på campingen. Vi var på Universeum och tittade på alla djur och olika saker som man kan testa. Om ni inte varit där innan, Alfons och Alma-Lee, så måste ni börja tjata på mamma och pappa. Det fanns så mycket att titta på. Man kan gå in på deras hemsida och titta på hajarna LIVE! Häftigt!

Sen gick vi flera timmar på Avenyn och bara tittade på de olika affärerna som finns där. Massor av människor överallt fastän det på andra ställen är helt dött då. Helt fantastiskt!

Nu är vi jättetrötta och vår lille Jonathan sussar gott i sin säng.
God natt och många kramar på er alla!

2006-11-05 @ 21:59:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback