Torsdagen den 22 november. Om blogg, nyblogg och trötthet.

Jag är hänförd! Jag är förbluffad! Jag är glad! Jag är förvånad. Men allra mest är jag trött, graviditetstrött...

Jag har fått 81 långa som korta mail sedan förra inlägget på bloggen. Jag har fått tackord och lovord om Alfons blogg, och jag är så glad! Jag har spenderat minst en timme varje kväll med att svara på mail, och ändå har jag inte haft ork att svara på alla mer än som massmail. Jag har bestämt att sidan kommer att vara öppen för den som vill, men man måste maila om ett lösenord. Det är bara för att vi vill veta lite vem det är som läser. Kanske en liten trygghet. Så välkomna att maila på: 
[email protected]
 
Jag vill också skriva att vi givetvis kommer att ha Alfons-bloggen att skriva på precis som vanligt, en graviditet kommer inte att förändra det. Jag håller på för fullt med min bok, och hoppas att vara klar med manus innan sommaren. Sen ska jag amma! Och byta blöjor.

Catarina

Kommentarer
Postat av: Jessica och Magnus

Hej min vän!
Inte konstigt att du fått många lovord. Jag kan se hur du sitter i nyhetsmorgons soffa och berättar om den gripande livshistoria du och din familj gått igenom. Boken kommer att beröra så många och ingen kommer att kunna undgå ditt fantastiska och gripande sätt att berätta. Ta hand om er! Kram!

2007-11-22 @ 20:41:31
Postat av: Johanna

Ja med tanke på att du berör mig gång på gång så finns inte många andra ord än "fantastisk" att säga... jag beundrar dig!!!

Vill gärna följa din graviditet :-) Jag följer ju Alfons blogg, min viktigaste blogg. Den betyder otroligt mycke!!!

Din bok kommer att hjälpa många, det är jag säker på. Jag kommer ju självklart köpa den...

Ta hand om dig!

Kram Johanna

Postat av: gunilla i dalom

Varmaste till natten! varma fina tankar som alltid.
Krama om allihop!
Puss!

2007-11-22 @ 20:58:39
URL: http://kanelbullens.blogspot.com
Postat av: Elin

Klart att alla vill veta hur det går för kommande syskon till Alfons och töserna! Kram till er alla från mig!

2007-11-22 @ 21:27:37
URL: http://ellan.blogg.se
Postat av: Anonym

Det går inte en kväll utan att jag surfar in på Alfons sida innan jag går och lägger mig. Det kittlar till i magen när jag ser ett nytt inlägg från er i familjen och jag läser ivrigt. Så fantastiskt fint med en liten krabat till i familjen, ett fjärde barn. Riktigt stort grattis. Att veta att det snart finns en bok därute i bokhandeln som du har författat Catarina får mig att se scener framför mig där folk köar i bokhandeln för att få köpa ett exemplar. Ni båda har lyckats förmedla så mycket fantastiskt under familjens resa och för alla oss läsare är Alfons fortfarande levande på så många vis - ni gör honom levande med era berättelser. Era målande beskrivningar
om era fina 3 barn får oss andra föräldrar att reflektera och stanna upp i vardagen , för det vill jag tacka er särskilt.

2007-11-22 @ 21:32:41
Postat av: Jennie

Kramar till er! Jag blir glad när du är glad, min vän. Hör av dig om helgen om du vill. Jennie

2007-11-22 @ 22:46:21
Postat av: Maya

Gud vad underbart det låter :) Amma & Byta blöjor, känns som det var en evighetsen (döttrarna är 14 & 19) *ler*
Ser fram emot att få läsa din bok.
kikade bara in en kvickis innan sängen kallar.
Ha en skön natt & sov sött!
/Maya

Postat av: Syster Anna

Kära ni! Grattis! Ni är som gjorda för att vara föräldrar! Helt fantastiskt att höra om det lilla livet som är på väg. Jag är verkligen glad för er skull!
Vi ses på torsdag! :) Äntligen!
Kramizar Anna

2007-11-23 @ 17:20:52
Postat av: Christina i Torslanda

Hej Alfons,
Om man ska hälsa direkt till dig så måste väl det bästa vara att skriva på din mammas fina blogg. Jag ville bara säga grattis till dig för att du ska få ytterligare en liten syster eller bror! Är inte det fantastiskt skojigt? Jag slår vad om att du är stolt och glad ombord på sjörövarskeppet.
Tyvärr bor jag lite för långt borta för att kunna åka och titta på din fina sten med alla blommorna och ljusen, men vi är väldigt många som tänker på dig varje dag och undrar hur du har det på de sju haven. Har du besegrat många pirater? Kanske har du till och med sett hajar och vilda delfiner! När den nya lilla bebisen kommer ut så kommer förstås han eller hon att få höra allt om sin modiga och snälla storebror. Men jag tror att du redan vet vem det är som kommer. Visst har ni redan träffats? Och i så fall har du säkert tipsat om massor av bra bus som din mamma och pappa kommer att känna igen som typiskt Alfonska när det blir så dags... :-)
Många kramar och grattis igen till dig. Segla lugnt.
/Christina

2007-11-23 @ 22:12:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback