Skånesdjurpark, pannkaksfika.

Skånesdjurpark pannkaks fika

Inga bävrar syntes, men vad gör det när man har goda pannkakor!

Kommentarer
Postat av: Ditte

vad gör ni på bloggen när ni borde vara i bilen?? kör nu då...

2006-10-20 @ 08:23:50
Postat av: Åsa

Ha det så mysigt i helgen! Tänker på er!
Kram

2006-10-20 @ 08:55:28
Postat av: Anna

Att vara trött är ingen lek, speciellt inte om man samtidigt bär på en stor oro. Man handlar inte speciellt rationellt, och inte som man skulle gjort i vanliga fall. Nu finns det väl inte mycket att göra åt det just nu, med en liten nyfödd och med ett cancersjukt barn. Man får väl helt enkelt ha det i baktanken, så att man kanske är lite snällare både mot sig själv och mot omgivningen om någon skulle ha stora eller yviga humörsvängningar eller ovanligt kort tålamod.

Hoppas att ni får en trevlig mini-semester!

/Anna

2006-10-20 @ 12:11:01
Postat av: jessica

ha en jättemysig minisemester! men gör inte som jag gjorde förra helgen när jag var i motala -- man blir så trött av så´na infall. dessutom får man ont i ryggen...
pussar till er! ikväll har jag och rakel födelsedagsmys med tacos och film (och mamman får kanske t.o.m. lite gott vin...).

2006-10-20 @ 14:31:22
Postat av: Ingrid

Hejsan!
Jag har följt eran fina sida ett bra tag nu.
Jag undrar om Alfon fortfarande tar cortison?
Detta skulle kunna förklara hans sömnstörningar.
Så var det i alla fall med våran flicka så vi fick teralen utskriven. Dessutom var hon vrålhungrig på nätterna under den tiden. Tyvärr fick vi inte så mycket förklaringar av läkarna om detta.
Efter att hon avslutade cortisonbehandlingen så försvann sömnproblemen nästan helt.
Jag läste även att det kan vara tungt att se friska barn som klarar allt som ens egen barn inte gör och jag har känt så själv många gånger.
Men då ska man tänka på allt som de andra barnen inte klarar och inte behöver klara av. De här svart sjuka barnen mognar på ett sätt som friska barn inte gör.
Våran flicka haft ALL högrisk och avslutade sin behandling när hon var drygt 4 år. Då hade vi tillbringat mellan 500 - 600 dagar på sjukhuset.
Nu mår hon förhållandevis bra men har ändå vissa hälsoproblem kvar trots att det är mer än tre år sedan. Men vad gör det om man måste ta sprutor och tabletter hela livet bara man får leva...
Lycka till
Ingrid

2006-10-20 @ 15:43:09
Postat av: gunilla i dalom

Bäver, vad är väl en bäver... Ha det bäst och varmaste!!!

Postat av: Boris

Tack Christian!

Jag var så nere hela dagen igår på grund av den inställda galan men din första rad på Pascalls blogg fick mig att asgarva sicken lättnad för om någon bekant skrivit det hade man känt jo... men det var en piist off pappa som vet hur viktigt det hela är med forskning på hög nivå och när inte pengarna kommer in så kommer man ner på en sån skön låg nivå så är det det är pissigt alltihopa broder men vi kämpar vidare för vi kommer aldrig så länge våra barn är sjuka säga att shit happens utan att bli förbannade.
Hoppas att Affe proppas med Omega 3, vi kommer att tillbringa höstlovet vecka 44 nere i Lund, kanske vi springer på varandra.

Varma hälsningar!
Boris med familj

2006-10-20 @ 20:03:01
Postat av: Elisabet Kajsas mamma

Hejsan, vilken underbar bild på barnen, så skulle det alltid få vara... Många kramar från Elisabet

2006-10-21 @ 12:19:02
Postat av: gunilla i dalom

Hej allihopa. Jag vet ju inte om ni läser nu när ni är på semester. Men jag vill i allafall skicka mina varmaste kramar. Ha det!

2006-10-21 @ 19:27:20
URL: http://www.kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Birgitta

Hej!
Jag följer er berättelse och er svåra kamp.
Mina varmaste hälningar!
Kram!
Birgitta , Mattias mamma.

2006-10-22 @ 22:29:19
Postat av: gunilla i dalom

Hoppas att ni haft det bäst! Varmaste morgonkramar från ett regnigt och disigt Dalarna.

2006-10-23 @ 07:13:45
URL: http://www.kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Ellen

Hoppas att minisemestern har varit riktigt lyckad!
Om Alfons försvann för ett ögonblick häromdagen så var det för att Luna ringde efter honom och bjöd hit honom på nybakade kakor tillsammans med oss. Bara så att ni vet! :-)
kramar till er

2006-10-23 @ 09:39:35
URL: http://www.avigt.nu
Postat av: Charlottes mamma

Hej.
Vill bara säga hej att jag och min sjuka flicka bor i Ingemanstorp(Önneköp, Långaröd,Hörby). Vill bara säga att vi befinner oss i samma helvete sedan 6,5 år. Min flicka har obotlig cancersjuk i pheochromocytomoa/parangliom med kvartumör ca 7x 10cm, metastaser två på lungan och fullt med metastaser på skelettet. De körde neubla...-programmet lär mig aldrig stava det, hinner ej leta efter ordet i ordlistan, för vi har sådant bredband som ibland kopplar bort. Det var 30 år sedan de haft C cancer i Lund. Den är mer vanlig på vuxna, fast ovanlig där också. Vill trösta er - ge inte upp- jag gjorde de nästan flera gånger när inget fungerade. Cellgiftsbehandling avbröts efter 5 ggr, ingen minskning på något. Operation i binjuremäregen (Bara en tredjedel gick att ta bort, embulisering av halva tumören gjorde att C nästan dog enligt Kullendorff då levern också blev påverkad, blodförgiftning , nästan död, v all onkoligisk behandling upphört -palliativ vård sedan sept 2000. Hon överlevde p g a hennes egen livsvilja. Albert ville jag och hennes två syskon skulle gå in en och en och ta farväl av henne. Inte gjorde jag det. Jag gick in, när hon var medvetslös -men det vet man ju aldrig!. Jag sa du kommer att bli bättre du har fått två intravenösa antibiotika i blodet. Fick besked ingen respirator över helgen enligt Albert om hon blev sämre. Har aldrig helt förlåtit det. Förstår nu vaed det beslutet var för besked från läkarna. När C kunde stå på benen släpade hon sig hem och överlevde. Fick 2 MIBG-strålningar men ingent hjälpt. Troligen lägger C upp en websida i jan 2007. Vuxenonk skall försöka igen. Mycket hemskt hänt däremellan. Pappan också död sedan 1995. Läser era tidigare inlägg. Maila gärna. C har ätit massor med alternativa cancermedicin från utlandet och massor behandlingar. Förstår inte hur vi överlever -men det finns ju inget alternativ. Lika trött, sjuk och passiv som ni skriver. Lever i vakum -men blivit lite härdad med åren. måste sända. Mitt mott . Det finns de som har det värre. Läser därför flera hemsidor m m . Kolla williamhedman. din studio. Finns adress från diskussionsforum, Barncancerfonden Hej

2006-10-23 @ 11:00:52
Postat av: Gammelfastern

Varför ni ska behöva få tips om att fylla er med andras elände som bara genererar negativ kraft, det förstår inte jag!
Gör som ni gör istället- ta tillvara allt det friska och positiva- all kärlek.
Kunde inte låta bli att tycka till. Kram C

2006-10-23 @ 11:33:48
Postat av: Å

Håller med "Gammelfastern"!
Ni har mer än nog av ert eget elände - massor av kramar och tankar till er!
Finns det något positivt i situationen då... - pja, en klen tröst är ju iallafall att ni engagerar massor av människor som ger pengar till barncancerfonden och registrerar sig som blodgivare! /Å

2006-10-23 @ 13:58:46
Postat av: gunilla i dalom

Håller med båda ovanstående talare. Har inte ni nog med ert. Varmaste, varmaste!

2006-10-23 @ 14:20:07
URL: http://www.kanelbullens.blogspot.com
Postat av: gunilla i dalom

Fast å andra sidan så menar väl alla väl. Alla som skriver alltså.Varmaste,varmaste till er alla i denna sena aftonstund.

2006-10-23 @ 21:15:31
URL: http://www.kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Kajsa

De är så coola och fina era barn!
Kram på er allihop!

2006-10-24 @ 18:31:11
Postat av: *C.:s mamma

Hoppades ge er lite hopp om att inte ge upp trots att allt ser mörkt ut. Har gråtit hela kvaällen p g a era inlägg. Ville visa att man skall också försöka alternativa cancermediciner när allt är becksvart. Förstår av ovan inlägg att jag skall inte bry mig och skiva flera inlägg. Kommer inte heller att göra det då jag själv blev jätteledsen av att vad ni skrev. Varför skall jag bry mig?Hoppads att era släktingar klarar upp er situation om inte Lund gör det.

2006-10-24 @ 20:28:13
Postat av: Anonym

hej jag gillar alla slaks djur jag undrar bara om vad man ska göra om en kanin blir skadad vid ett hopphinder skriv tillbaka eller skicka ert svar tack

2007-01-27 @ 17:19:18
Postat av: Anonym

ni har väldigt fina djur på er park kommer dit någon gång och ser om hur det har det

2007-01-27 @ 17:20:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback