Natt till lördagen den 17 mars.

Dagarna går, blir till tunga, trötta nätter som tacksamt och långsamt går mot morgon. Tiden är till för er, för mig finns bara stunden. Huset har blivit så tyst, så lugnt. Något heligt, något jag till varje pris måste skydda. I varje rum fattas det andetag och i varje samtal en röst för lite. I all tid framöver kommer jag att fundera på frågorna som han aldrig kom att ställa. Bara två veckor innan han dog frågade han som barn i hans ålder gör: "Mamma, vilket land kommer valarna ifrån?"


Vi lever varje dag och dagarna med Alma och Vera är fantastiska. Vi kommer att få ett perfekt liv tillsammans. Ett perfekt liv men med ett stort hål i, en ständigt närvarande tomhet. Och sorgset inser jag att detta bara är början. Jag inser att sorgen lite längre fram inte kommer att vara så diffus. Jag inser att det alltid kommer att finnas frågor utan svar, inte allra minst för våra andra barn. I svaren som inte kommer att finnas hoppas jag på att vi ska växa starkare tillsammans. Det finns inget annat. Vi måste bli överlevare.

 

Vi har köpt medaljonger till oss alla. Fem stycken. I dom finns det bilder från i somras. Då var vi hos hjärtevänner i Malmö, det var busigt, svettigt och med en fin liten Vera i magen. Bilderna är varma, glada och föreställande Alfons. Igår hade vi en fin minnesstund på kapellet i Kristianstad. Vi fyra och Ditte. Vi lade Alfons i kistan som vi gjort fin. Vi klappade och pussade honom. Sen satte vi halsbandet runt halsen. Det blev fint.

 

Jag och Alma har skruvat isär Alfons säng. Under tiden grät vi och skattade om vartannat. Vi pratade om alla gånger vi busat i den. Alla gånger Alfons har legat i sin säng, haft ont och kräkts. Alla gånger som han har somnat med näsan i bamsetidningen och med lampan tänd. Alma-Lee och jag har bestämt att Vera ska få sängen sen. Då skulle Alfons bli glad, det pratar vi om. Likadant med hans kläder. Alma har de som hon vill ha, de som Alfons tyckte var fräsiga, som hon gärna vill använda. De andra ligger i en låda i förrådet, endel för att användas senare, andra för att stanna i den tiden som var. Tiden då Alfons sprang omkring i dem, visade upp sig busigt, eller bara var Alfons.

 

Vi går upp varje morgon, kör Alma till dagis de flesta; där har hon det gott. Vera har lärt sig sitta utan stöd och för ett par dagar sen ploppade det upp först en tand, tätt följt av den andra. Två små fina risgryn. Hon äter gröt varje morgon och älskar att vara med i det vi gör. Hon är ett riktigt litet barn. Den 25 mars blir hon sex månader gammal.

 

Alma är störtförälskad i sin lillasyster, väcker gärna henne på morgonen och ligger ofta, ofta och läser för henne. Hon hittar på egna små sagor och egna fina sånger. Och visst finns tankarna ofta i Malmö; Alma som bebis och Alfons den fina storebrodern som låg bredvid henne för att hitta på sagor och sånger om vartannat. Alma har tagit över fina uttryck efter Alfons. Som idag, när jag erbjöd henne lite kikärtor och avokado för att stilla hungern i väntan på middagen, så sa hon sådär precis som Alfi brukade: Jag älskar inte sånna längre. Kikärtor alltså. Sen blev det svarta bönor istället. Blandat med tonfisk, broccoli, citron, kryddor och lite olja. Och tjo vad hon åt!

 

Så visst finns han med oss. Hela tiden. I allt vi gör, i allt vi tänker och i allt vad vi är.

 

Tack för alla blommor, alla kort, alla tankar och alla ord. Allt var för sig och tillsammans; så värdefullt. Tack till alla er som skänkt och skänker pengar i Alfons minne.

 

Catarina

image116
Vera och Nemo i soffan.

image117
Alma-Lee pratar i telefon med Alfons och hävdar mycket bestämt att han sa till henne att hon visst fick äta godis.


Kommentarer
Postat av: Ellen

Det låter så fint när du skriver om er vardag. Livet måste gå vidare, men det blir aldrig som förut, något kommer, som du skriver, alltid saknas i alla situationer. Och ju längre tiden går desto mer kommer det kanske märkas. När allt hinner i kapp.
De bilder du skapar med dina ord blir så tydliga. Jag skulle gärna komma till er i ert fina hus och krama om er lite. Jag hoppas att det finns tid för det snart.
Jag är glad att bilderna blev bra. Det känns så skönt att kunna göra något.
Vi ses i veckan!

Postat av: Lotta på Mvc

Tack för att ni kom och inom och pratade några ord häromdagen. Det kändes så skönt att få träffa er och få krama om er på riktigt. Så härligt att få träffa Vera som växer så det knakar, så lyckligt oförstående om allt som hänt den senaste tiden. Jag tror nog att ni kommer att se till att hon får ett verkligt minne av Alfons, inte minst Alma kommer att berätta mycket tokigheter om sin storebror. Tänk att hon ringer till honom och får lov att äta godis...En riktigt klok liten busfia är vad hon är.
Kram på er - vi hörs...

2007-03-17 @ 07:52:48
Postat av: Anna

Du beskriver er vardag så fint trots den stora förlusten av er älskade Alfons!
Ni finns i mina tankar dagligen...

Sköt om er!

Kram Anna

2007-03-17 @ 08:10:10
URL: http://annasplejs.com
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste från ett blåsigt snöigt dalom. Säger som Alma "jag älskar inte sånt här längre" Jag vill ha fortsatt vår och inte snö och kallt.
Du skriver så fint Catarina. Man blir både glad och ledsen när man läser. Underbara kort på flickorna. Vad fina dom är.
Många tankar och kramar dom finaste jag har. Puss och kram.

2007-03-17 @ 09:22:03
URL: http://www.kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Susanne

Varma tankar och kramar till hela familjen!

Susanne i Östersund

2007-03-17 @ 09:43:19
URL: http://www.fantastiska-fyran.blogspot.com
Postat av: jessica

grå sätarödsmorgon.
det är fint att ni finns, så nära,nära.
så fantastiskt fina bilder på döttrarna!

kärlek.

2007-03-17 @ 09:52:22
Postat av: Sandra

Lots of hugs and kisses!

2007-03-17 @ 09:59:51
Postat av: Malin

Systrami. Vi är redan överlevare. Vi kommer att klara detta med glädjen och kärleken i behåll.

2007-03-17 @ 10:05:03
Postat av: Tessan

Vad fint du beskriver er vardag!
Barn har en så underbar förmåga att minnas, det kan jag se på mina egna barn som minns de som berört deras hjärtan, trots att det var länge sedan.
Alfons kommer alltid att finnas kvar hos sina systrar, specielllt genom deras vackra blå ögon.

Kramar till er alla!

2007-03-17 @ 10:22:50
Postat av: Carina och Rasmus

Fina, fina flickona! Och fina, fina ord. Här i Göteborg har jag och Rasmus mött våren genom att lyssna på fågelsång. Jag: hör du, Rasmus, det är vår, fåglarna sjunger! Rasmus: Jaaa, fåglarna sjunger bä, bä vita lamm!! Kramar från oss.

2007-03-17 @ 10:45:22
Postat av: anski

Va fint med medaljongerna, skönt att Alfons fick en också! Mina tankar går till er då och då, undrar hur ni har det, hur vardagen blev... Tack för att ni fortsätter dela med er!

2007-03-17 @ 10:51:58
URL: http://anski.blogg.se
Postat av: Louise

Du skriver så fint med ord som verkligen berör Catarina..ditt sätt att beskriva vardagen med både sorg och glädje..Jag ler när jag ser bilden på Vera när hon ringer till Alfons..vilka fina flickor ni har..Tänker ofta på Alfons och Er andra..

Kram Louise

2007-03-17 @ 10:52:29
Postat av: Umeå-Petra

Det tysta lugnet känns genom ditt sätt att skriva. Ett lugn och en ro i stunden som är efter tiden som var före. Och visst kommer saknaden att finnas kvar i livet som följer. Och visst funderar man över frågorna som aldrig kommer att ställas av ett finurligt barn som växer. Det är väl ett av de sätt som barnen som fattas familjer lever vidare med oss.

Fortsätt att ta hand om varandra.

Kramar från Umeå

2007-03-17 @ 11:05:31
Postat av: Emelie

Så fint att köpa medaljonger till allihopa och att Alfons fick en han också.
Tänker på er!

2007-03-17 @ 12:13:36
URL: http://lelleworld.blogg.se
Postat av: Anonym

så fina dina töser är!

jag kommer hem till påsk, om allt blir som jag vill... om du orkar och har tid så finns jag i trakterna då.

förresten, är inte Vera lik Rakel? jag minns ju bara Rakel runt ett år. dem dära ögonen som tittade så speciellt på mig att jag aldrig glömmer det och hur hon matade din horndjävul...

hursom! kramar i massor /M

2007-03-17 @ 12:23:46
URL: http://punaniii.blogspot.com
Postat av: Sofie B

Ni är så vackra allihopa. Vi tänker på er.

2007-03-17 @ 12:57:08
URL: http://narr.blogg.se
Postat av: BVC Lotta

Älskade vänner!
Igår berättade Kajsa för sin bästis Sara om Alfons och båda två kom överrens om att Alfons nu har bjudit Saras tvillingsyster som dog bara tre veckor gammal på en tur i piratskeppet. Sara tyckte att det var bra att han hade kommit dit för att hålla Ellen sällskap. Dom kanske blir kära sa hon. 6-åringar är mycket för kärlek. Så vem vet kanske sitter han där nu och håller en tjej i handen. Fast det är klart 4-åringar är ju inte så mycket för tjejer
(tjejbaciller). Vi ses snart!

POK

2007-03-17 @ 13:29:07
Postat av: -anki i lund

Lördag och med godisskålen i högsta hugg går jag till telefonen och lyssnar...jo visst säger Alfons att vi får äta godis. :) Gulliga, smarta, kloka Alma.

Medaljongerna låter så underbart fint. Ni är kloka föräldrar, Catarina. Jag skickar kramar och mina tankar till er alla fem. -anki i lund

2007-03-17 @ 14:03:42
Postat av: Mats Bengtsson

Så fint skrivet, nästan så att man började gråta. Sagolikt vad vackra barn ni har.

Skänker en tanke åt Alfons med familj. Kramar/ Mats

2007-03-17 @ 14:38:02
URL: http://myshit.blogg.se
Postat av: Linnéa Brohede

Hej. Ni känner inte mig, men jag har hittat till din blogg och följt Alfons sista tid i livet här nere på jorden.
Jag och min man förlorade vår son Josef, 2:11 år, i en hjärntumör den 2 juni 2005. Då var han vårt enda barn. Två månader senare föddes hans lillebror Anton, som nu är 1,5 år.
Det berör mig så otroligt när du skriver. Jag känner igen mig i så mycket och förs med ens tillbaka i tiden. Det är skönt, för ibland blir minnena för suddiga. Och overkliga..
Tänk att du levt i 15 dagar utan Alfons hos dig nu! Och jag i drygt 1,5 år utan Josef. Hur gör man? Jag vet inte, det bara blir en dag efter en annan..
Du har verkligen en gåva vad gäller orden, hoppas du skriver en bok en dag! Kram

2007-03-17 @ 15:48:24
URL: http://hem.bredband.net/anglating
Postat av: Malin i Orsa

Hejsan! Säger som mamma, du skriver så jag gråter men jag ler oxå. Just nu sitter jag vid mamma och pappas dator i Älvdalen. Har som vanligt åkt upp på min lediga lördag.
Kramar

2007-03-17 @ 17:36:49
URL: http://malinakrocko.blogspot.com
Postat av: Kajsa

Jag tittade på bilden av AlmaLee när jag pratade med henne, det var roligt, som att hon fanns närmare än bara telefonen. Detsamma gäller när jag tänker på Alfons. Det är så fruktansvärt jävla hemskt att han inte finns här, att min hjärna skyddar mig lite och gör att det känns som att han finns nära, nära hjärtat. Tänker mycket på den där videosnutten som vi såg Catarina, där du och han var på Ribban i somras. Han lever, han är död, men inte borta.
Kärlek

2007-03-17 @ 20:00:52
Postat av: Anna

En dag, om ni orkar och vill, tycker jag att ni skall skriva en bok om era upplevelser, tankar och känslor i allt ni gått och går i genom. Jag är helt övertygad om att det skulle kunna bli en fin hjälp och tröst för människor med liknande upplevelser som ni.

Många kramar
Anna

2007-03-17 @ 20:03:19
Postat av: Sussi

Varma tankar till er...

2007-03-17 @ 20:03:34
URL: http://sussibussi.webblogg.se
Postat av: Jove

Jag tänker på er! Och vad söta barn ni har. Alla liknar varandra. Ta hand om er! Alfons sitter säkert på ett moln och tittar på er, så att ni har det bra.

2007-03-17 @ 20:06:28
URL: http://www.hallo.blogg.se
Postat av: Johanna

Sänder er en kram, då jag hittat denna sida när jag surfat runt. Du skriver med ditt hjärta, vilket berör! Va rädda om er /Johanna

2007-03-17 @ 20:50:27
URL: http://johannahandersson.blogg.se
Postat av: Caroline

Det är så fina ord, komponerade på ett sätt som ger dem verklighet, som smärtar och som glädjer.

Fin familj.

2007-03-17 @ 21:41:39
URL: http://kevin.bakel.se
Postat av: Elisabet i Malmö

Fiiiint, sååå fiiint mitt i all saknad och sorg....
Kramar om er allihop!

2007-03-17 @ 21:44:34
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste och natti, natti. Puss och kram.

2007-03-17 @ 21:45:31
URL: http://www.kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Hanna

Hittade precis hit till er blogg. Du Catarina och din familj har berört mig så djupt, sättet du skriver på utstrålar ett sånt lugn och sån styrka.

En varm kram från en främling

2007-03-17 @ 22:34:12
URL: http://hemmahoshanna.blogg.se
Postat av: annika

Tänk om alla barn hade så fina föräldrar som ni!
Du skriver fantastiskt fint. Jordens alla kramar till er

2007-03-17 @ 22:43:20
Postat av: Carolina

Vad konstigt livet är. Tänk att man orkar ta sig igenom det som gör allra mest ont. Det är förunderligt. Jag tänker mycket på er genom att ta vara på stunder med barnen som är alldeles vanliga. En blick, ett skratt eller en sagostund. Eller en stund av förtivlad gråt över en bordskant som stod i vägen eller en kompis som inte ringde som hon lovat.
Det är verkligen tur att vi inte vet vad som väntar oss, att vi måste leva i nuet. När vi kan, och kommer ihåg.

Mycket styrka och varma tankar från en av alla som följer er på avstånd.
/Carolina

2007-03-17 @ 22:50:37
Postat av: Emma.

Mickes farfar från kristiansstad fyllde 90 år härrom dagen.på ena sidan i kristiansstadsbladet var en artikel som uppmäksamade hans födelsedag och på andra sidan var alfons dödsannons.så märkligt och paradoxalt på något sätt.
jag blir helt varm av att läsa om allt ni skriver.
och vilka fina kort på de små töserna.
kram

2007-03-17 @ 23:00:59
Postat av: Jessica

Åh, va söta tjejer.. Blev tårögd över att Alma ringer sin bror å pratar med honom om godiset. Men vad gulligt sagt. Man blir glad av sånt.
Sköt om er!
Kramar Jessica m familj

2007-03-18 @ 00:13:08
Postat av: charlotte i USA

Skickar en liten halsning fran mig har pa andra sidan Atlanten!

Catarina, en sadan fin ide' med medaljongerna! Ditt satt att skriva, beratta om er vardag har verkligen fatt mig att stanna upp och njuta av livet. Vi flyttade hit for drygt 1 1/2 ar sedan och jag fick da mojligheten att fa vara hemma med vara alskade killar, nu 5 och snart 8 ar. Efter att ha jobbat heltid, kombinerat jobb och valdigt ofta sjuka barn, kandes denna mojlighet att fa "bara" vara mamma under ett par ar som valdigt valkommet.
MEN, det ar inte forran efter att ha fatt lara "kanna" er genom ditt vackra satt att skriva som jag verkligen kan fanga dagen och njuta av denna mojlighet. For detta ar jag dig/er for evigt tacksam.
Trots min odmjukhet over att du har fatt mig att verkligen stanna upp och njuta av dagen, vart liv, hade jag hellre levt som innan, i en lycklig omedvetenhet, i utbyte mot att ni fortfarande hade fatt ha er Alfons kvar, en fin och frisk storebror.
Vad jag forsoker formedla, vilket jag inte ar saker pa att jag lyckas med, ar att trots att Alfons bara blev 4 ar sa lyckades han och er fin, fina familj sprida sa mycket karlek,klokhet och forstand, vilket fa andra lyckas med under en hel livstid.

Krama flickorna och ge Alfons en oxa dar han finns inne i era hjartan. Ta val hand om er.

Stora Starka Styrkekramar fran Charlotte

2007-03-18 @ 04:07:21
Postat av: Matilda

Du skriver så himla fint Catarina! Och vad söta flickorna (och kissekatten är)! Alma verkar då vara en riktig liten buse!
Jag tänker på er ofta som bara den.
Stora kramar till er alla!

2007-03-18 @ 08:08:53
URL: http://matildamatsdotter.blogspot.com
Postat av: angelica

Så fint ni har det trots att lilla Alfons saknas er. Men jag tror han sitter på ett moln med glorian på sne och sitter och skrattar och har det bra. Han vill att ni ska vara glada och fortsätta minnas honom som den han var. Ni ska vara glada åt det ni har nu. Era små flickor. Alfons hade velat det. Men ni kommer alltid att fattas Alfons och han kommer alltid finnas med er. Men det är så det ska vara. Härligt att läsa att ni är så starka. Stor kram till hela familjen. Sovgott Alfons.

2007-03-18 @ 08:53:49
URL: http://wippzi.blogg.se
Postat av: Maria i Vagnhärad

Tänk att livet går vidare. Klockan tickar på , bilar fortsätter att köra, folk går till jobbet och andras liv fortsätter att fungera. Fast Alfons inte finns kvar..... Märkligt och skönt.

Massor av kramar till Er. Jag tänger på Er.
Tur att ni har så söta döttrar.

Massor av kramar till Er.

2007-03-18 @ 10:08:04
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste på söndagmorgonen. Vintern har gjort en liten "komma tillbaka tur" och snön vräker ner. Mats har just gått ut med Bärta och pulsar verkligen fram därutanför. Jag tycker nog att det hade varit skönt med forsatt vår. Lär mig aldrig att det alltid kommer snö igen.Tänker på er och kramar er alla. Puss!

2007-03-18 @ 10:52:35
URL: http://kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Roland

Tiden läker inte alla sår
men när en sårskorpa bildats
kan man leva bra ändå!
Inte mycket till tröst
men vad ska man skriva,
vad ska man säga,
då det inte finns ord!2007-03-18 @ 12:43:46
Postat av: Anniz

Du skriver så otroligt vackert och rofyllt. Dina ord är en sådan tröst och styrka till oss alla som irrar här i världen. Jag tror att i det skrivna språket kan du finna mycket styrka. Minnen och tankar som kommer på pränt och blir kvar för alltid. Förstår att det gör ont och att det är tung, men samtidigt, vilken glädje att ni fick ha honom hos er! Mina tankar är ofta hos er, okända människor, som fått mig att stanna upp och reflektera över mitt eget liv. Sköt om er och krama era vackra små flickor.

Kram Anniz

2007-03-18 @ 13:09:25
URL: http://puff.blogsome.com
Postat av: Therese Hedman ÄNGLAMAMMA till william

Tårar tankar sorg ....

2007-03-18 @ 13:12:35
URL: http://www.williamhedman.dinstudio.se
Postat av: Josse

Så fint du skriver, tack för att ni orkar dela med er.... kramar till hela familjen

2007-03-18 @ 13:15:56
Postat av: Sofia

Känner bara att jag måste skriva något här. Har aldrig någonsin läst en så gripande blogg. Tårarna flödar och ord känns långt ifrån tillräckliga. Jag är säker på att Alfons har det helt underbart bra nu och att han blev hämtad av sjörövarskeppet! Sköt om er nu, hela familjen! Stor kram!

2007-03-18 @ 14:15:54
URL: http://sofiiiia.blogg.se
Postat av: Maria

Ni är så vackra.

2007-03-18 @ 15:11:20
URL: http://momo.webblogg.se
Postat av: Jennifer

Barncancerfonden finns på mitt autogiro och skall alltid göra det! Det är något jag kan göra för att ta spjärn mot det onda. Jag skulle vilja kunna göra så mycket mer.

Varje dag tänker jag på dem, på hur de hade kunnat springa runt i vårsolen och bara vara barn. Jag förbannar mig över att de togs ifrån er starka och underbara föräldrar. Jag ser ingen som helst godtagbar förklaring till att det blev så att de fick segla iväg.

För alltid i mitt minne och i mina tankar finns Ni.

varma kramar / Jennifer

2007-03-18 @ 16:09:53
Postat av: sanna

Jag tänker på er, ständigt finns ni i mina tankar. Och så söta flickorna är.
Stora, varma kramar till er alla.

2007-03-18 @ 18:55:26
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste kramar och tankar.

2007-03-18 @ 21:03:59
URL: http://kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Emma (Vilmas mamma)

Många tankar till er, Catarina, Christian och era tre underbara barn.

2007-03-18 @ 21:26:02
Postat av: Carola

Styrkekramar till er alla!

2007-03-18 @ 21:47:13
Postat av: elisabet i boalt

Hej! Ni finns i mina tankar hela tiden. Kramar Elisabet i Boalt

2007-03-18 @ 22:06:25
Postat av: från bromöllaborna

hej på er!
Vi tänker på er varje dag.. vilka fina bilder ni har lagt in på era vackra flickor... Det var en bra tanke med medaljongerna.. Vi saknar er jätte mycket och hoppas på att vi inte kommer att tappa kontakten.. massor av styrke kramar till er underbara familj från Jörgen, Cicci och lilla Hannah

2007-03-18 @ 22:07:17
Postat av: nollåttan

å vilken härlig ide med halsbandet. ni kommer att få ett bra liv ni och tjejerna!!! jag saknar ord för hur heroiskt ni har genomlevt allt det tuffa. underbara är vad ni är, många kramar!!

2007-03-19 @ 00:49:31
URL: http://www.nollattan.blogg.se
Postat av: Babsan i Lund

Många tankar till Er. Så fint Du skriver Catarina.
En vacker vårbukett sänder jag tillsammans med Kramar.
Babsan

2007-03-19 @ 03:32:53
URL: http://bankgatan.blogspot.com
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste tankar och kramar till er nere på Sätaröd.Hoppas att ni har ström och inte för mycket storm. Puss och kram.

2007-03-19 @ 07:07:17
URL: http://kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Åsa i Malmö

Så fint du beskriver er vardag. Så full av kärlek och fina fina minnen av Alfons.
Mina tankar finns hos er. Kramar

2007-03-19 @ 07:57:41
Postat av: Maria i Vagnhärad

Tänk vad fint att ge alla i familjen en medaljong. Ja det är Ni verkligen värda. Ni har verkligen gjort allt för Alfons.
Kramar till Er alla.

2007-03-19 @ 08:30:23
Postat av: Marie från Hörby

Jag körde genom Sätaröd i lördags och då tänkte jag såklart lite extra på er.
Du skriver så väldigt fint och kärleksfullt om alla dina tre fina barn.
Vilka underbart söta små döttrar ni har, de är verkligen helt bedårande.
Smart av Alma att säga att Alfons har sagt att hon får äta godis! Det är fint att han finns med henne hela tiden.
Många kramar och tankar till er alla.

2007-03-19 @ 09:01:17
Postat av: ingrid rönndahl

fantastiskt skrivit vilka fina ord
medaljer skulle ni fått av någon annan inte behöva skaffa själv
underbar ide
jag kan riktigt tänka mig hur fin alfons blev i kistan
STOR KRAM FRÅN BLEKINGE

2007-03-19 @ 10:30:39
Postat av: Ulrika

Kändes skönt att läsa att livet går vidare hos er. Tänker på er dagligen och funderar hur ni har det. Fina bilder på tjejerna, och det var roligt att läsa om "telefongodiset". Ungar! :-))

2007-03-19 @ 11:20:27
URL: http://frufraken.blogspot.com/
Postat av: Ingela

Att läsa dina ord är lite som jag föreställer mig känslan när man vinterbadar. Det är hemskt, nästintill förlamande, men samtidigt så blir man alldeles varm inombords.
Många kramar!

2007-03-19 @ 11:33:58
URL: http://familjenborell.blogg.se
Postat av: Åsa i Malmö

Tittade lite på era vackra flickor på bilderna ovan och tyckte mig se en stor likhet mellan Vera och Alfons - stämmer det även i verkligheten?
Finfina är de i allafall.....

2007-03-19 @ 13:03:43
Postat av: Emma

Du skriver så fint om dina vackra barn!

2007-03-19 @ 14:09:48
Postat av: Christina från Torslanda

Ljuvliga små prinsessor! Och så viktiga med all sin livskraft och återhämtningsförmåga. Ni har ju begåvats med tre oerhört fina barn... Jag tänker på er varje dag och hoppas att det finns lugn och vila för er "i stormens öga".

Stora kramar från Christina m familj

2007-03-19 @ 14:28:07
Postat av: Anonym

det snöar dassalock över sthlm och jag log o sa till min klasskompis att det nog allt är alfons som lever rullan o har världens kuddkrig...

2007-03-19 @ 17:43:45
URL: http://puaniii.blogspot.com
Postat av: Maria i Vagnhärad

Vad skönt att läsa att ni hittar era solglimtar ibland. Det är ju viktigt att man kan skratta lite mellan tårarna, och det kan ni tacka prinsessorna för ganska mycket.
Barnen är ju så härliga, dom har så mycket roliga frågor och kommentarer.

Massor av Tröstande kramar till Er ,ALLA 5.

2007-03-19 @ 17:50:21
Postat av: mia

Det är verkligen som någon skrev här ovanför, man blir både glad och ledsen när man läser dina vackra ord Catarina. Så ledsen och förtvivlad för att det alltid kommer att fattas en hos er. Och samtidigt glad eftersom ni verkar ha en styrka att orka leva med den saknaden -inte bara överleva. Låt glädjen och sorgen vandra tillsammans. Tänker på er varje dag.Många tankar genom kvällen, mia

2007-03-19 @ 18:37:26
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste. Alma-Lee, jag missade posten i dag! Springer i kapp den i morgon.Tänker jättemycket pådig och dom andra på Sätaröd. Massor med kramar. Puss!

2007-03-19 @ 20:46:11
URL: http://kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Christina på Värmdö

Kära familjen Löv!
Ni är fantastiska och jag är glad att ni fortsätter att skriva. Att få läsa om er och livsödet ni drabbats har gett mig mycket gott att tänka på, speciellt nu när en nära vän har blivit förlamad. Era kloka tankar och ord kommer till användning. Jag ber om ursäkt om det låter konstigt. Själv har jag levt med min cancer i ett par år och gör som ni gör. Tar dagen som den kommer för det finns inget annat sätt att leva på.
Massor av kramar och varma tankar till er!
Christina

2007-03-19 @ 20:51:26
Postat av: Malin E

Kramar från ett snöigt och halkigt Orsa

2007-03-19 @ 22:17:32
URL: http://www.malinakrocko.blogspot.com
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste och mjuka kramar och tankar. Solen skiner och det är tio gr. Men det skulle visst komma mer snö i dag. Hej då!

2007-03-20 @ 07:09:11
URL: http://kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Åsa i Malmö

Sol i Malmö idag - hoppas att strålarna räcker bort till Sätaröd!
Många tankar och kramar till er alla.

2007-03-20 @ 07:56:00
Postat av: Kajsa Sigvardsson

Hej, vi tänker på er och era fina fina barn!! Kram kajsa S och familj.

2007-03-20 @ 09:34:21
Postat av: Anniz

Mina tankar är hos er ofta. Märkligt, så okända och så långt borta, men i tanken ändå nära. Hoppas dagarna funkar för er.

Kram Anniz

2007-03-20 @ 10:03:26
URL: http://puff.blogsome.com
Postat av: Helena

Tänker på Alfons ofta ofta, fast jag inte känner er, mer än genom bloggen. Vi har haft ett år med många dödsfall och sjukdomar och ni ger mig hopp om livet, ni kämpade så väl allihopa och gör det fortfarande. Ni inspirerar att våga leva även i det motiga och sorgliga.
Kram

2007-03-20 @ 10:27:02
Postat av: Matilda

Jag blir så full i skratt när jag ser Alma på bilden. Hon ser så himla finurlig ut!!

Tänker på er! Stora kramar!

2007-03-20 @ 14:39:27
URL: http://matildamatsdotter.blogspot.com
Postat av: K

det är ni som är fantastiska föräldrar till barnen, de uppskattar nog! och alfons uppskattar er väldigt mycket säkert.

sköt om er.

2007-03-20 @ 15:56:38
URL: http://www.kamb.blogg.se
Postat av: Miss U

Vad fina flickorna är. Tack för att vi alla får ta del av era liv genom glädje - genom sorg. Det är nu den stora utmaningen börjar. Tänker på er och skickar er lite styrka och mod för vardagen.

2007-03-20 @ 16:34:35
Postat av: Maria i Vagnhärad

Många kramar ... Tänker på Er.

2007-03-20 @ 17:29:45
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste på kvällskvisten.Krama flickorna och er själva från oss. Mjuka tankar och god natt.

2007-03-20 @ 20:31:04
URL: http://kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Anonym

Tänker på er!!
Kram Jessica

2007-03-20 @ 21:14:17
Postat av: Anonym

Varmaste, varmaste. Tretton minus och strålande sol. Många stora kramar och fina tankar. Puss och kram.

2007-03-21 @ 07:15:59
URL: http://blogspot.com
Postat av: Åsa i Malmö

Kallt i Malmö idag. Önskar er en fin och solig vårdag i Sätaröd!
Massor av kramar och tankar.

2007-03-21 @ 07:52:56
Postat av: Annelie (Zackarias mamma)

I fredags gick jag och Zackarias förbi dagis. Alma och Clara satt och gungade ihop och det var så härligt att se Alma glad och skrattande när de fibrilt satte fart på gungan :-)
Jag hoppas, den dagen då Zackarias får syskon, att han kommer att känna så som Alfons och Alma; vilja mysa, sjunga och berätta sagor. Jag har märkt flera gånger att han är väldigt glad för bebisar. På minnesstunden, då ni satte Vera på golvet, hasade sig Zackarias närmare henne med tindrande ögon. Han ville nog väldigt gärna krypa fram och känna på henne och sitta bredvid och trycka intill.
Vi i familjen har varit febriga och förkylda om vartannat, men förhoppningsvis kommer någon av oss imorgon.
Fortsätt leva för stunden och för era goa flickor!

Kramar Annelie m familj

2007-03-21 @ 08:05:37
Postat av: Charlotte med familj

Så fint skrivet, som alltid, och så fina bilder på Alma-Lee och Vera.

Många kramar och tankar

2007-03-21 @ 09:01:51
Postat av: Linda

Du skriver så lugnt o harmoniskt om era dagar. Sänder styrketankar till er varje dag!

2007-03-21 @ 09:26:08
URL: http://mysmamma.webblogg.se
Postat av: Malin i Orsa

Kramar och tankar i massor till er

2007-03-21 @ 09:49:43
URL: http://www.malinakrocko.blogspot.com
Postat av: Jenny

Har suttit och läst din blogg och jag kan inte hejda tårarna. Ville bara skriva att jag tänker på er och hoppas ni funnit en väg att ta er igenom detta. Sorgen kommer alltid finnas, men glöm inte alla minnen ni har. Det är guld värt.
Tänker på er! <3

2007-03-21 @ 09:59:25
Postat av: mia

Många många tankar och styrkekramar till er för att orka igenom morgondagen. Ni har säkert ordnat det så fint så fint för er pirat. Krama varandra och känn att vi är många okända som fortsätter hålla om er så här på avstånd. Tankar genom förmiddagen, mia

2007-03-21 @ 11:00:30
Postat av: Therese

Så otroligt fint ni skriver! Varje gång jag är här på er blogg och läser känner jag vad som verkligen är viktigt i livet. O vad jag kramar om mina barn!

Det ni delar med er av här, borde ni satsta på att göra en bok av! Gör det! Ni skriver rakt in i hjärtat på mig, och på många andra!

2007-03-21 @ 13:01:01
URL: http://www.rowas.blogg.se
Postat av: Charlotte i USA

Manga kramar infor morgondagen! Jag ar overtygade att Alfons kommer fa det finaste och vardigaste man kan tanka sig.
Mina tankar finns hos er bade nu och framover. Fortsatt att ta ett steg i taget, be om den hjalp ni behover och framfor allt fortsatt att njuta av era fina flickor och sa klart Alfons dar han finns inne i era hjartan, ja ge honom en lite klapp ifran mig.

Stora Starka Styrkekramar fran Charlotte

2007-03-21 @ 14:04:16
Postat av: Ann-Helen i Kiruna

Ni finns i mina tankar varje dag. Jag var och reste för 2 veckor sedan, när vi flög över stora härliga vita moln sa jag till min son att det liknar ett hav där Alfons far fram med sitt skepp. Det tyckte han oxå, så det var nästan som att vi såg ett skepp segla över molnen. Ta hand om varandra många kramar från ett vårigt Kiruna.

2007-03-21 @ 15:30:36
Postat av: junna

Tänker ofta på er undrar hur ni har det. Jag började läsa Alfons blogg i sommras och har följt er sporadiskt sedan dess. Nu måste jag gå in och kolla varje dag och se om ni skrivit något nytt.
Ni skiver så gripande och levande!

Pga ert livsöde har jag funderat mycket kring min egen familj.
Jag har lärt mig uppskatta mina barn, även när de är trotsiga och besvärliga. Att aldrig vara arg på dem länge, att se till att vi är vänner innan vi skiljs åt över dagen. Även om det kan vara lögn att komma iväg i tid på morgonen.. Att ha mera tålamod, de är ju bara barn och måste ju få vara just det, och att få prova sig fram, med trots och gnäll och ilska.

Jag har två friska, starka, pigga och fina pojkar, men ingenting garanterar att det alltid kommer att vara så. Därför är jag också tacksam för nu:et.
För de växer och förändras ju så fort.

"Barn är ingenting man skaffar det är någonting man får".. men vi får dem bara till låns....

varma hälsningar
Junna

2007-03-21 @ 15:42:35
Postat av: Helene

Tänker på er ofta.Vad vissa måste gå igenom tunga saker medans andra knappt känner av dem. Vad lik Vera är Alfons förresten!...

2007-03-21 @ 18:17:41
URL: http://www.taflin.net
Postat av: Teddy

Älskade fina familjen!
Ni skriver så gripande, så vackert och inspirerande.
Ni har givit mig och många andra läsare en annan syn på detta liv som vi lever.
Vardagsproblem blir med det samma mycket mindre så fort man tänker på alla fina ord och eran otroliga kamp med fina Alfons.
Ta hand om varandra.
Må solen lysa på er alla idag, varje dag.

/Teddy

2007-03-21 @ 19:03:26
URL: http://caitlin.blogg.se
Postat av: Kajsa

Trötta förkylda internetgodnattkramar!
Vi ses imorgon. Hoppas att solen skiner över denna sorgliga dag som ni har planerat så fint.

Kärlek!

Kajsa

2007-03-21 @ 20:12:58
Postat av: Anonym

Stora kramar till er!!

2007-03-21 @ 20:27:11
URL: http://matildamatsdotter.blogspot.com
Postat av: Evve

Vila i frid. Du har blivit en ängel.

2007-03-21 @ 21:03:32
URL: http://gardeling.blogspot.com
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste kramar till natten innan dagen. Kommer att tänka på er hela tiden och tänder ett ljus.Har ett stort fint kort på "Briggen Gerda" på skrivbordet. Och där ser jag Alfons i fören. Det känns bra.
Kärlek och finaste tankar. Pussa på flickorna.

2007-03-21 @ 21:10:06
URL: http://kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Jessica

Tänker på er å hoppas att ni har det så braa ni kan mitt i all hopplöshet.
Kramar Jessica

2007-03-21 @ 21:39:23
Postat av: Sara

Vila i frid sötaste lilla Alfons !
nu har du det bra och slipper smärta..
ta hand om din fina familj på jorden!
stor kram från mig

2007-03-21 @ 22:01:27
URL: http://SaraWikstrom.blogg.se
Postat av: Christina från Torslanda

Många varma och stöttande tankar inför morgondagen som säkert blir vacker och fin om än så outsägligt sorglig. Vi kommer att tänka på er hela dagen och säkert tar Alfons själv en tur förbi med skutan för att se till att ni sköter er...!

Christina med Freja och Jack.

2007-03-21 @ 22:15:50
Postat av: Eva i Degeberga

Mina tankar går till er denna outsägligt långa natt. Ni kommer också att vara i mina tankar imorgon, även om jag själv inte kan vara med. Mina varmaste, mest tröstande kramar till er alla fem som nu går en tung dag tillmötes. En dag när sorgen tar ny fart, men kanske också kan ger er ytterligare minnen av er sjörövarson med denna nya milstolpe i hans allt för korta jordeliv. Må hans skepp alltid ha fyllda segel! Kram, Eva.

2007-03-21 @ 23:44:29
Postat av: Danijela

Cristina du skriver så fint och jag måste sa att jag började skriva själv om min dotter efter jag var inne på er sida varje dag. Jag tänker hela tiden på er och lilla Alfons som visade alla hur stark liten pojke han var.
Många styrkekramar till er alla idag!

2007-03-22 @ 01:20:19
URL: http://danijelamagdalena.blogg.se
Postat av: gunilla i dalom

I dag är det verkligen varmaste, varmaste som gäller. Tankarna är med er och hos er. Mjukaste kramar till er alla.

2007-03-22 @ 07:09:39
URL: http://www.kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Louise

Mina tankar finns hos Er idag..Min sambo fyller år idag så det blir en dag blandad med glädje och sorg..Sorg över att Alfons inte vann kampen mot cancern..Glädje över att min sambo just nu har övertaget i sin kamp mot hans cancer..Hoppas dagen blir så fin den kan i allt det sorgliga..Det brinner ett ljus för Alfons och Er här under hela dagen..

Många värmande Kramar till Er Alla..

2007-03-22 @ 07:21:30
Postat av: Gammelfaster Birgitta

Styrkekramar till er denna sorgensdag. Ljuset brinner i fönstret.

2007-03-22 @ 07:53:38
Postat av: Åsa i Malmö

Extra tankar och kramar till er idag.

2007-03-22 @ 07:59:49
Postat av: Marie från Hörby

Många tankar går till er idag. Hoppas dagen blir så bra som möjligt.
Kram

2007-03-22 @ 08:13:04
Postat av: Tessan

Tänker på er idag och hoppas att begravningen blir fin!

2007-03-22 @ 08:30:59
Postat av: Anna

Jag tänker på er idag.

2007-03-22 @ 08:52:49
Postat av: Matilda

Stora kramar och många tankar till hela er familj!

2007-03-22 @ 09:09:20
URL: http://matildamatsdotter.blogspot.com
Postat av: elinleticia

Ni finns hos oss alltid! Jag tänker varje dag på Alma och hur hon måste känna det. Allt blir så stort och på samma gång så litet när man är liten. Sänder massor av kramar!

2007-03-22 @ 09:23:33
URL: http://elinleticias.blogg.se
Postat av: Ingela

Idag känns det som orden envist håller sig fast vid tangentbordet. Tankarna är många och varma. Ett ljus brinner för Alfons och för er alla.

2007-03-22 @ 10:17:03
URL: http://familjenborell.blogg.se
Postat av: Evelina

Tänker på er extra mycket idag, det känns jättejobbigt att inte komma på begravningen men jag hoppas att det blir fint och lugnt och att många av era/våra vänner kommer att vara där.
Massor av kramar!

2007-03-22 @ 10:23:38
Postat av: Malin

mina tankar är hos er idag....

2007-03-22 @ 11:44:07
URL: http://www.malinsblogg.org
Postat av: Malin

mina tankar är hos er idag....

2007-03-22 @ 11:44:11
URL: http://www.malinsblogg.org
Postat av: Malin i Orsa

Tankarna är hos er alla fem hela dagen.
Kramar

2007-03-22 @ 12:31:28
URL: http://www.malinakrocko.blogspot.com
Postat av: Tova & Lovisas mamma

Tänker på er idag , hoppas allt gått bra! Nu är en epok i sorgen slut och nästa ska ta vid....
Många kramar från Asmundtorp

2007-03-22 @ 16:27:45
Postat av: Marie från Hudiksvall

Många kramar och tankar till er idag...
Har Satt in pengar till barncancer fonden i Alfons minne.. Hoppas det gör nån nytta,( många bäckar små)
Kramar från en två barns mamma

2007-03-22 @ 16:45:20
Postat av: Umeå-Petra

Mina tankar har varit hos er idag.

Kramar från Umeå

2007-03-22 @ 18:37:35
Postat av: Eva i Degeberga

Tände ett ljus på jobbet och höll en tyst minut för Alfons. Mina varmaste tankar till er fyra som har haft en otroligt sorglig dag idag. Kram från Eva.

2007-03-22 @ 19:35:50
Postat av: sanna

Hoppas att dagen blev så fin som den bara kunde. Mina tankar är hos er. Kram

2007-03-22 @ 20:36:23
Postat av: Elisabet i Malmö

Tankar, Tankar och Tankar, dom finns hos er hela tiden. Våra änglabarn finns med oss. Jag är säker på att dom har det bra.
Kram/Elisabet

2007-03-22 @ 20:41:54
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste. Har varit med er i tankarna i dag. Tog en promenad på jobbet och det var skönt i solen. Hoppas att allt blev så fint och ljust som ni ville. Stora kramar och fina tankar. Krama Alma-Lee och Vera lite extra i dag.

2007-03-22 @ 20:48:33
URL: http://kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Babsan i Lund

Många många Kramar till Er idag. Mina Tankar har varit hos Er. Sänder även ett fång blommor som får följa med på de stora Haven med Sjörövaren på
den vackraste Briggen.
Babsan

2007-03-22 @ 21:16:56
URL: http://bankgatan.blogspot.com
Postat av: Lotta på Mvc

Idag har varit en alldeles speciell dag. Hoppas och tror att den blev så fin och ljus som ni önskade. Tände ett ljus för Alfons idag och hoppas att det hjälpte till att ge honom mod att segla vidare. Jag tror inte att ni har satt punkt, utan bara ett kommatecken. Alfons kommer alltid att finnas i era hjärtan, i era tankar. Han kommer att finnas där med er, trots att ni fortsätter med era liv tillsammans med flickorna.
Kram

2007-03-22 @ 21:41:35
Postat av: Jessica

Har tänkt på er idag. Nu har hjälten Alfons seglat iväg till dit inga hemskheter finns.
Sköt om er!
Kramar Jessica

2007-03-22 @ 22:43:31
Postat av: mia

Hoppas att ni fick en ljus och fin stund tillsammans idag. Har sänt er många styrkekramar och tankar under dagen och nu genom natten, mia

2007-03-22 @ 23:23:16
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste,varmaste! Tankar och kramar i arla morgon stunden.

2007-03-23 @ 07:00:58
URL: http://kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Åsa i Malmö

Hoppas att ni fick en fin dag igår trots all sorg. Kramar och tankar till er alla.

2007-03-23 @ 07:55:41
Postat av: Matilda

Stora kramar till er!

2007-03-23 @ 08:11:37
URL: http://matildamatsdotter.blogspot.com
Postat av: Christina från Torslanda

God morgon Catarina, Christian, Alma och Vera. Hoppas att ni har fått sova lugnt och att gårdagen blev ett fint avsked. Jag har suttit och försökt hitta orden för hur man uttrycker sin sorg å era vägnar, men som vanligt så går det ju bara inte. Nu skiner solen på mig i Göteborg, hoppas att den lyser upp er dag också.

Massa kramar.

2007-03-23 @ 08:14:49
Postat av: Babsan i Lund

Stor Kram till Flickorna o Er.
Många Tankar o en Ros
Babsan

2007-03-23 @ 08:56:17
URL: http://bankgatan.blogspot.com
Postat av: Malin i Orsa

Tänker på er...
Kramar

2007-03-23 @ 10:40:33
URL: http://www.malinakrocko.blogspot.com
Postat av: Anna

Vilket otroligt fint foto på Alma. Min dotter pratade mycket med min mamma i telefon efter att min mamma dött. De är kloka, de här små.

Jag hoppas att begravningen av Alfons blev till det ni ville.

2007-03-23 @ 11:15:10
Postat av: Mia-Johanna

Tänker på Er ofta.

Kramar i massor, från mig till Er

2007-03-23 @ 13:40:04
Postat av: ab

Tack för att du berättar hur det är nu.

2007-03-23 @ 15:21:44
Postat av: Ewacarin Holmqvist

Finner inga ord idag. Hoppas att ni fick ett avsked som ni hade valt. Hoppas ni har det någorlunda idag, men ni ska veta: Jag kommer inte att sluta läsa er blogg som ger mig så mycket eftertanke. Jag hoppas jag får följa Alma och Vera länge än samt få veta hur ni har det i vardagen.
Catarina och Christian, ni borde ge ut Alfons sjukdomstid som bok, för ni släpper oss väldigt nära inpå som är äkta.
Varma Kramar!

2007-03-23 @ 15:53:26
URL: http://echolmqvist.blogg.se
Postat av: BVC Lotta

Hej vänner!
Tack för igår. Det var otroligt fint, varmt och med mycket glädje mitt i all sorg. Fint att ni satte barnen i fokus. Skönt att äntligen få krama om er. Vera har två mycket fina små risgyn och dom var så söta i sina klänningar. Brunt är en fin färg. Vi hörs snart igen och förhoppningsvis syns vi också.

POK

2007-03-23 @ 16:54:08
Postat av: Roland

Precis som Ewacarin skriver hade jag också i tanken då jag gick in här i dag. Ni som kan skriva så vackert och medryckande borde skriva en bok om Alfons. En bok för att alla vi som inte drabbats ska förstå (ja vi kommer inte att förstå så mycket för det kan bara Ni som har samma erfarenheter göra fullt ut) men boken behövs och genom skrivandet kanske Ni kan bearbeta lite av Er stora sorg. Ni ska självfallet också fortsätta att skriva i ER blogg om Alfons, låt honom leva vidare här, det är viktigt för Er men också för oss. Ni ska dock bara skriva när Ni känner att Ni orkar och vill. Skrik ut Er frustration och sorg här, för det kanske gör så att skruvstädet runt bröstet släpper lite så att Ni får luft.
De varmaste hälsningar och tankar till Er alla i Ert livs svåraste tid
Roland

2007-03-23 @ 17:07:33
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste. Känner nu att jag längtar till sommaren så jag verkligen får krama er. Tusen tankar och kramar.

2007-03-23 @ 21:13:55
URL: http://kanelbullens.blogspot.com
Postat av: mia

Tittar in här kort för att sända er stora kramar och önskningar om om att ni alla fyra ska ha det så bra som det bara går.. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men vill bara visa att jag/vi finns kvar här ute och följer, tänker på och skickar styrka att orka till er. Tankar genom natten, mia.

2007-03-24 @ 01:11:17
Postat av: Maria i Vagnhärad

Godmorgon.
Hoppas att begravningen blev så fin som ni planerat.... Men den blev nog finare än ni kunnat hoppas på.
Så mycket sorg och tårar.
Massor av kramar till Er.

2007-03-24 @ 07:00:08
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste! Förstår inte riktigt vad jag gör upp i denna arla morgon stund. Kunde inte sova bara. Tar nog fram damsugaren. På dagen sen kan man nog sitta ute och sola lite. Borsta lite på hästarna ska jag också. Då skulle ju du vara här Alma-Lee och hjälpa mig. Tänker på er med varma tankar och kramar om er. Puss!

2007-03-24 @ 07:40:11
URL: http://kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Anna

Tittar in för att skicka några varma kramar till hela familjen!
Jag hoppas verkligen att begravningen blev ljus och fin, och framförallt en fin avskedsstund.
Ni finns i mina tankar dagligen!

Varma kramar från ett soligt lappland!
//Anna

2007-03-24 @ 09:26:01
URL: http://annasplejs.com
Postat av: gunilla i dalom

Natti, natti och varmaste, varmaste! Tankar och varma kramar.
Olle och Petter har varit här i dag. Hästarna blir så glada när Olle kommer för då vankas det morötter.
Petter har virrat runt med kameran och försökt att fånga småfåglarna när dom håller på att bygga bo.

Kramar till er alla. Puss!

2007-03-24 @ 21:02:18
URL: http://kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Malin i Orsa

Kvällskramar från mig oxå

2007-03-24 @ 22:06:14
URL: http://www.malinakrocko.blogspot.com
Postat av: Maria i Vagnhärad

Massor av kramar till Er.

2007-03-25 @ 07:06:03
Postat av: gunilla i dalom

Godmorgon mina vänner och varmaste kramar och tankar

2007-03-25 @ 09:14:06
URL: http://kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Matilda

Stora kramar till er!

2007-03-25 @ 09:46:33
URL: http://matildamatsdotter.blogspot.com
Postat av: Jessica

Tänker å tänker.. Varför blev det så här??
Hoppas nu kan njuta lite av våren, Alfons tittar till er varje dag å ser till att ni har det bra.
Kramar Jessica

2007-03-25 @ 09:57:20
Postat av: Emma

Skickar kramar från ett mulet Uppsala. Tänker på er, och hoppas att ni kan finna styrka i varandra.

2007-03-25 @ 11:38:42
Postat av: Eva Bladh

Vad fint ni hade planerat Alfons begravning i torsdags.Mitt i allt det sorgliga blev det plats till lite leende också när napp och vantar fick följa med Alfons.
Hoppas att inte vardagen blir för tung nu.
Vi syns och hörs.
Kramar...

2007-03-25 @ 16:16:39
Postat av: Maria i Vagnhärad

Tänker på Er.
Kramar.

2007-03-25 @ 17:42:05
Postat av: Eva i Degeberga

Hoppas att ni har kunnat njuta av den sköna solen idag. Låt den värma era sinnen lite grann, få försöka tina upp den bottenlösa kyla som sorgen skapar. Jag önskar att våren kommer snabbt nu, med nya blommor till er och till Alfons att titta på från ovan, fast han har kanske ett eget blomsterhav som han kan styra sitt skepp till när han vill. Många varma tankar till er alla. Kram, Eva.

2007-03-25 @ 19:02:56
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste. Dagen har bestått av sol. Så det blev stol och en deckare ute. Skönt. Tänker mycket på er. Slår en signal närmaste dagarna. Krama Alma-Lee och Vera från mig. Kram till er själva.

2007-03-25 @ 19:43:39
URL: http://kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Christina från Torslanda

Godnatt och sov så gott allihop. Jag önskar er sköna drömmar, långt borta från verkligheten och vardagen.

2007-03-25 @ 21:35:05
Postat av: Anonym

Tankar hos er, tankar hos våra barn, tankar på livet, tankar på hur man ska gå vidare, tankar på hur man ska klara sin vardag, tankar på varför vi finns, tankar på varför inte alla får finnas, tankar på var kommer vi sen efter detta livet, tankar som snurrar runt och kan göra mig tokig.........göra mig galen......... göra mig gråtfärdig varenda sekund.............Kramar om er, håller om er alla och hoppas att vi ska kunna hitta en tråd i vårt liv som för oss vidare framåt, som gör att vi orkar njuta och vara glada och lyckliga tills vi ser våra barn igen.
Kram/Elisabet

2007-03-25 @ 22:04:02
Postat av: Åsa i Malmö

Soligt och fint idag - många tankar och kramar till er.

2007-03-26 @ 07:58:51
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste! Tio minus fortfarande när jag startar min morgontur. Men det blir kalajs väder senare. Solen vräker redan sig ner. Mjuka tankar och kramar till er!

2007-03-26 @ 08:59:47
URL: http://www.kanelbullens.blogspot.com
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste! Tio minus fortfarande när jag startar min morgontur. Men det blir kalajs väder senare. Solen vräker redan sig ner. Mjuka tankar och kramar till er!

2007-03-26 @ 09:00:30
URL: http://kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Malin T

Du skriver sa vackert, Catarina. Er vardag ar tung, men med manga ljusglimtar; ett vackert liv lamnade vackra minnen efter sig. Kanske kan det bli en bok nar sorgen vilar lite?

2007-03-26 @ 14:43:49
Postat av: Matilda

Stora kramar till er från ett väldigt soligt Karlstad!

2007-03-26 @ 17:00:51
URL: http://matildamatsdotter.blogspot.com
Postat av: Anonym

Pussar o kramar!

2007-03-26 @ 19:56:39
Postat av: Evelina

Från mig förståss, konstigt... namnet bara försvann.

2007-03-26 @ 19:57:54
Postat av: Katarina

Det går inte en dag utan att jag tänker på Alfons, en liten kille som jag aldrig fick lära känna annat än från denna blogg. En kille som jag tänker på så fort jag ser ett sjörövarskepp i leksaksaffären, en kille som lärt mig att våga leva i nuet,en kille som blev berövad livet för en dum sjukdoms skull. Hur kan livet vara så elakt? Jag önskar så att framtiden blir ljus för er och tjejerna och att era hjärtan läks successivt genom alla vackra Alfonsminnen. Det blir de garanterat. En varm kram från Katarina

2007-03-26 @ 21:03:55
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste. Nu kom jag hem efter att ha jobbat sen klockan sju i morse. Pust.

Varma kramar och fina tankar till er.

2007-03-26 @ 21:45:13
URL: http://kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Eva i Degeberga

Skickar en natthälsning från mig. Det var roligt att få träffa dig igen Catarina (och sorgen syns i dina ögon - även om du döljer det ganska väl), och så roligt att se flickorna "live" inte bara på bild. Jag önskar er en fantastisk vår, trots allt som hänt, fylld med solsken, blommor och fågelsång. Så många tankar ryms i mitt huvud, omöjliga att sortera och ännu svårare att formulera. Ville egentligen bara krama om er allihop, länge länge, för att försöka flytta över lite hjärtevärme till er. Det går väl inte men ni finns i alla fall i mina tankar dagligen. Sov gott och kram, Eva.

2007-03-26 @ 22:35:37
Postat av: Eva i Degeberga

Ville bara skicka en liten natthälsning från mig; innehållande de vackraste och mest rogivande tankar, med en önskan om en lugn natt för er alla fyra. Det var skönt att få träffa dig Catarina, för att inte tala om att få se era underbara flickor. Sorgen ligger djupt i dina ögon, även om du döljer det väl. Mina varmast nattönskningar får ni nu, sov gott. Kram, Eva.

2007-03-26 @ 22:41:00
Postat av: Eva i Degeberga

Så konstigt! Det första jag skrev försvann totalt från min skärm och jag kunde inte se att det kommit fram. Sedan var helt plötsligt båda två där!!! Kram igen, Eva.

2007-03-26 @ 22:42:16
Postat av: mia

Har som jag brukar suttit uppe alldeles för länge när det är jobb imorgon... Men när lugnet lägger sig inför natten så är det så många tankar som kommer till en. Ikväll tänkte jag på er och Alfons, liksom många andra nätter, och på hur mycket ni okända människor (annat än genom bloggen) har ruskat om och påverkat mitt liv. Jag önskar att det inte var så... Så starkt önskar jag att ni inte hade haft erfarenheter att lära oss andra att ta vara på varandra. Och er önskar jag lugn och frid och försoning med livet som är så grymt mot er...Men kanske inte riktigt ännu, var först arga, förbannade och förtvivlade så länge ni känner och behöver det. Jag tror att ni kan hitta ett fint liv, ett underbart liv som du skriver Catarina, för er och flickorna,med saknaden efter Alfons i. Många tankar och kramar genom natten, mia.

2007-03-27 @ 00:31:42
Postat av: mia

Såg precis att jag felciterade dig, Catarina. Å ndra sidan hoppas jag att ni kan på ett både underbart och perfekt liv. Kramar och tankar mia

2007-03-27 @ 00:34:45
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste i kalla morgontimman. I dag var det mer än tio minus när jag knallade i väg. Jäklar vad spänstig jag är. Brrr!
Stora mjuka tankar och kramar till er från mig.

2007-03-27 @ 07:00:28
URL: http://www.kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Åsa i Malmö

Tankar och kramar till er alla. Hoppas att solen lyser på er i Sätaröd.

2007-03-27 @ 08:02:50
Postat av: Malin i Orsa

Kramar från ett soooligt Orsa!

2007-03-27 @ 08:49:36
URL: http://www.malinakrocko.blogspot.com
Postat av: Jessica

Alfons, du seglar väl lugnt på haven nu. Jag tror att du har det riktigt bra nu. Har du sett valarna? Delfinerna? Ja, det finns mycket att se där uppe. Segla lugnt.
Hoppas att ni får en fin vårdag, det verkar som om det skulle kunna bli det här. Är hemma med en krupphostande tjej. Ska gå ut med henne sen det är ju bra mot den hostan.
Sköt om er!
Kramar Jessica

2007-03-27 @ 08:50:20
Postat av: Charlotte i USA

Skickar en halsning fran 28 graders varme. Det kom lite plotsligt, for 1 1/2 vecka sedan bar jag dunjacka vid Eriks fotbollsmatch och nu ar det sommarvarme! Traden, buskarna och blommorna fullkomligt exploderar och det ar mycket vackert.
Hoppas dagarna flyter pa och att ni ar fullt sysselsatta med flickorna.
Tanker pa er och hoppas att solen varmer er ocksa!

Stora Starka Styrkekramar fran Charlotte

2007-03-27 @ 14:41:07
Postat av: Babsan i Lund

Soliga Vårkramar från mig i Lund.
O många tankar tillsammans med ett tulpanfång.
Babsan

2007-03-27 @ 16:27:41
URL: http://bankgatan.blogspot.com
Postat av: Susanne

Våren har kommit till Jämtland också!!
Mycket snö, men det minskar för varje dag:-)
Önskar också er en varm och fin vår!

Susanne i Östersund

2007-03-27 @ 18:51:53
URL: http://www.fantastiska-fyran.blogspot.com
Postat av: Johanna Ivarsson

Catarina! Tack för att du skrev så fint till mig, jag beundrar verkligen din styrka. Det spelar ingen roll att du inte skriver så ofta, det värmer bara att höra att du läser.
Jag klickar in på Alfons sida varje dag jag med, det är bara det att jag aldrig riktigt med ord kan beskriva vad jag känner. Att Alfons inte längre finns här på jorden är så sorgligt att jag inte finner orden..
Men ni skall verkligen veta att jag tänker på er, varje dag och mycket ofta.
Idag fick jag blod, precis som Alfons fått och jag tänkte så på honom då, mamma sa till mig att det var pappas blod och kanske blev det lite lättare då, trots att jag inte tycker om det.. Det finns inget att välja på, vi måste stå ut, men jag beundrar verkligen er styrka, hela familjens och hela släktens. Stora kramar till er!

2007-03-27 @ 22:19:56
URL: http://hannamarias.blogg.se
Postat av: Johanna Ivarsson

Catarina! Tack för att du skrev så fint till mig, jag beundrar verkligen din styrka. Det spelar ingen roll att du inte skriver så ofta, det värmer bara att höra att du läser.
Jag klickar in på Alfons sida varje dag jag med, det är bara det att jag aldrig riktigt med ord kan beskriva vad jag känner. Att Alfons inte längre finns här på jorden är så sorgligt att jag inte finner orden..
Men ni skall verkligen veta att jag tänker på er, varje dag och mycket ofta.
Idag fick jag blod, precis som Alfons fått och jag tänkte så på honom då, mamma sa till mig att det var pappas blod och kanske blev det lite lättare då, trots att jag inte tycker om det.. Det finns inget att välja på, vi måste stå ut, men jag beundrar verkligen er styrka, hela familjens och hela släktens. Stora kramar till er!

2007-03-27 @ 22:20:03
URL: http://hannamarias.blogg.se
Postat av: Johanna Ivarsson

Catarina! Tack för att du skrev så fint till mig, jag beundrar verkligen din styrka. Det spelar ingen roll att du inte skriver så ofta, det värmer bara att höra att du läser.
Jag klickar in på Alfons sida varje dag jag med, det är bara det att jag aldrig riktigt med ord kan beskriva vad jag känner. Att Alfons inte längre finns här på jorden är så sorgligt att jag inte finner orden..
Men ni skall verkligen veta att jag tänker på er, varje dag och mycket ofta.
Idag fick jag blod, precis som Alfons fått och jag tänkte så på honom då, mamma sa till mig att det var pappas blod och kanske blev det lite lättare då, trots att jag inte tycker om det.. Det finns inget att välja på, vi måste stå ut, men jag beundrar verkligen er styrka, hela familjens och hela släktens. Stora kramar till er!

2007-03-27 @ 22:20:06
URL: http://hannamarias.blogg.se
Postat av: gunilla i dalom

Godnatt och godmorgon och varmaste, varmaste. Åter en strålande solmorgon i Dalom. Tankar, dom finaste och bamsekramar.

2007-03-28 @ 07:16:59
URL: http://www.kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Louise

Är inne på Alfons sida och läser varje dag..jag tycker fotot på Alma-Lee när hon pratar i telefon med Alfons är så underbart fint..Hoppas Ni och flickorna har det så bra ni kan..och att solen skiner på Er och ger Er lite extra energi..Tänker på Er ofta..Kramar..

2007-03-28 @ 08:27:15
Postat av: Åsa i Malmö

Kramar och tankar till er.

2007-03-28 @ 10:05:09
Postat av: Marie från Hörby

Jag är inne och tittar till er idag igen... Hoppas att ni har det någorlunda OK i det underbara vädret.
Många kramar och tankar till er.

2007-03-28 @ 11:46:57
Postat av: Kajsa

pussar och kramar tiller i hela familjen!

2007-03-28 @ 12:46:35
Postat av: Emelie

Kikar in till er idag! Hoppas att ni kan njuta av vårvädret. Tittar på de fina bilderna på Alma och Vera!

Kram på er från ett soligt Värmland
/Emelie

2007-03-28 @ 13:51:17
Postat av: lillfia

naaw :) så söt :) ni skriver verkeligen trevligt.. Stackars lilla lilla alfi han var så oförstörd och ung :( menmen livet går vidare som tur är ! Många härliga kramar från lillfia och William o så klart lilla goa söta smurf Anna . Kramkram på er:)

2007-03-28 @ 17:09:02
Postat av: Malin i Orsa

Grattis på namnsdagen lilla piraten!!!

(skrev det på inlägget den 7de men sätter in det här oxå)

Kramar i massor

2007-03-28 @ 18:39:56
URL: http://www.malinakrocko.blogspot.com
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste kramar och tankar.

2007-03-28 @ 20:21:30
URL: http://kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Umeå-Petra

Tänker på er varje dag. Funderar över hur ni har det. Hur era dagar går.

Som någon annan skrev här ovan så tänker jag också på Alfons när jag ser piratgrejjor.

Sköt om er, kramar från Umeå

2007-03-28 @ 21:55:21
Postat av: Danijela

Tänker på är och lilla Alfi varje dag.
Kramar i massor

2007-03-29 @ 01:16:42
URL: http://danijelamagdalena.blogg.se
Postat av: Maria i Vagnhärad

Kramar i massor till Er.

2007-03-29 @ 06:54:44
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste! Ännu en stärkande prommis. Var ska det här sluta tro. Bara åtta minus i dag, men det blir nog kalasväder snenare.
Vackra, fina tankar till er.

2007-03-29 @ 07:15:59
URL: http://kanelbullens.blogspot.com
Postat av: gunilla i dalom

Senare ska det naturligtvis stå!

2007-03-29 @ 07:17:54
URL: http://kanelbullens.blogspot.com
Postat av: ingrid rönndahl

har varit inne och läst pascalls blogg
såg att ni verkat haft en fantastiskt fin begravning
ni är fantastiska STORA STYRKEKRAMAR

2007-03-29 @ 09:18:07
Postat av: Ewacarin Holmqvist

Tänker mycket på er och hoppas ni har det någorlunda i vardagen.
Kramar

2007-03-29 @ 15:04:02
URL: http://echolmqvist.blogg.se
Postat av: Kajsa

Hej vänner! Undrar hur ni har det!!!?
Tänker mycket på er och på era fina barn, både de som ni kan krama och på Alfons.

Pussar och kramar,

Kajsa

2007-03-29 @ 17:10:14
Postat av: Anniz

Flera gånger varenda dag kikar jag in här...Förstår så väl att ni inte orkar eller vill skriva, och ändå, jag kan inte låta bli att undrar hur ni har det och hur ni mår. Hoppas livet är så bra som det kan bli i er sits och att vårsolen kan ge även er lite värme och lugn.

Många kramar Anniz

2007-03-29 @ 19:16:32
URL: http://puff.blogsome.com
Postat av: Anniz

Flera gånger varenda dag kikar jag in här...Förstår så väl att ni inte orkar eller vill skriva, och ändå, jag kan inte låta bli att undrar hur ni har det och hur ni mår. Hoppas livet är så bra som det kan bli i er sits och att vårsolen kan ge även er lite värme och lugn.

Många kramar Anniz

2007-03-29 @ 19:17:24
URL: http://puff.blogsome.com
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste till natten. Fullmånens kommande kraft pockar på och jag kan inte hålla ögonen öppna.
Som vanligt, stora kramar och mjuka fina tankar.

2007-03-29 @ 20:59:22
URL: http://kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Katalin, Kyles mamma

Det har nu gått en vecka sedan Alfons begravdes. Det var så fint och så sorgligt. Men jag hoppas att vårsolen och vindarna värmer er också och att ni sakta kommer vidare. Det är många tankar om dagen som går åt ert håll skall ni veta! Och jag tror att det är bra att ni hoppade över träffen i helgen, discomusiken var i högsta laget...
Många kramar från Katalin

2007-03-29 @ 22:12:45
URL: http://www.caringbridge.org/ky/kyle
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste! Soldiset ligger över nejden och det är sååå vackert. Inte så många grader i dag.
Stora kramar och fina tankar!

2007-03-30 @ 06:59:02
URL: http://kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Åsa i Malmö

Vill bara titta in här på bloggen som vanligt och skicka massor av tankar och kramar till er. Tänker på er, ofta - och vi som inte ens känner varandra....

2007-03-30 @ 07:58:49
Postat av: Hanna & David

Massor av vårkramar och tankar till er!

2007-03-30 @ 08:16:37
Postat av: Maria i Vagnhärad

Kramar till Er...

2007-03-30 @ 08:17:29
Postat av: Matilda

Stora kramar till er från ett redan soligt Karlstad. Tänker på er!

2007-03-30 @ 09:36:42
URL: http://matildamatsdotter.blogspot.com
Postat av: Kim

Fina familjen! Tänker på er och hoppas att ni har det bra tillsammans. Tänker på Veras napp som följde med Alfons och blommorna, och ler lite för mig själv. Hoppas vi kan ses snart. Pussar och kramar!

2007-03-30 @ 10:32:42
URL: http://gror.wordpress.com
Postat av: Babsan i Lund

Idag har jag bundit såå många tulpanbuketter med spirea o ranunkler i o så har jag tänkt på Er.
Hoppas solen värmer även i Sätaröd.
Kramar o Tankar
Babsan

2007-03-30 @ 17:48:57
URL: http://bankgatan.blogspot.com
Postat av: Christina från Torslanda

Godnatt och sov så gott. Hoppas Alfons pytsar ner lite ängladun åt oss alla så att drömmarna blir snälla och mjuka.

2007-03-30 @ 21:49:40
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste till natten. Pussa lite extra på Alma-Lee och Vera.
Mjuka kramar och fina,fina tankar!

2007-03-30 @ 21:53:03
URL: http://kanelbullens.blogspot.com
Postat av: mia

Flera gånger om dagen dyker ni i familjen upp i mina tankar och jag får ett uppvaknande i vad som är viktigt i vardagen. Känner vördnad inför livet som är så skört och tacksamhet för min familj. Och så kan jag känna en lite lite uns av det ni går igenom. Det gör så ont inuti att bara tänka sig in i er situation. Hoppas att ni har bilden klar i ert inre av en glad och fri Alfons som inte har ont eller är sjuk, som seglar iväg på sitt sjörövarskepp med dem han själv väljer ska vara där. Krama era fina flickor och varandra och känn att vi är många, kända eller som jag okänd, som är med er. Många tankar och styrka genom natten, mia.

2007-03-31 @ 00:04:56
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste och stora kramar!

2007-03-31 @ 07:58:48
URL: http://kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Tova&Lovisas mamma

Tänker på er varje dag... hoppas att ni har det bra i vårsolen! Många krmar från oss i Asmundtorp

2007-03-31 @ 18:13:27
Postat av: Anonym

Kramar från mig som tillbringat hela dagen hos mamma och pappa och hund och hästar med mina ungar+deras lillasyster och min lillebror och katt och ett fint väder!

2007-03-31 @ 18:15:38
Postat av: Malin i Orsa

Jag glömde skriva att det var jag som skrev nyss :)

2007-03-31 @ 18:16:17
URL: http://malinakrocko.blogspot.com
Postat av: Anette

En tid har gått....verkligheten tränger sig på och ett helt annorlunda liv levs. Vill bara säga att jag tänker på er och undrar hur ni har det. Vet ni, och har ni någon gång tänkt på hur många människors liv ni har påverkat genom att ni har skrivit er historia? Läser man inläggen här så är det många stycken, mig själv inkluderad. Jag var och lämnade blod för första gången i måndags och hade jag inte följt er blogg är det inte säkert att jag hade blivit blodgivare. Jag kan bara be andra att även de ta steget att bli blodgivare. Det gjorde inte ett dugg ont...ett litet stick bara, men inte mer. Det finns ett stort behov av blodgivare.
Om tio veckor är jag färdigutbildad sjuksköterska och jag hoppas att jag i mitt yrke kan ta med mig en del av allt ni har skrivit om.
Må gott, kram från Anette

2007-03-31 @ 20:14:16
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste och godnatt. Tankar och varma kramar.

2007-03-31 @ 20:29:02
URL: http://kanelbullens.blogspot.com
Postat av: gunilla i dalom

Och godmorgon och varmaste, varmaste.
Solen skiner i dag med och det blir nog en bok och en stol.
Puss och kram!

2007-04-01 @ 09:33:22
URL: http://kanelbullens.blogspot.com
Postat av: gunilla i dalom

hoho, det är bara jag som vill säga godnatt och lite varmaste, varmaste.
Stora kramar och fina tankar!

2007-04-01 @ 20:14:54
URL: http://kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Tessan

Tittar in här flera gånger om dagen och undrar så hur ni har det! Förstår att ni inte orkar uppdatera bloggen, men ni ska veta att det finns många, många som tänker på er och aldrig kommer att glömma er.
*kramar om*

2007-04-01 @ 20:21:22
Postat av: Matilda

Stora kramar till er! Tänker på er ofta och mycket.
Har tentaplugg upp till öronen, men det är rätt okej. JS. Mill är inte så svår egentligen. Tror jag. Haha! :)

2007-04-01 @ 22:28:25
URL: http://matildamatsdotter.blogspot.com
Postat av: Matilda

Stora kramar till er! Tänker på er ofta och mycket.
Har tentaplugg upp till öronen, men det är rätt okej. JS. Mill är inte så svår egentligen. Tror jag. Haha! :)

2007-04-01 @ 22:28:25
URL: http://matildamatsdotter.blogspot.com
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste. Hmm, det känns som jag upprepar mig, men ni vet vad jag menar.
Solen lyser med sin frånvaro (haha) men det är varmt. Under nollan, men inte mycket.

Mjuka kramar och finaste tankar!

2007-04-02 @ 07:07:56
URL: http://kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Åsa i Malmö

Tänker mycket på er. Kramar och tankar.

2007-04-02 @ 08:21:17
Postat av: Susanne

Tänker på er ofta!
Kram Susanne i Östersund

2007-04-02 @ 09:22:30
URL: http://www.fantastiska-fyran.blogspot.com
Postat av: Tova&Lovisas mamma

Så var jag här igen...Tänker på er ofta! Varje gång jag sätter mig vid datorn så måste jag gå in och kolla hur ni har det.Som någon annan skrev tidigare så har ni påverkat mångas liv.Det är tomt utan era ord här, men jag har full förståelse att ni inte orkar! Det kanske kan bli en bra del i ert sorgearbete att såsmåningom fortsätta skriva...Ni ska veta att Alfons minne är väl bevarat här hos alla oss som fått lära känna honom på bloggen och han lever kvar i våra hjärtan för all frmatid!

Många kramar Mahlin i Asmundtorp

2007-04-02 @ 10:19:30
Postat av: Babsan i Lund

Sänder Kramar o Tankar innan jag ska iväg o njuta av all blomsterprakt.
Babsan

2007-04-02 @ 10:36:26
URL: http://bankgatan.blogspot.com
Postat av: Charlotte i USA

Hej pa er!
Skickar lite sol & varme fran Louisville,KY. Hoppas att vardagen funkar och att ni trots allt kan njuta av att se varblommorna borja sticka upp, bladen pa traden skirar och att flickorna haller er sysselsatta!
Haller till fullo med vad Malin i Asmundtorp skriver, att Alfons minne ar hos oss for alltid bevarat och att ni genom ert skrivande har berort sa manga manniskors liv.
Tanker pa er!

Stora Starka Styrkekramar fran Charlotte

2007-04-02 @ 19:45:25
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste på kvällsidan. Mjuka kramar och vackra tankar. Ni finns här jämt, hos mig.
På onsdag kommer Nisse hem och det ska bli skoj att träffas igen. Påsken har vi aldrig firat, utan bara tagit den som ett tillfälle att äta lite gott tillsammans.
God natt och puss o kram!

2007-04-02 @ 21:00:23
URL: http://kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Maud i Malmö

Tänker på er och på Alfons...

2007-04-02 @ 21:13:33
Postat av: Jessica

Tänker på er! Hoppas att vardagen blir lite lättare att bära med tiden. Det kommer att ta tid å det får det göra. Ni har tur som har tjejerna man måste ju orka för deras skull.
Kramar Jessica

2007-04-02 @ 21:50:40
Postat av: Christina

Ville bara tala om att vi tänker mycket på er!
Kramar Christina

2007-04-02 @ 22:14:41
URL: http://christina69.bloggspace.se
Postat av: Maria i Vagnhärad

Godmorgon.

Tänk att igår var det 1 månad sedan Alfons blev en pirat/ängel.
Tiden har gått vidare, konstigt nog... men det är ju skönt.
Tänker på Er ofta, flera ggr per dag. Hur ni har det ??
Kramar till Er.

2007-04-03 @ 06:48:51
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste. I dag höll jag på att blåsa bort på vägen hit. Hej å hå vad det stormar. Krama flickorna och er själva.
Puss o kram o vackra tankar!

2007-04-03 @ 07:05:37
URL: http://kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Miriam

Tittar in varje dag och tänker på er. Fantastiska bilder på fina småsystrar till Alfons.

Kramar

2007-04-03 @ 10:19:22
URL: http://www.meramiriam.se
Postat av: Tova&Lovisas mamma

Sänder varma vår kramar till er alla...Önskar er en bra kommande helg med mycket påskägg och godis till era underbara flickor!
Vi ska campa på ivön med husvagnen i helgen och vår lilla Tova fyller 2 år på skärtorsdag. Tiden går, livet står aldrig stilla.

Kramar Mahlin i asmundtorp

2007-04-03 @ 13:56:51
URL: http://tovalovisa.blogg.se
Postat av: Ingela

Tittar ofta in här på Alfons fina sida. Era ord biter sig verkligen fast och gör att ni känns så nära även om vi inte känner varandra.

2007-04-03 @ 14:36:38
URL: http://familjenborell.blogg.se
Postat av: Matilda

Stora kramar till er!
I morgon åker jag upp till Dalarna, till familjen, djuren och räkpajen, för att fira påsk (fast vi är inte så mycket för firanden vi).

2007-04-03 @ 20:43:37
URL: http://matildamatsdotter.blogspot.com
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste. Ja, i morgon kommer hon...sladden. Ska bli roligt att ses igen.
Tänker på er med fina mjuka och vackra tankar.

Puss o kram!

2007-04-03 @ 21:28:00
URL: http://kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Christina från Torslanda

Godnatt och sov gott. Jag hoppas att ni får en fin påskvecka omgivna av era närmaste som ju verkar vara sådana kloka, kärleksfulla människor allihop. Hälsa Alma-Lee och Vera att den australiska Easter Bunnyn kommer till oss på påskaftons morgon ända från Melbourne och att vi ska be honom stanna till i Sätaröd på vägen. Han brukar ha många goda ägg med sig...

2007-04-03 @ 22:11:45
Postat av: mia

Vill bara visa att mina tankar fortsätter att gå till er i Sätaröd. Hoppas att ni orkar nå fram till och hålla om varandra, dela sorgen över er fine son, men också glädjen över era fina flickor. Många varma kramar och tankar genom natten, mia.

2007-04-04 @ 00:24:51
Postat av: Marie från Hörby

Jag tänker fortfarande mycket på er och jag hoppas att nu får en fin påskhelg.
Många varma kramar till er.

2007-04-04 @ 08:12:57
Postat av: kågebäck

solen skiner här i Malmö och den skiner nog vackra vår strålar hos er med. Orden är svåra att få fram, men tankarna går ofta till er alla.

Jag hoppas att ni fått lite vårkänsla och när Alma-lee kommer hem från dagis med solrosiga vår kinder får ni lite mer energi att orka lite till......

Kram Maria

2007-04-04 @ 08:48:00
Postat av: Miss U

Längtar efter att få höra ifrån er på bloggen. Förstår att det är tungt och att dagarna förmodligen är näst intill outhärdliga. Vi är många som tänker på er och önskar att vi kunde göra något för er.

2007-04-04 @ 10:05:06
Postat av: Åsa i Malmö

Tänker på er.

2007-04-04 @ 12:19:32
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste. Blev lite sen i dag. Har varit på öron och kollat lite. Gröna små apparater med döskallar på hade dom inte. Det är ju det jag vill ha! Gröna finns och då får jag väl klistra dit resten själv. Haha!
Tanker vackra tankar och kramar er alla.

2007-04-04 @ 13:06:49
URL: http://kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Hanna & David

Hej Familjen,
skickar massvis med vårkramar och tankar till er.
Hoppas att ni får en skøn påsk med sol och mycket godis
kram fr
Hanna, david & Lykke

2007-04-04 @ 15:04:09
Postat av: gunilla i dalom

Natti, natti och varmaste, varmaste.

Vackra tankar och stora fina kramar till er alla.

2007-04-04 @ 20:14:08
URL: http://kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Birgitte

Hej,
tänkar så mycket på er och hur Ni mår här nu, efter lugnet har kommmit över er. Går livet langsamt vidare - eller känns det förlamande...

Det var en mycket fin, vacker och väldigt rörande begravning, som Ni gav Alfons. Pippivisan och Alfons kista: det var så bra en avsked inför hans vidare skeppsfärd. Jag kunne se för mig hur han lå i kistan med sin medallion - inbäddad i eran kärlek. Så tung den kistan måste ha varit för er. Så trist det var för os alla. Jag hoppas att Ni kommar minnes denna dagen som en vacker avsked med mycket kärlek. För den fanns verkligen där. Så påtagligt att man nästan kunne röra den ibland alla era vänner och familj.
Jag är mycket, mycket glad att jag fick dela denna tunga stunden med er.
Sköt om er alla. Ni är altid välkomna hos oss.

2007-04-04 @ 20:47:54
Postat av: elinleticia

Glad påsk, massor av kramar, jag tänker på er varje dag.
ElinLeticia

2007-04-04 @ 21:50:38
URL: http://elinleticias.blogg.se
Postat av: Malin i Orsa

Kramar från mig som varit i Älvdalen och pysslat lite med hästarna och skjutsat Matilda från Mora.

2007-04-04 @ 21:50:53
URL: http://www.malinakrocko.blogspot.com
Postat av: gunilla i dalom

God morgon mina vänner och varmaste, varmaste.

I dag jobbar jag bara till elva och det tycker jag är bra och skönt.

Kramar och vackra tankar från mig och ett soligt dalarna
Puss och kram

2007-04-05 @ 07:16:30
URL: http://kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Åsa i Malmö

Hoppas att ni får en skön påskhelg. Kramar och tankar till er alla.

2007-04-05 @ 07:51:42
Postat av: Annelie (Zackarias mamma)

Vill bara önska er en riktigt skön och glad Påsk!
Tänker mycket på er! :-)
Kramar Annelie m familj

2007-04-05 @ 09:18:46
Postat av: Roland

Mina varmaste hälsningar till Er alla i familjen och nära släktingar. Påsken är här och i morgon, sägs det dog Jesus på korset för vår skull, men jag frågar mig då: Varför skulle lilla Alfons dö? Det finns inget svar och jag blir så ledsen för Er skull. Försök att ha det så bra som det går i Påsk, inget blir som förra påsken men livet måste gå vidare. Jag tänker på Er och jag känner mycket för Er!!!!!

2007-04-05 @ 12:17:01
Postat av: Malin

Jag tänker på er och hoppas att ni har det så bra ni kan ha det. Jag önskar er en trevlig påsk. Jag hoppas och tror att Alfons får massa påskägg på sitt sjörövarsskepp.

kram MALIN

2007-04-05 @ 17:14:08
URL: http://www.malinsblogg.org
Postat av: cHARLOTTES MAMMA

Jag körde i måndags utanför Vrams kyrka . Funderade om det var här Alfon låg. Orkade inte stanna och se blommorna.Tänkte jag bara inte orkar....
Min flicka har också en blogg här på södra barncancerföreningen. Tänker så på er. Min flicka lever än. Men haR FÖLJT ER OCH ANDRA LÄNGE. VILL BARA SÄGA JAG TÄNKER PÅ ER. VILKA UNDERBARA SYSTRAR ALFON HAR. dET DÄR MED GODis var så underbart. Kram från Charlottews mamma. Kan inte förstå meningen men detta med cancer hos barn. Så underbart ni skriver. Kan inte själv skriva i närheten av er, men försöker ändå......Hej så länge.

2007-04-05 @ 18:38:14
Postat av: Charlotte i USA

Vill bara onska er en riktigt skon Paskhelg, sa skon den nu kan bli. Men med er formaga att ta vara pa stunden, att se gladjen i det ni har, ar jag overtygad att ni och flickorna far en nagorlunda bra pask. Kan tanka mig att Alfons tittar ner pa Alma-Lee och njuter av att se henne ata sa mycket godis!!

Stora Starka Styrkekramar fran Charlotte

2007-04-05 @ 23:43:48
Postat av: Danijela

Glad Påsk till alla er!
Hoppas att ni mår bra.
Mina tankar är hos er varje dag.
Kram

2007-04-05 @ 23:54:17
URL: http://danijelamagdalena.blogg.se
Postat av: Mia-Johanna

Vill bara önska er en härlig påskhelg.
Tänker på Er.

Kramar från mig till Er

2007-04-06 @ 07:50:52
Postat av: gunilla i dalom

Massor med varma Påskkramar till er nere i Skåneland. Hoppas att du får riktigt mycket godis, Alma-Lee!
Fina, fina tankar Till helgen som jag förstår blir lite tung.
Puss o kram.

2007-04-06 @ 08:47:39
URL: http://kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Susanne Folkeson

Hej
Tänker mycket på Er och hur Ni har det.
Önskar Er en riktigt bra Påsk, så bra som Ni kan ha det
Kramar
Susanne

2007-04-06 @ 09:33:14
Postat av: Matilda

Ha en jättebra påskhelg och käka mycket godis!
Tänker på er! Stora kramar!

2007-04-06 @ 09:33:43
URL: http://matildamatsdotter.blogspot.com
Postat av: Kim

Vet inte hur mycket påsk ni firar, men jag hoppas ni är tillsammans med familjen och tar hand om varandra. Jag hoppas era dagar har ljus och färg, blommor och skratt. Jag vet att ni har kärlek och fantastiska barn som påminner er om vad livet handlar om. Pussar & Kramar!

2007-04-06 @ 12:06:01
URL: http://gror.wordpress.com
Postat av: gunilla i dalom

...jag menade tom...Inte tung. Puss och kram!

2007-04-06 @ 12:35:06
URL: http://kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Martina Björneskog

Hoppas att ni får en fin påsk. Kram till er.

2007-04-06 @ 22:28:16
Postat av: Marie från Hörby

Jag hoppas ni får en fin påsk med massor av godis (eller hur Alma-Lee?!).
Många kramar

2007-04-07 @ 08:46:09
Postat av: gunilla i dalom

Massor med varma kramar och fina tankar!
I dag kommer pojkarna upp och då ska dom åka och hämta hö till hästarna. I går tappade Snobben en sko så nu går han därute i hagen med bara tre skor.

Sköt om er nu och ät så mycket godis ni bara kan.
Puss o kram!

2007-04-07 @ 09:22:54
URL: http://kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Malin i Orsa

Hoppas att ni fått riktigt mycket godis och sånt. Kramar

2007-04-07 @ 09:35:44
URL: http://www.malinakrocko.blogspot.com
Postat av: sarah

kära vänner.
här i hamra börjar den skärande smärtan ändra form och manifestera sig som en djup, molande, tung, svart sten.
hedda klappar mamma på kinden, torkar mina tårar och säger; man blir ledsen ibland... hon vill hela tiden åka till alma, alma är viktig nu.
alfred som sorgset frågar; mamma, varför kunde alfons bli sjuk som en gammal människa och dö? varför kan barn bli så sjuka? jag har inget svar på hans frågor. på bolibompa pratar de om vänner som man ska ha i hela sitt liv och alfred har inte längre ett namn att ropa ut. villrådigt sitter han och funderar.
allt det där som aldrig ska bli.
jag ser i solens nya varma strålar våra barn som leker. i mitt hjärta kommer se alltid att leka så.
all kärlek.

2007-04-07 @ 11:45:04
Postat av: Ewacarin Holmqvist

Kära Familjen Löv!
Varje dag går mina tankar en stund till er. Undrar hur ni har det. Nu är det påsk och då sänder jag varma tankar om att ni har en bra helg trots allt.
Jag tittar in här ofta. Kan inte släppa Alfons och frågan som jag aldrig får något svar på: Varför?
Ni får krama om era flickor från mig.
Jag finns här ska ni veta och har er inom mig!
Kramar!

2007-04-07 @ 17:33:18
URL: http://echolmqvist.blogg.se
Postat av: Carina o Rasmus i Göteborg

Tänker som vanligt på er och hoppas vi ses till sommaren. Kramar från Carina o Rasmus

2007-04-08 @ 08:01:38
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste! Solen skiner men det är iskallt både ute och inne. Tror det var fjorton inne. Veden börjar ta slut och den nya har inte kommit. Pojkarna har beställt. Så, brrr! Får se om jag får ut Nisse på en promenad.
Många tankar och varma kramar!

2007-04-08 @ 08:39:21
URL: http://kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Eva i Degeberga

Hej på er!
Jag ville bara skicka en påskhälsning till er. Ett påskägg innehållande en mängd av varma kramar, stärkande tankar, glada skratt och goda minnen. Ha en riktigt skön påsk! Kram, Eva

2007-04-08 @ 09:06:29
Postat av: Elisabet i Malmö

Jag önskar er en så glad påsk ni kan få tillsammans, en påsk utan Alfons, en påsk utan vår Mattias, så konstigt, så skumt på något sätt. Många tankar, många, många kramar till er alla!

2007-04-08 @ 12:34:20
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste till natten. Nisse och jag tog en långpromenad i dag i blåsten och det var skönt. I morgon kommer resten av gänget upp igen.
Nisse hälsar och jag med, med fina tankar och stora kramar!

2007-04-08 @ 22:59:18
URL: http://kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Christina från Torslanda

Påsken är ju egentligen en sorgens högtid som sedan omvandlas till ett firande av pånyttfödelse och hopp, en ljusets triumf över mörkret. Jag är inte kyrklig tyvärr, men sjunger ändå ofta i olika kyrkokonserter och igår kväll under påsknattsmässan i Göteborg sjöng jag med Alfons och hans fina familj i tankarna. Jag skickade önskningar ut i rymden om att ni också ska få uppleva någon slags känsla av nystart. Ni har ju redan bevisat att kärleken alltid övervinner mörkret, oavsett den fysiska utgången av striden.

2007-04-08 @ 23:38:03
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste o puss o kram!

2007-04-09 @ 08:46:28
URL: http://kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Jessica

Igår snöade det här. Undrar om vågorna gick höga vid piratskeppet. Du håller väl i dej i masten Alfons?? Segla lugnt..
Hoppas att ni har haft en bra helg. Kram Jessica

2007-04-09 @ 10:51:59
Postat av: Tova&lovisas mamma

Åkte genom Sätaröd i helgen och hu vad mina tankar gick till er! Kunde inte hålla tillbaka tårarna i bilen.Vi har haft en underbar helg på ivö och hoppas att ni också haft det bra.

Många kramar Mahlin i Asmundtorp

2007-04-09 @ 17:52:35
URL: http://tovalovisa.blogg.se
Postat av: Evelina

Hoppas att ni har haft en mysig och skön helg, snart är det 1 maj och ses vi inte innan så hoppas jag att ni inte har ångrat er och att vi ses då. Många kramar!

2007-04-09 @ 23:19:45
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste. Efter en sen deckare hoppar jag nu i säng.
Varma tankar och stora kramar!

2007-04-09 @ 23:39:08
URL: http://kanelbullens.blogspot.com
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste, varmaste. Det är alldeles vitt på marken och det fortsätter att komma ner vita flingor. Verkligen aprilväder. Är ledig i dag med eftersom Nisse inte åker förren i morgon.
Hoppas påsken har varit bra och att ni har haft solen i ögonen.
Krama "tjejorna" och er själva.

Puss o kram!

2007-04-10 @ 06:57:02
URL: http://kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Malin i Orsa

Kramar från ett halvsnöigt Orsa

2007-04-10 @ 07:53:51
URL: http://www.malinakrocko.blogspot.com
Postat av: Åsa i Malmö

Jag var i helgen på barnakuten i Lund med min äldste son - vi åkte hem med lugnande besked och med lättnad och tacksamhet i hjärtat. Men tänkte så på er när jag gick förbi dörren med avdelning 64 på.
Många tankar och kramar till er alla.

2007-04-10 @ 10:12:44
Postat av: Babsan i Lund

Kramar o Tankar till Er.
Babsan

2007-04-10 @ 10:29:11
URL: http://bankgatan.blogspot.com
Postat av: Christina från Torslanda

God förmiddag! Ville bara dela med mig av lite vårkänslor till er - solen skiner och fåglarna har fullkomligt tappat sinnet för proportioner i sin sång. Hoppas vinterkylan har lämnat oss för gott nu. Snart kan Alma-Lee och Vera ta av både strumpor och skor! Alfons är ju antagligen redan barfota sedan länge för det kan väl ändå inte finnas något snöslask där han bor nu??
Varma tankar.

2007-04-10 @ 10:35:52
Postat av: Louise

Tänkte på Er och Alfons lite extra idag när jag var på IKEA..älgmakaroner kommer alltid att vara förknippat med Alfons..Hoppas ni har haft det bra i påsk och att Alma-Lee fått mycket godis i påskäggen..Tänker på Er alla ofta..Kram Louise..

2007-04-10 @ 18:53:35
Postat av: Louise

Tänkte på Er och Alfons lite extra idag när jag var på IKEA..älgmakaroner kommer alltid att vara förknippat med Alfons..Hoppas ni har haft det bra i påsk och att Alma-Lee fått mycket godis i påskäggen..Tänker på Er alla ofta..Kram Louise..

2007-04-10 @ 18:54:10
Postat av: sanna

Mina varmaste tankar till er. Jag är här inne på bloggen flera gånger om dagen, och tänker på er ännu oftare. All kärlek och styrka och mod.

2007-04-10 @ 19:46:34
Postat av: Kim

Hej ni fina! Vill bara säga att jag tänker på er. Jag tänker att det som är så speciellt med er, är att ni är ärliga. Mot er själva, mot varandra, mot era barn och mot oss som står utanför. Tror det är er räddning, att ni vågar se och möta livet i alla sina nyanser och färger. Ni backar inte, ni blundar inte och jag beundrar er för det. Pussar & kramar!

2007-04-10 @ 22:27:29
URL: http://gror.wordpress.com
Postat av: gunilla i dalom

Varmaste i stormen! I dag blir det ingen promenix till jobbet. Risken är att jag kommer blåsa bort. Fara iväg som Mary Poppins. Nej, det får bli bilen.

Stora varma kramar och mjuka vackra tankar!

2007-04-11 @ 06:42:39
URL: http://kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Anonym

Godmorgon.
Hoppas att ni kunnat njuta lite av påsken.
Tänker på Er. Kramar.

2007-04-11 @ 06:44:47
Postat av: Maria i Vagnhärad

Men kom inte namnet med...
Se ovan.

2007-04-11 @ 06:45:23
Postat av: Åsa i Malmö

Tänker på er mycket och ofta.

2007-04-11 @ 08:03:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback