Tisdagen den 12 september.

Dagarna är långa och väntan känns just nu oändlig. Vi pendlar mellan hopp och förtvivlan och det svåraste just nu är Alfons humör. Vi känner inte igen honom som han är nu och det känns svårt att beskriva. Förmodligen, eller rättare sagt sannolikt, är det alla mediciner som gör honom uppgiven och så arg. Och all frustration! Och vi vuxna... vi skulle aldrig ha stått ut!

Inatt var en usel natt. Det är pest att väcka honom var tredje timme för att ge honom diverse mediciner, och det har vi ju gjort de senaste 2 veckorna nu. Han blir så förtvivlad och arg så att han har börjat säga att han hatar oss och att vi är knäppgökar. Bra att han kan få det ur sig på något sätt, att han vet att det inte är farligt att säga och vara som han gör/är, men för oss blir det så svårt! Svårt att se hur denna jävla cancern bara tar över honom och hur tydligt det blir. Klart att han inte orkar.

Idag har vi tvingat honom att följa med och hämta Alma-Lee på dagis och det var nog faktiskt bra. Vi stannade ute med dom andra barnen 20 minuter och till slut ville han vara med och cykla ett par varv! Till och med ett leende så jag.

Imorgon ska han till avdelningen igen för att göra synundersökning och ultraljud över buken. Förmodligen får vi reda på redan då hurvida tumören förändrats eller ej... Bara att vänta och se.
Igår fick vi veta att det ligger och pyr både i axeln och höften där det funnits metastaser förut också. Om de någonsin har försvunnit eller ej, det vet dom inte...

Nu ska vi äta den klassiska småbarnsmiddagen pannkakor... Och invänta skörbjugg!

Catarina

Kommentarer
Postat av: Ellen

Hoppas att det går bra imorgon! Ni är förresten välkomna på kalas här nästa helg (den 23:e) om ni har tid och ork. Men med tanke på att ni ska få en bäbis villken dag som helst och allt annat så har jag full förståelse om ni inte kan/vill/orkar komma. Ville bara säga att OM ni vill så är ni välkomna.
Här är det förkylt hos lilla fröken så den här mamman vabbar (vilket passade helt utmärkt med tanke på dagsformen... Ja, du vet.) kram till er

Postat av: gunila i dalom

Ja, vem skulle inte vara förbannad.Han måste ju vara urless på allting den lille krigaren. Varma,varma kramar!!!

2006-09-12 @ 18:43:56
URL: http://www.kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Tanja (Sofias kompis)

Som ni kämpar!! ja det är så synd om Alfons (och förstås om er också) som ska ta dessa HEMSKA!! mediciner. Min mamma fick cytostatika (hon dog för fyra år sedan) och hon beskrev att det gjorde så ont i hela kroppen att det kändes som ett tåg körde över henne och hon var konstant illamående. Inga fina inte-illamående mediciner hjälpte. Förstås inte uppmuntrande för er att höra... men inte konstigt att Alfons påverkas av dessa livsfarliga mediciner. Tänker på er. Kram Tanja.

2006-09-12 @ 19:55:55
Postat av: Lotta

Tänker på er!

POk Lotta

2006-09-12 @ 20:58:31
Postat av: Hanna

Jag tänker också på er!
Kramar

2006-09-12 @ 23:00:20
Postat av: Tina

Ni är så goa föräldrar. Ni säger att det är pest att behöva väcka Alfons så ofta på natten. Det innebär ju faktiskt också att ni måste vara vakna och göra det. Kan inte föreställa mig hur utmattade ni måste vara. Kram

2006-09-13 @ 19:33:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback