Vigseltack den 26 augusti 2006.

Hela familjen Löv. Tack till er alla som kom och gjorde detta till en fantastisk dag. Tack till er som skickade gratulationskort och hälsningar. Tack till er alla för de fina presenterna. De flesta vet vi var de kom ifrån, men en del har vi fått gissa oss till.

Kramar fran Catarina och Christian Löv.

Kramar till er alla!

Kommentarer
Postat av: Camilla med familj

Hmmm!

Hoppas att det är ett fint foto. Kan inte se det. Man ska logga in med användarnamn och lösenord. Är det något hemligt ni har hittat på??
Kramar ifrån Ystad.
P.s Skönt att du mår så mycket bättre Alfons så att du kanske kan njuta lite grand av det fina vädret iallafall. D.s

2006-09-09 @ 23:37:51
Postat av: Sofie B

Åh. Jag hade velat se kortet också... Det står ju tillfamiljen någonting, så jag borde ju kunna se det :)

Kram!

2006-09-10 @ 00:40:50
Postat av: jessica

Jag kan se det och det är så fint så fint (men jag är ju automatiskt inloggad på tillfamiljen-sidan så det kanske är därför det syns?)
Vackra, vackra hela familjen Löv. Med ett Ö, va? Jag lär mig ALDRIG vem som stavar hur..

2006-09-10 @ 02:39:49
Postat av: gunilla i dalom

Morgonkramar! Kan inte heller se er. Men ni är säkert jättevackra och fina. Här skiner solen från en klarblå himmel. Fast det är lite kallt.

2006-09-10 @ 09:35:11
Postat av: Nettan

Precis som de andra skrivit ovan går det inte att se men jag respekterar att det är privat. Hoppas att ni har en fin helg och att Alfons har haft en bra helg utan alltför mycket ont!

Kram

Postat av: Mormor

som också kan se bilden, fast jag vet inte riktigt hur det gick till, för först var det bara blankt... Datoret är fortfarande magi för mig! jag hoppas emellertid att ni kan fixa detta på något sätt, för den bröllopsbilden tål att titta på. Tack till Micke som tog den!

Kram från
Mamma, svärmor och mormor

2006-09-10 @ 14:34:05
Postat av: Jörgen , Cecilia och Hannah

ååååååååååh, jag hade så gärna viljat se ert bröllopsfoto. men jag kan inte komma in på det.. suck.. tänker på er varje dag.. är inne på alfons sida för att hänga med på vad som händr i era liv.. det är så spännade nu när bebisen kommer när som.. hihi..vi kommer ner till lund nu den 19:e det hade varit kul om vi hade kunnat träffats.. jag hoppas ju att ni är hemma, men om ni är där så hade det varit kul.. vi har köpt en film till alfons som vi hoppas på att han tycker om.. saknar er massor! jätte många miljoners styrke kramar till er från oss i bromölla!

2006-09-10 @ 22:04:34
Postat av: gunilla i dalom

I tidig morgontimma,och ute är det dimma.Tänker på er och bamsekramar som vanligt.

2006-09-11 @ 06:35:23
URL: http://www.kanelbulens.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback