Torsdagen den 19 oktober 2006. Låga Trombocyter och semester!

Idag var vi Lund för att träffa en barnpsykolog angående Alfons sömnproblem. Han vaknar flera gånger per natt och är ledsen och drömmer mardrömmar, vilket är helt normalt efter allt han varit med om, men hela familjen blir grinig och lider av allt natt-stök. Psykologen var väldigt bra och vi ska fortsätta ha kontakt med henne. Vi tog också stick i fingret, och Alfons trombocyter var bara på 57, så cellgifterna startar inte förrän tidigast nästa måndag (en vecka senare än planerat). Det gör ingen större skillnad att det är en vecka senare rent medicinskt, det handlar mest om att man vill vara säker på att Alfons benmärg repat sig tillräckligt mycket för att orka med nästa förgiftning av cellgifter.

Innan vi åkte till Lund körde vi till IKEA. Och Alfons vill inte ha med vagnen in, utan promenerade och sprang runt hela stället! Han åt två tallrikar älgmakaroner med köttfärssås och en glass.

Eftersom vi får helgen helt ledigt så sticker vi på semester till Motala och hälsar på Catarinas lillasyster Ditte som precis flyttat dit.

Christian

  

Kommentarer
Postat av: Ditte

det är ont om älgmakaroner i motala. och köttfärssås. men vi har ju maxi, och skulle läget bli akut är ikea bara 50 min bort.
för en gångs skull är jag ganska glad över att värdena segar... (omöjligt att säga det där utan att låta morbid)
jag längtar efter ert besök. inte minst längtar jag efter vera, som jag inte sett annat än på kort.
nu är det nog dags att sova lite. vi ses snart!

2006-10-20 @ 05:05:12
Postat av: ggunilla i dalom

Godmorgon! Ha det nu såå jättebra i Motala. Det låter som en skön minisemester. Själva ska vi köra hö. Sköt om och varmaste, varmaste!

Postat av: Leon + familj

Hejsan. Det var bra att ses på sjukhuset igår och härligt att få hålla er lilla pärla. Så skönt också att höra om Ikeabesöket! Två tallrikar älgmakaroner är inte illa. Ha det nu så skönt i Motala. Det blir säkert också spännande för barnen med en resa.
Kram,
Anna

2006-10-20 @ 07:25:40
URL: http://www.caringbridge.org/europe/leons
Postat av: Sofie B

Hoppas ni får det jättebra hos Ditte. :)

2006-10-20 @ 13:08:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback