Onsdagen den 7 februari. Om sjukhusvistelsen.

Vi är kvar i Lund. Igår gick CRP upp och smärtan tilltog. Under natten till idag var det överjävligt; han hade så ont på tumören i ryggen. Ingenting hjälpte och till slut fick han en extrados morfin intravenöst och då somnade han. Han är så fin den lilla prinsen och imorse orkade han tillochmed prata med Alma i telefon för att berätta om vad som ska göras idag och då lät det såhär: "Alma. Idag ska jag sövas och så ska dom operera in en CVK på mig och så ska jag få en sond i näsan igen." Varpå Alma genast säger (glatt eftersom hon har saknat honom så mycket och så gärna vill vara positiv till allt han säger.) "Jaaaa. Vad roligt Alfons!" Och Alfons rättar lite förvånad över hennes reaktion: "Det är inte alls roligt Alma."


Så nu är han alltså sövd igen. Dom kommer att operera ut porten och sätta in en CVK istället, eftersom dom kommer att behöva två slangar istället för en. Sen kommer dom att sätta en sond, eftersom han har gått ner så mycket i vikt igen. Vidare kommer dom också att göra en bal (lungsköljning) för att kunna analysera vad för slags bakterier som finns i lungorna eller om det kanske är svamp. Lunginflammationen är sämre och febern också. Så vi blir kvar och i eftermiddag kommer mormor med Alma.


Vidare lite senare. När tiden finns.


Catarina


Kommentarer
Postat av: Ia

Håller tummarna och ber om att ni ska orka!!
Kramar

2007-02-07 @ 14:27:54
Postat av: gunilla i dalom

Krama den lille raringen från oss. Varmaste. F-n att det ska vara så jobbigt för honom.

Postat av: Anonym

Orka, orka ,orka..... kanns som tomma ord men bakom finns hela min vilja om att ni skall orka ta erigenom denna provnong for att na fram till HAPLON.
Det gor sa ont att lasa att Alfons har sa svara smartor men pa nagot satt far ni anda en att le lite nar ni beskriver om hans telefonamtal med Alma.

Hall ut - om nagar manader ser ni en pigg och energisk Alfons igen! Sa enkelt ar det, punkt slut!

Stora Starka Styrkekramar fran Charlotte

2007-02-07 @ 14:54:47
Postat av: Marie från Hörby

Usch vad jobbigt att läsa att Alfons har så ont, tur att ni fick hjälp på sjukhuset.
Jag ler när jag läser Almas kommentar i telefon, vilken gullig lillasyster som är så positiv, men jag kan förstå att Alfons blev förvånad!
Hoppas att de får bukt med det som bråkar i Alfons lungor, det räcker verkligen nu.
Stor kram!

2007-02-07 @ 14:57:51
Postat av: Mona

Alfons är verkligen helt sanslöst tapper. Liksom alla andra håller jag tummar och tår för Alfons, och er!

2007-02-07 @ 15:12:31
URL: http://trespass.blogg.se
Postat av: Therese Hedman ÄNGLAMAMMA till william

Sänder all min styrka kraft och mod till er... jag vet hur överjävligt det kan va... denna överjävliga hemska sjukdom... tänker på er varje dag, även fast vi inte känner varandra! Känner dock igen så mycket av det ni beskriver kring sjukdomen, om känslor o tankar! Hoppas bara av hela mitt hjärta att Alfons orka kämpa mot monstret i hans kropp... Vår William kämpade ocå så tappert, men orkade inte hela vägen... Hoppas alfons orkar.. HAN SKA VINNA !
Många kramar Therese mamma till Emil, ängeln William och en liten på väg...

williams minnessida: http://www.williamhedman.dinstudio.se

2007-02-07 @ 15:13:11
URL: http://www.williamhedman.dinstudio.se
Postat av: Maria i Vagnhärad

Hejsan.

Stackars Alfons och Stackars familj. Denna oro som tär på Er.
Gud vilket gulligt telefonsamtal, tänk vad Alfons vet.... Sånt skall ju inte barn veta.

Kramar i massor.
Maria.

2007-02-07 @ 15:42:36
Postat av: Maggan

Det är svårt o läsa om detta ofattbara..inte nog med sjukdomen, utan dessutom dessa svåra cancersmärtor som bara kan lindras med morfin. När livet blir så här hårt, brutalt o hänsynslöst är det inte konstigt om man tappar fotfästet..Jag skickar stora varma tankar till er, Kram / M

2007-02-07 @ 15:44:00
Postat av: Malin

Kramar i massor till er alla!

2007-02-07 @ 16:59:48
URL: http://www.malinakrocko.blogspot.com
Postat av: Maria i Hälsingland

Det gör ont att läsa. Mina tårar rinner. Tittar i här varje kväll och mina tankar är hos Alfons och er... Såg en bild på Anja Persson med en guldmedalj om halsen..vad är det för hjältedåd egentligen?...de verkliga hjältarna är Alfons och de andra sjuka barnen och ni föräldrar.... Kämpa . Kämpa lilla Alfons. Låt inte " monstret" vinna...

2007-02-07 @ 17:35:32
Postat av: Danijela

Lilla prinsen vad duktig han är! Jag blev så ledsen när jag läste att han hade jätte ont. Ibland man kan inte hitta rätt ord att beskriva alt vad man känner som jag nu. Livet är så orättvist!! Ja tänker på er hela tiden och hoppas att alt gå bra för er i framtiden!!!!
Stor kram till lilla prinsen!!!

2007-02-07 @ 18:09:47
URL: http://danijelamagdalena.blogg.se
Postat av: Susanne

Jag hoppas, Alfons, att lunginflammationen ger med sig snart så de kan komma igång med HAPLO´n som planerat!!
Håller alla tummar och tår som vanligt.
Från ett, just nu -27 grader kallt Östersund!!

Susanne i Östersund

2007-02-07 @ 18:46:54
URL: http://www.fantastiska-fyran.blogspot.com
Postat av: Ulrika

Håll ut. Var starka. Fortsätt att våga hoppas! Ni är så starka. Så modiga. Även om det är tungt. Även om det är fördjävligt. Läser med glädje och sorg nästan varje dag m vad som händer i ert liv. Tack för att vi får vara delaktiga och dela allt med er. Sköt om er. Håller tummarna för Alfons och lungsköljningen.

2007-02-07 @ 18:55:06
Postat av: ANNA K

ALFONS, LILLE FINE POJKE, JAG LIDER MED DIG!

2007-02-07 @ 19:03:37
Postat av: Jennie

Hoppas ni fått en stund tillsammans hela familjen i eftermiddag.

Mitt hjärta slår lite extra för er nuförtiden och jag blir så glad och varm i hjärtat varje morgon och eftermiddag som Alma kommer fram till Oskar och säger: "Hej tjejen" (!) och ler sitt otroligt söta leende. Idag hade Alma och Tilda (enligt Tilda) lekt med dockor, för "det tycker vi om".

Jag önskar så mycket att Alfons också kunde göra bara sånt som han tycker om och slippa allt detta elände och all smärta.

Jag tänker på er och skickar en dubbeldos ork och energi. Hoppas den når fram. Stor kram

2007-02-07 @ 20:13:21
Postat av: Anna med dottern Freja

Vi håller Alfons i handen

2007-02-07 @ 20:22:04
Postat av: Elisabet Roslund

Vill bara skicka en hälsning och säja att JAG TÄNKER PÅ ER SÅ MYCKET.......

2007-02-07 @ 20:34:34
Postat av: Johanna med familj

Å, vad vi skickar tusen styrkeKRAMAR till er !!

2007-02-07 @ 21:30:12
Postat av: Martina Björneskog(Catarinas gamla skolkamrat)

Skulle kunna vara en dikt om Catarina, värdens bästa mamma!
Underbara barn, mitt älskade allt,
jag ger er min kärlek till tusende fallt.
Lyssna på mina andetag, hör mitt hjärta,
Jag ska göra allt i livet för att hindra er smärta.
Känns livet otryggt kryp in i min famn,
Jag vaggar er till sömns, stilla ro i hamn.
Låt ögonen bli tunga, känn tröttheten falla,
mamma finns här livet ut för er alla.
(skrivet 27/5 -06) Av Flisan83

2007-02-07 @ 21:49:09
Postat av: Catarina Löv

Martina. Tack. Och tack för att du finns i ryggen. Du vet ju var jag bor nu? Jag och Christian köpte ju mammas gamla hus. Kom förbi om du kan, eller skriv på mailen. Kram Catarina

2007-02-07 @ 21:56:54
Postat av: Catarina Löv

[email protected]

2007-02-07 @ 21:57:52
Postat av: Kajsa

SÅ, nu är jag äntligen lite pigg. Sov i 30 min när jag kom till Malmö, hann med ett tåg i sista sekund.

Har tänkt lite på hur jag känner mig, hur det är att prata med er, hur det påverkar mig på vilket sätt ni levererar, på senaste dåliga, nyheter om Alfons och er situation. Se om jag kommer ihåg allt, ville dela med mig till dig Catarina innan jag glömmer det.

Just nu är det svårt att känna hopp, det är alldeles för många dåliga besked, tiden är så knapp och Alfons har det så svårt. Istället känner jag mig alldeles tom, det finns inget positivt att hänga fast vid. Däremot VÄGRAR jag att ge upp, slänga in handuken och allt annat som beskriver känslan av att på förväg ha dömt ut Alfons chanser att klara fighten med cancern. Visst händer det att tanken nuddar vid hur det skulle vara om han inte klarar sig, men det är bara fanatsier. Det går inte ens att föreställa mig hur det skulle vara att få det beskedet eller att behöva möta er efter det. Därför låter jag bli, för att skydda mig själv så länge det går gör mina skyddsmekanismer en shut down på mina känslor. Det är nästan skönt, mest för att det känns så skonsamt att inte känna så mycket.

För varje gång jag träffar Alfons, leker med honom och läser böcker för honom så inser jag att ett liv utan honom inte vore komplett. Jag har till och med upptäckt att jag tänker mer än någonsin på vad jag vill göra med honom, lära och upptäcka. Så på ett sätt så har jag ju mycket hopp, men det är sorgset.

Oj, jag blev inte alls så redig som jag hade tänkt mig, är väl lite för trött fortfarande. Hoppas att vi ses snart! Puss på er sötnosar!

Mjau!

2007-02-07 @ 22:33:12
Postat av: Christina från Torslanda

Alfons lille, vad det är orättvist att en liten prins ska behöva gå igenom allt detta... I sagorna är det alltid den modigaste och mest renhjärtade riddaren som till sist får prinsessan och halva kungariket. Om det finns någon sanning i det går du verkligen en ljus framtid till mötes! Jag önskar dig, mamma och pappa en mycket bättre natt i natt. Sov så gott och vila i glada drömmar.

2007-02-07 @ 22:54:17
Postat av: jessica

Å det är så hemskt med smärta! Detta djävulska tillstånd som jag, innan vi själva hamnade i cancerbubblan, trodde var något som man kunde ta bort med en enkel spruta..Så är det ju inte i verkligheten, men det var ändå skönt att läsa att morfinet hjälpte till slut. Jag tänker så på er och hoppas att mibgt ska komma snabbt till er så att ni åtminstone slipper vänta på det. Jag önskar er och Alfons all ork och styrka i världen. Haplon ska fungera!
Kram Jessica med Filippa neuroblastomIV, färdigbeh. aug-06

2007-02-07 @ 23:06:47
Postat av: Fröken j

Tänker på er otroligt mycket.
Jag har följt er ett bra tag anonym men varje ggn jag läser här kommer tårarna. Det gör så ont att något så ont skall drabba lilla Alfons, jag finner inga ord att skriva för det...

Tänker på er!!!!

2007-02-08 @ 06:39:35
Postat av: Åsa

Jag blir så ledsen när jag läser att han har ont, och alla jävligheter tycks samla sig i Alfons lilla kropp!
Jag tänker på er jättemycket varje dag och håller tummarna och önskar.
Krama Alfons den modige!

2007-02-08 @ 07:10:06
Postat av: Quirre

Mina tankar går till er idag och ni finns som vanligt i mitt hjärta.
Alfons lille gossen - jag lider så med er.
Styrkekramar

2007-02-08 @ 07:10:59
URL: http://blogg.expressen.se/oj/
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste i tidiga morgontimman. Utanför vräker snön ner och det är tretton grader.

Skickar massor med tankar och kramar, dom varmaste jag har, och hoppas dom räcker över dagen. Så skickar jag mer sen.

2007-02-08 @ 07:12:32
URL: http://www.kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Gammelfastern

Stackars Alfons & stackars er!
Tänker på er, kram i massor C

2007-02-08 @ 07:29:44
Postat av: Quirre

Catarina och Christian, finns det något vi kan göra för er? Skicka något till Alfons? Skotta infarten? Jag och säkert många andra här, känner en sån maktlöshet och skulle så gärna vilja göra någonting för fina fina Alfons.....
Kram

2007-02-08 @ 07:50:46
URL: http://blogg.expressen.se/oj/
Postat av: Annika, Saras mamma

Tänker mycket på er och framför allt på Alfons. Även om jag inte kan påstå att jag känner Alfons (jag har ju träffat på honom rätt många gånger på avd 64 men inte pratat direkt med honom så mycket) så har han gett ett starkt avtryck pga, sin personlighet. Han visar sådan mod och han visar en sådan självklar tillförsikt på livet. Jag är så imponerad av hans lugn trots allt han får gå igenom. Jag är säker på att han medvetet och omedvetet, med hjälp av sina egenskaper, gör allt för att klara ut det här. Han vill verkligen vara kvar hos er och hos oss i denna värld.
Jag håller tummar och tår och ber till allt man kan be till för att hans resa mot att klara ut det här blir så bra som möjligt.
Hälsningar; Annika, Saras mamma

2007-02-08 @ 08:05:14
Postat av: Annelie (Zackarias mamma)

Alfons är en otroligt stark och förståndig grabb! Precis som någon skrev tidigare; barn ska ju inte behöva veta alla bekymmer och hemskheter.
Tänker på er - kämpa vidare!!

Kramar Annelie

2007-02-08 @ 08:31:23
Postat av: Anna-Karin

Stackars Alfons. Känns svårt att läsa att han har så ont. Och att det dessutom verkar svårt att rå på smärtan.

Kan inte säga mer än att jag tänker på dig Alfons och hoppas att du snart ska må bättre.

Kram Anna-Karin

2007-02-08 @ 09:54:55
Postat av: Ingela

För varje gång jag går in här på Alfons blogg så känns det jobbigare och jobbigare. Hemska smärta som plågar den fina lilla pojken och den omänskliga smärta som ni som familj ständigt bär i era hjärtan. Jag kan bara hoppas och be att kommande behandlingar tar bort all denna smärta och att den djävulska sjukdomen släpper greppet om Alfons.

Kram!

2007-02-08 @ 10:19:03
Postat av: Åsa

Ute snöar det och några barn leker och kastar snö på varandra - åh, vad jag önskar att Alfons får vara barn till vintern!

2007-02-08 @ 11:07:49
Postat av: jessica å rakel

alla praktiska ställningar hålls så länge nerifrån f.d. stationshuset som härmed är posthämtning, lamptändning och djurutfodring AB.
vi finns när ni orkar och behöver.
kärlek

2007-02-08 @ 11:14:17
Postat av: Matilda

Vad söt Alma är, men jag förstår också Alfons förvåning över hennes kommentar. :)
Tänker på er så gott som varje dag! En massa kramar!!

2007-02-08 @ 12:07:23
URL: http://matildamatsdotter.blogspot.com
Postat av: Jenkins

Varma tankar och hållna tummar och tår för att allt går som det ska.

2007-02-08 @ 12:52:48
URL: http://jenkinz.blogspot.com
Postat av: Louise

Tänker på Er väldigt ofta...hoppas Alfons snart får må bättre..

Kram Louise

2007-02-08 @ 14:16:05
Postat av: Mormor

.. som numera flyttat till Lunds lasarett och för en ambulerande tillvaro mellan Tobbe på neurokirurgen och Alfons på avd 64...

Sitter just nu i datarummet på Ronald McDonald och tänker, att det är en välsignelse att detta hus finns. Vi har sovit så gott här i natt. Och Alma var så glad att träffa sin mamma och sin Christian och Verrra och Alfons, som hon tittade länge på i förmiddags... Han ser ju så sjuk ut och Alma vill ju mest av allt att han ska hoppa och springa och busa... Hon är emellertid på ett utmörkt humör och säger "ja, gärna" och "ja, tack" till det mesta. I morse hade hon gått upp själv och tagit av nattlinne och blöja och satt på sig kjol oich kalasbyxor. Vi vaknade inte - trots att hon tänt alla lampor - förrän hon startade Christians rakapparat!

Jag håller med Kajsa: Man stänger av. Alla känslor trycks ner i skorna och man känner bara en oerhörd trötthet. Blir mindre rädd när jag får träffa Alfons, trots att han är så dålig, men jag blir så trött... Hoppas innerligt att man får bukt med vätskan i lungorna, och att hans värden går upp, så att han kan få börja med Haplon i nästa vecka.

Kramar till alla nära och kära!

2007-02-08 @ 16:46:16
Postat av: Jennie

Vad skönt att ni får vara tillsammans. Hoppas ni kan turas om hålla varandra uppe, jag tror man fungerar så i så här svåra situationer..? Hoppas såklart också för allt jag är värd att lungorna repar sig så behandlingen kan fortsätta.

Stora kramar

2007-02-08 @ 17:14:05
Postat av: Elisabet i Malmö

Här kommer jag också med min lilla hälsning. Jag känner mig "lite utanför" eftersom jag inte känner någon av er men jag är glad över att jag fått träffa er på sjukhuset. Jag är så berörd av Alfons och er allas situation och känner såå för er. Jag är säker på att Alfons har det tryggt hos er alla och han vet att han är oehört älskad. Jag har ett stort hopp om att Alfons kan bli frisk och jag vill ge er alla mina varmaste tankar och kramar.
Hälsningar Elisabet

2007-02-08 @ 18:11:52
Postat av: Kajsa

Hej kära vänner!
Det är som att skriva brev nästan, det som jag gör varje gång jag har tillgång till en dator. Jag berättar lite vad jag gör och om mina tankar om det som ni lever med. Det känns fint (hoppas att ni tycker det är en bra form också!) och skönt att få skriva brev igen. Det har jag inte gjort på flera år.

Det känns bra att du är där Birgitta! Bra att det är på samma sjukhus som Tobbe ligger. Hälsa honom från mig, ge honom en kram! Håller med dig om den där tröttheten, den ligger som en tung blöt filt över våra liv. Hörde en gång att det finns två motsatta symptom på depression, vilket jag antar att det kan kallas att vara ständigt oroloig för Alfons. 1. Ständig trötthet och orkeslöshet och 2. sömnlöshet och orolighet i kroppen. Catarina och Christian, ni måste ju hålla igång hela dygnet med tröst, medicinering och kraft och ork, så drabbas ni av tvåan. Jag och Birgitta sitter hemma och ororar oss trötta.

Oj oj oj, nu har jag skrivit på detta i flera timmar mellan kunder och upplärning av en ny vikarie. Bäst att posta och skriva mer en annan dag. Och ringa ikväll!

Puss och kram mina kära!

Kajsa

2007-02-08 @ 18:32:34
Postat av: Eva i Degeberga

Jag tänker på er flera gånger om dagen och hoppas att ni fortfarande har lite ork kvar. Tänk att ni äntligen kommit så långt nu att CVK ska på plats, hoppas det gick bra igår och att Alfons hade lite energi kvar till Almas och mormors besök. Kram, Eva.

2007-02-08 @ 19:20:01
Postat av: Marie från Hörby

Skönt att ni har fått vara tillsammans hela familjen och mormor.
Hoppas de får bukt med vätskans i Alfons lungor snart.
Många kramar

2007-02-08 @ 19:39:01
Postat av: gunilla i dalom

Stora varma kramar till natten. Tankarna är där...hos er alla.

2007-02-08 @ 21:10:15
URL: http://www.kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Camilla med familj

Vi vill önska er en god natt. Så god den nu kan vara. Hoppas att ni alla får lugn och ro och att allt snart kommer att vända och gå mot det bättre. Som vanligt är vi här nere i Ystad inne och tittar till er här på sidan och självklart finns ni alltid i våra tankar.
Många kramar på er alla!

2007-02-08 @ 22:48:21
Postat av: Kyle med familj

Vi läser och håller tummarna även om vi inte skriver alla gångerna i gästboken. Och ännu oftare tänker vi på er. Kyle mår bra även om han just nu kämpar med en helt vanlig förkylning en sådan där näsan rinner, så som den inte har kunnat göra på två och ett halvt år. Det känns tradigt att prata om förkylningar men jag har så svårt att skriva ner alla känslor jag får när jag läser Alfons blogg. Men jag vet hur det känns att titta på alla sina barn och vilja frysa tiden eftersom man inte vet vad som kommer. Catarina, känner du för att prata så ring gärna!
Kramar till er alla från Katalin

2007-02-08 @ 23:25:14
URL: http://www.caringbridge.org/ky/kyle
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste i arla morgon timman.Skickar sedvanliga kramar och varma tankar till er alla.

2007-02-09 @ 07:12:28
URL: http://www.kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Åsa

Skickar varma vinterkramar från Malmö idag. Tänk att vi har snö nu! Tänker på er som vanligt. Krama Alfons från mig

2007-02-09 @ 08:17:06
Postat av: Jennie

Stora kramar och många tankar till er alla.

2007-02-09 @ 09:06:06
Postat av: Anna

Det oroar mig, den här senaste utvecklingen. Jag vill egentligen bara titta in här för att hejja på er, men jag vet inte längre hur jag ska göra det utan att samtidigt känna allvaret och skärpan i det stadium ni nu befinner er i.

Jag hoppas fortfarande att det finns en lycklig väg för er, det MÅSTE finnas det, men det är outsägligt smärtsamt att läsa det ni skriver. Som så många andra skriver, om det ändå fanns något sätt att hjälpa denna fina lilla kille och hans fina familj, men snart finns inte ens några ord kvar. Vad ska man skriva åt dem som går igenom denna djävlska kamp när man själv bara tittar på?

Varma kramar till er alla i alla fall, även om det känns oändligt mycket för lite i sammanhanget.

2007-02-09 @ 09:25:28
Postat av: eva bladh

Vi sänder "undermärkliga" hälsningar till er, speciellt till Alfons.
Från oss alla på V Vram

2007-02-09 @ 11:09:45
Postat av: Johanna

Ibland finns inga ord... Jag tänker på er varje dag, läser om er varje dag. Jag har aldrig träffat er, men Alfons har träffat mitt hjärta.
Mina tankar är hos er, nu och framöver, vad som än händer.

2007-02-09 @ 11:52:18
Postat av: Anna

Sitter och planerar myskvällen med familjen, och inser hur lyckligt lottad jag är med tre friska barn, tankarna finns hos er, vad händer nu, mår lille killen bättre, hoppas hoppas han har de bra så bra han kan.
Ni är starka men styrkan har ett slut det förstår jag. ORKA

2007-02-09 @ 14:15:08
Postat av: Quirre

Massor av kramar skickar jag till er så att ni klarar er över helgen! Jag tittar in på bloggen på måndag. Ta hand om er!

2007-02-09 @ 14:56:15
URL: http://blogg.expressen.se/oj/
Postat av: Carina o Rasmus i Göteborg

Fredag kväll: Greta gris-filmen, pippi-sagan och tandborstningen är avklarad och Rasmus sover gott tillsammans med Gert och Lasse (gos-giraff och gos-hund!). Tankarna vandrar till Alfons och resten av familjen igen, hoppas så innerligt att han mår lite bättre och att ni kan fortsätta med behandlingen snart. Ta hand om er och krama Tobbe och Birgitta från mig också. Största kramen från Carina

2007-02-09 @ 19:16:58
Postat av: Marie från Hörby

Jag skickar många kramar och tankar till er så här inför helgen. Hoppas att helgen blir så bra som möjligt och att Alfons inte har alltför ont.

2007-02-09 @ 19:20:20
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste tankar och hjärtekramar.

2007-02-09 @ 21:29:37
URL: http://www.kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Jennie

Måste skicka några varma kramar till er inför natten, som jag hoppas blir dräglig för Alfons och er. Tänker på er.

2007-02-09 @ 22:51:48
Postat av: Babsan

Tänker på Er,
Kram från mig i Lund

2007-02-09 @ 23:35:21
Postat av: Mormor...

... som vidarebefordrade de fina teckningarna från dagiskompisarna till Alfons i fredags...

Till alla barnen på Västar Vram vill jag säga, att Alfons blev jätteglad över boken med era teckningar. Först tittade han länge på framsidan, där ni alla, inkl kusinerna Ebba och Hannes, fanns på bild. Sedan tittade han på alla de fina teckningarna ni gjort, en efter en, medan mamma Catarina läste på baksidan vad ni ritat och vem som ritat vad. Så fina bilder ni gjort! Alfons var väldigt trött efter operationen, men ändå orkade han med att titta på alla prinsessor och gubbar och bilar och hjärtan och blommor... Vi satte upp hela boken på väggen i Alfons rum på sjukhuset, så kan han se bilden av er när han vill.

Kram till er alla, barn och fröknar, från Alfons mormor!

2007-02-09 @ 23:46:57
Postat av: Sofie B

Hoppas att ni har en så fin helg som det går. Att Alfons har lite mindre ont.
Vad fint det låter med boken som "moster" Birgitta skrev om. En sådan bok skulle jag också vilja ha :)

Puss och kram, S

2007-02-10 @ 00:27:26
Postat av: Eva i Degeberga

Hej på er! Jag funderade på om ni har en vanlig gammal kassetbandspelare tillgänglig på sjukhuset? Jag har några barnband, typ Emil i Lönneberga-berättelser, som kanske kan vara bra att ligga och lyssna till när man inte orkar leka men inte vill sova? Något för Alfons? Kram, Eva.

2007-02-10 @ 07:27:30
Postat av: Ulrika

Roligt att Alfons blev glad för boken vi gjorde till honom. Ni ska alla veta att vi tänker på Er... En stor kram till Er alla från "dagisfröken" Ulrika

2007-02-10 @ 18:16:49
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste, både tankar och kramar.

2007-02-10 @ 18:20:05
URL: http://www.kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Therese Hedman ÄNGLAMAMMA till william

Tankar kramar tankar...... sänder så mycket styrka o kraft jag kan!
www.williamhedman.dinstudio.se

2007-02-10 @ 20:50:18
URL: http://www.williamhedman.dinstudio.se
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste tankar och stora kramar!

Mockning på gång och i min ensamhet i stallet tänker jag extra mycket och svär över livets jävligheter. Det är så mycket man vill och så lite man kan. Men finnas vid er sida kan vi och det gör vi!

2007-02-11 @ 11:22:40
URL: http://www.kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Jennie

Stämmer in i de kloka orden ovan. Några egna har jag svårt att komma på. Men jag tänker på er, jämt och ständigt.
Stora kramar

2007-02-11 @ 12:06:24
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste till natten. Mina tankar är hos er.

I dag har jag tagit mig i kragen och gått med Mats på långprommis. Åh, ni skulle sett vad fint det gnistrade i snön när solen sken. Svårt att fånga med kamera. God natt mina vänner!

2007-02-11 @ 19:59:41
URL: http://www.kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Kristina Norborg

Hej! Eftersom vi har er blogg som startsida så går vi ju in dagligen, och nu har det gått flera dagar sedan ni skrev något - oron stiger, hoppas att det inte är något alarmerande med lungorna eller något annat! Jag tröskade igenom kommentarerna, skönt för er att mormor finns hos er. Är det något vi kan göra för er? Vill ni låna videoband? Bara hör av er!

God natt från oss alla, även Clara som varit hemma nästan en vecka med hosta och jojo-feber...

Kristina

2007-02-11 @ 20:41:42
Postat av: Malin

Älskade syster. Efter idag; Vad jag önskar att du fick stå hemma dödstrött och hänga tvätt och svära över att barnen vaknar på kvällarna. Nu ska jag sova. Jag älskar er alla, vi hörs imorgon. Puss!

2007-02-11 @ 21:34:25
Postat av: sarah

jag tänker så mycket på er att det knakar i hjärnan. jag hoppas och önskar att går vägen! och för att stjäla en vis kvinnas ord, varmaste varmaste här ifrån norr.

2007-02-11 @ 22:21:45
Postat av: Jennie

Ni vet det nog men - ni finns i mina tankar.
Många, många kramar till er.

2007-02-11 @ 22:55:29
Postat av: mia

Många varma tanka genom natten till er som kämpar den den största av strider. Hoppas att ni nånstans kan fånga upp alla tankar och kramar som vi här på andra sidan datorn skickar till er och kan hämta lite kraft och styrka genom dem och orka en bit till. Idag har jag blivit "En vän för livet" med Alfons i tankarna.Kram mia

2007-02-11 @ 23:27:10
Postat av: Danijela

Hoppas att lilla Alfons mår bättre och ni med. Ni är hela tiden i mina tankar.
Stor kram till er alla
God natt

2007-02-11 @ 23:58:50
URL: http://danijelamagdalena.blogg.se
Postat av: Eva i Degeberga

Tidig morgon och ni finns i mina tankar. Jag önskar innerligt att ni haft en smärtfri natt för Alfons, det vore han verkligen värd. Tusen kramar och värmandet tankar från Eva.

2007-02-12 @ 05:40:35
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste i tidig timma.Snön virvlar så sakta ner och det är femton grader. Tankarna finns hos er! Kramar i mängd från oss här uppe!

2007-02-12 @ 07:09:07
URL: http://www.kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Maria i Vagnhärad

Hejsan.

Skickar mina allra varmaste styrkekramar till Er.

Hoppas, hoppas, hoppas att allt går bra med sötnosen Alfons.

Jag skulle också vilja göra något för Er, hjälpa er med något som får erat liv att bli lite bättre om än bara för en minut...

Massor av kramar till Er.
Maria.

2007-02-12 @ 07:31:46
Postat av: Lina

precis som malin skriver. det finns inget jag hellre önskar er än tråkig jäkla vardag... pussar o kramar från oss.

2007-02-12 @ 07:51:44
Postat av: Åsa

Tänker på er! Kramar från Åsa

2007-02-12 @ 08:11:50
Postat av: Marie från Hörby

Mina tankar är med er som vanligt denna gråa, trista måndagsmorgon. Hoppas att Alfons mår så bra som det är möjligt.
Kram

2007-02-12 @ 08:43:42
Postat av: Gammelfastern

Kramar till er alla i vardagslunk eller i sjukhusmiljö. Tänker på er. C

2007-02-12 @ 10:15:39
Postat av: Louise

Tänker mycket på Er...Kram Louise..

2007-02-12 @ 11:23:07
Postat av: Quirre

Ville bara titta in och ge Alfons och resten av familjen en cyberkram!

2007-02-12 @ 13:45:32
URL: http://blogg.expressen.se/oj/
Postat av: Linda

Ville bara titta in o säga att jag håller tummarna för er varje sekund, och det går inte länge utan att jag tänker på er!

2007-02-12 @ 14:08:27
Postat av: Jessica

Ni får en dos styrka av mej. Nej inte bara en dos ta så mycket styrka ni behöver. har själv varit på lassarettet i Växjö idag å lämnat blod. Så jag gjorde det lilla jag kan. Ha det bra. Kramar Jessica

2007-02-12 @ 14:22:49
Postat av: Anna

Tänker mycket på er, och önskar av hela mitt hjärta att det är någotsånär uthärdligt för er.

/Anna

2007-02-12 @ 14:34:00
Postat av: Stina

Jag hoppas och tror att allt blir bra...

2007-02-12 @ 18:49:08
URL: http://stinalee.blogg.se
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste till natten.Var ni än är just nu så kramar jag er och håller om er i mina tankar. Det är där ni oftast är.Tittar ofta på Ronny och Ragge bilden och då blir jag så varm i hjärtat!

2007-02-12 @ 20:55:50
URL: http://www.kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Elisabet i Malmö

Ja, vad ska jag säja, jag läser alla inlägg och förstår hur alla går och tänker på Alfons och hela familjen. Jag vet hur det är och jag följer allt genom bloggen. Jag vet hur orättvist det känns att behöva vara med om detta, jag vet hur man kämpar och kämpar. Jag vet hur trötta ni är och hur oron sitter i alltid. Jag kan bara säja att Alfons vet hur mycket ni älskar honom och vet hur betydelsefull han är. Alla vet hur betydelsefulla ni alla är. Jag tänker som alla andra:Snälla, låt Alfons få bli frisk, låt hela familjen få vara en hel lycklig familj.
Kram/Elisabet

2007-02-12 @ 21:08:49
Postat av: Malin

Kvällskramar från Orsa

2007-02-12 @ 21:35:57
URL: http://www.malinakrocko.blogspot.com
Postat av: Lotta

Förstår att tiden eller orken inte finns att skriva något nytt. Ska försöka få tag på er i telefon, för att höra om ni finns kvar i Lund och vill tanka lite styrka. Tänker massor på er.

POK

2007-02-12 @ 22:16:14
Postat av: Anna

Ja, vi tänker på er hela tiden. Och är oroliga.
Skickar en varm kram,
Anna

2007-02-12 @ 22:19:05
URL: http://www.caringbridge.org/europe/leons
Postat av: Jennie

Tankar, kramar och godnatt.

2007-02-12 @ 22:21:21
Postat av: Ingela

Ofta går tankarna till Alfons. "Känner" er bara genom bloggen, men er kamp känns så nära. Mina varmaste tankar!
Ingela

2007-02-12 @ 22:24:48
Postat av: Mia-Johanna

Tänker mycket på Er!

Många styrkekramar sänder jag er nu i måndagsnatten.
Måste bara påminqn§

2007-02-13 @ 00:10:23
Postat av: Mia-Johanna

Jo, det jag skulle påminna Er om är att ni, hela eran familj, utgör ett oerhört stort stöd för Alfons. Ni är faktiskt hans största trygghet och tillgång! Ni är det viktigaste för honom och han är det viktigaste för Er.

Ta väl hand om varandra, men det vet jag att ni alltid gör.

Kramar från Mia

2007-02-13 @ 00:17:47
Postat av: Charlotte i USA

Finner egentligen inga ord men vill anda att ni skall veta att jag tanker pa er sa har pa andra sidan Atlanten.
Hoppas att lunginflammationen har borjat ge med sig och att HAPLON nu ar igang.
Tank vilken hjalte ni har att gora med! Kampa pa ni alla och se fram emot varkanten da ni ska njuta av att se Alfons blasa sapbubblor, plocka blommor, busa med Alma och kanske till och med spela knattefotboll. Visst blir det sa!!

Tanker pa er!

Stora Starka Styrkekramar fran Charlotte

2007-02-13 @ 01:26:17
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste tankar och kramar!!!

2007-02-13 @ 07:14:18
Postat av: Ulrika (Ellens mamma)

tänker på er!

2007-02-13 @ 07:49:54
Postat av: Quirre

Många varma kramar och all styrka till er. Från Åsa

2007-02-13 @ 08:06:58
URL: http://blogg.expressen.se/oj/
Postat av: Maria Kågebäck

åter igen har vi varit vid att av de finaste finaste templerna här i Thailand......vi tände energi rök till er för det behöver ni...mest av alla...

kram maria

2007-02-13 @ 09:25:56
Postat av: Therese faster till Alfons, Alma och Vera

Älskade, älskade familj. Det här är så jävligt och det finns inga ord. Varje dag jag vaknar så hoppas jag på att allt bara var en mardröm som man vaknar ur. Att det inte var så här, hade varit så skönt att få stänga av en stund och bara glömma det. Men det går inte. Ni lever mitt i det, finns inget hellre jag önskar än att jag kunde bära en del av er oro, era tankar, känslor och er sorg att det är som det är. Jag önskar jag kunde få er att känna er som vanligt igen, leva som en vanlig familj. Jag är så ledsen att ni behöver gå igenom allt detta, att lilla Alfons har ont. Det är inte rätt. Ingenting känns rätt.... Kommer aldrig förstå.

Tusen kramar

2007-02-13 @ 10:15:07
Postat av: Maria i Hälsingland

Tänker på er varje dag och undrar hur der går, hur Alfons mår, hur Ni mår...

2007-02-13 @ 10:45:27
URL: http://[email protected]
Postat av: Louise

Jag borde känna mej glad just nu eftersom vi fått besked att min sambos senaste MR såg bra ut..hans hjärntumör har inte vuxit och det är jätteskönt..

Men det är svårt att vara glad när man vet att Alfons inte mår bra och har så ont..jag tänker på er varje dag trots att jag inte "känner" er på annat sätt än via bloggen..Jag kommer aldrig att förstå varför barn ska behöva få cancer eller andra sjukdomar..jag hoppas av hela mitt hjärta att Alfons snart blir frisk och orkar leka igen...

Kram Louise

Kram Louise

2007-02-13 @ 11:51:23
Postat av: Farmor

Käraste... vilken känsla, tror inte vi i den vildaste fantasi kan föreställa oss hur ni och Alfons har det. Bara man ser ett litet barn som påminner om Afons så kommer tårarna,lille Alfons, tänk om han hade sluppit vara med om detta otäcka, detta långa lidande, alla ingrepp som de gjort och gör i hans lilla späda kropp. Bara det inte varit cancer. Tankarna som ni och alla vi andra har. Hur mycket orkar hans lilla kropp när han har så ont? Han den lille tappre killen som kämpar och kämpar mot cancern, smärtorna och alla ingrepp han måste gå igenom. Det känns som en oändlighet för oss och hur är det då för Alfons och er? Han behöver all er kärlek, det vet vi att han får också, så han får styrka att ta sig igenom detta otäcka h-vete. Han älskar ju livet och vill vara precis som alla andra små barn. Vår Käraste lille Alfons, vi älskar dig.

Kramar till er alla från Farmor & Farfar

2007-02-13 @ 12:21:12
Postat av: Maria i Vagnhärad

Hej.

Jag får ont i magen när jag läser alla kommentarer.
Hoppas att Haplon har kommit igång och att allt blir bra.
Massor av styrkekramar till Er.

2007-02-13 @ 16:41:10
Postat av: elina i uppsala

hittade hit till alfons sida för några timmar sedan. har ända sedan dess suttit och läst, gråtit men samtidigt blivit varm över den styrka och kärlek ni som familj verkar ha. redan anmält mig som blodgivare, och nu ska jag även bli vän för livet!

värsta bästa kramen här från uppsala!!

2007-02-13 @ 19:43:21
Postat av: Hanna

Kramar och tankar från oss!

2007-02-13 @ 20:04:47
Postat av: Tanja (sofias kompis)

Alfons, jag är så ledsen att du har så ont!! Fast jag inte känner er så finns ni i mina tankar hela tiden. Kram Tanja.

2007-02-13 @ 20:15:11
Postat av: Danijela

Styrkekrammär till er alla !! Jag hoppas att ni mår bra och snart få man läsa att lilla Alfons har inte ont och mår bra!!!
Kram och puss till lilla prinsen.
God natt

2007-02-13 @ 21:54:42
URL: http://danijelamagdalena.blogg.se
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste både tankar och kramar.

2007-02-13 @ 22:18:04
URL: http://www.kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Jennie

Här kommer dagens dos av tankar och kramar från mig. Hoppas på en lugn natt för er. Hälsa Alfons från Tilda m fam att han är en stor liten hjälte.

2007-02-13 @ 22:36:49
Postat av: mia

Vet inte riktigt vad jag ska skriva ikväll mer än att ni som jag inte känner i verkliga livet och aldrig har träffat, så ofta finns i mina tankar och att jag hoppa shoppas så innerligt att Alfons inte har lika ont just nu... Att läkarna har kunna behandla hans smärtor bättre och att ni nån gång får en liten stund av andhämtning hela familjen. Varma styrkekramar mia

2007-02-13 @ 22:47:13
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste på morgonkvisten. Tankarna finns hos er och det är dom varmaste. Kramar till er alla.

2007-02-14 @ 07:21:41
URL: http://www.kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Quirre

Tänker på er och skickar massor av varma kramar genom cyber-rymden!

2007-02-14 @ 07:59:11
URL: http://blogg.expressen.se/oj/
Postat av: Eva i Degeberga

Naturligtvis finns ni i mina tankar på alla hjärtans dag. Hoppas ni känner värmen genom dessa fattiga ord som vill så väl men kan så lite. Kram, Eva.

2007-02-14 @ 09:17:58
Postat av: Annika, Saras mamma

Tänker på er och hoppas innerligt att Alfons och ni härdar ut, något val har ni ju inte men det är tufft att kämpa. Ni är alla hjältar.

2007-02-14 @ 09:23:15
Postat av: Miriam

Jag tänker på er dagligen och skickar varma alla-hjärtans-dag-kramar:

Kraaaaaaaaaaamar!

2007-02-14 @ 09:37:10
URL: http://www.meramiriam.se
Postat av: Josse

Tänker på er och undrar vad som händer...Vad ni går igenom.Sedan jag hittade in här så är jag fast. Känner med er. Läser här varenda dag och ibland flera gånger om dagen för att se om något nytt tillkommit. Väntar på den dagen då det står att alfons är frisk. Och Dit ska ni komma. Så är det, så måste det bli.Jag har faktiskt börjat omvärdera mitt liv, sedan jag började läsa här. Bara tanken på att något skulle hända mina barn....får mig en tankeställare när jag gnäller om småsaker.
Ett STORT HJÄRTA till ALFONS och HELA ER FAMILJ på alla hjärtans dag! Tänker på er och skickar all min styrka till er! Kram Josse, en för er okänd människa

2007-02-14 @ 09:46:06
Postat av: Ingela

Mina tankar går ständigt till superhjälten Alfons och hans hjältefamilj. Hoppas läkarna också har superkrafter och kan göra så att Alfons blir frisk och slipper allt det onda och hemska.
Många styrkekramar!

2007-02-14 @ 09:49:05
Postat av: jessica

Kramar till Alfons å familjen på alla hjärtans dag!
Från Jessica m familj

2007-02-14 @ 09:54:48
Postat av: Susanne

Stora kramar till dig Alfons på alla hjärtans dag!!
Hoppas du har en bättre dag idag!!

Krama din familj från mig med:-)

Susanne i östersund

2007-02-14 @ 10:25:00
URL: http://www.fantastiska-fyran.blogspot.com
Postat av: Kristina Norborg i Lund

Tusen hälsningar på alla hjärtans dag. Hoppas att allt är på väg åt rätt håll. Om ni behöver något - säg till!

2007-02-14 @ 10:43:05
Postat av: Anna Lindblom

Mina tankar går till er idag, alla hjärtans dag. Jag vill så gärna se en superhjälte-Alfons framför mig, men det dyker upp bilder på en liten mycket sjuk pojke. Jag hoppas, hoppas att behandlingen går framåt som den är tänkt!

/Anna

2007-02-14 @ 11:35:03
Postat av: Louise

Kramar till Alfons och resten av familjen på Alla Hjärtans Dag..

Louise..

2007-02-14 @ 12:46:06
Postat av: Mormor

Alla hjärtans dag idag, tydligen. Mitt hjärta gråter för en mycket sjuk, fågelungesmal, liten Alfons. Och för hans små ljuvliga systrar... Och för er, Catarina och Christian... Så lite jag kan göra, som det finns att göra. Egentligen ingenting alls...

Stor stor kärlek till er alla...

2007-02-14 @ 13:08:46
Postat av: MyyZz

Jag vill också önska er en god och varm och kärleksfull Alla Hjärtans Dag ..

KRAM från MyyZz och alla katterna

2007-02-14 @ 13:24:02
URL: http://myyzz.nu
Postat av: Åsa

Tänker extra mycket på er idag på Alla Hjärtans Dag!
Kämpa på hela familjen Löv - vi är många som tänker på er och håller tummarna!
Kram

2007-02-14 @ 13:30:18
Postat av: mia

Tankar till er på Alla hjärtans dag. Hoppas att dagen är någerlunda bra för er och er fina lille hjälte! Kram mia

2007-02-14 @ 13:43:32
Postat av: Monica R

Kramar till er alla på alla hjärtans dag.
Hoppas ni kan mysa tillsammans..
kram Monica

2007-02-14 @ 13:44:37
Postat av: Andreas Lena o Tova

Vi vet att ni har det för jävligt men vi hoppas så att Alfons ska klara denna stora strid. Vi tänker på er även om vi inte fattar någonting
kram till er alla och fortsätt kämpa lilla Alfons

2007-02-14 @ 13:47:52
Postat av: Marie från Hörby

Tänker på Alfons och hela familjen även i dag på Alla hjärtans dag. Hoppas att ni får en så bra dag som möjligt.
Kramar

2007-02-14 @ 13:50:05
Postat av: Evelina

Tänker på er så mycket och undrar så hur det är med er när ni inte skrivit på länge. En extra tanke idag och massor av kramar. Kram!

2007-02-14 @ 15:26:45
Postat av: asa och stefano

vi tanker pa er har i Florens. Vi hoppas sa innerligt att allt ska ga vagen.
Kram till hela famlijen Lov.

2007-02-14 @ 16:08:47
Postat av: Jennie

Mormors ord smärtar men talar, förstår jag, bara sanningen. Alla Hjärtans Dag eller inte, jag skickar många kramar till er ändå.

2007-02-14 @ 16:18:05
Postat av: Elisabet i Malmö

Läser också mormors inlägg och får en klump i halsen......Är det så illa, är det verkligen så hemskt......Ibland kan man bara inte blunda utan man måste inse hur det verkligen är, trots att man absolut inte vill det. Jag kan bara säja att jag har så mycket tankar och känslor inom mig, så mycket förtvivlan och tårar. Kan bara skicka mina varma hälsningar till er alla......

2007-02-14 @ 16:47:45
Postat av: Sofia

Manga kramar till er pa alla hjartan dag! Onskar sa att det ska ga vagen!! Det maste ga!
Manga kramar till er fran Sofia o Ellen i Singapore

2007-02-14 @ 16:56:20
Postat av: Emma

Skickar mina varmaste tankar till er!
Kram

2007-02-14 @ 17:08:52
Postat av: Charlotte i USA

Kampa pa lille Alfons! Satt pa dig rustningen och kasta dig in i den stora striden med vassade tander och hojt svard. Alfons den fjarde skall segra!

Happy (naja, sa gott det gar) Valentine's Day onskas hela familjen!

Stora Starka Styrkekramar fran Charlotte

2007-02-14 @ 18:26:51
Postat av: Lotta på Mvc

Sänder de varmaste hjärtekramar till er idag på Alla hjärtans dag. Tänker så mycket på er och önskar så att allt ska gå bra.
Kram

2007-02-14 @ 18:35:35
Postat av: alfred

hej alfons! kram o puss från alfred. pappa busar med oss. vi har inte likadant hos oss som det är hemma hos dig. jag tycker om att gå hem till dig alltid. jag undrar om du vill ha en pippifilm av mig när du fyller år? vi saknar dig. vi har varit i thailand. jag bröt mitt ben, men gipset är borta nu. kramar o pussar från alfred.

2007-02-14 @ 19:21:35
Postat av: cilla

Ville bara säga att jag också tänker och oroas för er. En stor värmande kram till er alla i familjen!

2007-02-14 @ 19:23:16
Postat av: sarah

hej alfons! inatt drömde jag att jag, john, alfred och hedda kom och hämtade dig på sjukhuset och sen åkte vi ett jätteroligt flygplan som gick jättefort och gjorde loopar i luften. så åkte vi uppför en bergvägg och landade och sen gick vi på en restaurang. ju längre bort från sjukhuset vi kom, desto friskare blev du, men vi var tvugna att gömma oss för poliserna som jagade oss och ville ta dig tillbaka till sjukhuset. sen hittade poliserna oss, och då vaknade jag för jag ville inte att poliserna skulle ta dig så du skulle bli sjuk igen. älskade liten, om det bara hade varit så, att jag kunde ta dig och springa långt, långt iväg så att inte cancern hittade oss. jag tänker på dig hela tiden, vännen. pussar och kramar!

2007-02-14 @ 19:29:57
Postat av: Alexander

Något hände, vet inte om min tidigare komentar kom fram. Vill att ni ska veta att jag länkar till eran sida från min www.delacruz.se
Ni har mitt stöd!
Många kramar
Alexander

2007-02-14 @ 19:34:37
URL: http://www.delacruz.se
Postat av: Emelie

Ett hjärta till er idag, på alla hjärtans dag!
Alfons, Alma, Vera, Christian och Catarina!
Tänker på er och hoppas så innerligt att Alfons får må bra, slippa ha ont och bli frisk!

2007-02-14 @ 19:52:20
Postat av: gunilla i dalom

Käraste vänner. Skickar min varmaste, varmaste som alltid och många tankar virvlar i mitt huvud just nu.Försöker hålla dom så positiva som möjligt. Kramar!!!

2007-02-14 @ 20:40:31
URL: http://www.kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Sofie B

Hej kära vänner. Tänker otroligt mycket på er och undrar hur det går. Skänkte precis en liten summa till Barncancerfonden, och jag vet att de kommer användas för att hjälpa Alfons och andra barn. Det känns skönt att veta att andra får hjälp av det lilla jag kan bidra med.
En STOR kram på alla hjärtans dag. Älskar er allihopa. Puss & Kram.

2007-02-14 @ 20:55:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback