Fredagen den 28 september. Om respekt.

Bloggen speglar delar ur vårt liv och vi vill inte bli behandlade som om vi ingick i nån slags reklamkampanj.

Jag vill få sagt att alla inlägg och bilder på vår blogg ska stanna här. Jag vill att ni alla som läser visar respekt för den text vi skriver och de bilder vi visar, genom att inte kopiera den vidare till egna sidor. Man får istället hänvisa till vår sida. Jag ber er som kopierat bilder och text från oss, att vara snälla att ta bort det. Tack.

Catarina

Kommentarer
Postat av: Mellie

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt!!! Inlägget är självklart borttaget.Det finns inga ord... Förlåt. Greps bara av det vackra, men fruktansvärda.Hela min grät. Jag kämpar med bidrag till Barncancerföreningen, efter Matilda...

2007-09-28 @ 19:14:50
Postat av: Kajsa

Det är svårt att förstå hur ni orkar lämna ut er själva så mycket och under så lång tid. Som nära vän uppskattar jag att få läsa och se de bilder ni delar med er av. Jag vet inte hur jag skulle reagera på er sida om jag inte kände er, men jag känner en djup respekt över er integritet. Tack för att ni orkar skriva.
Älskar er och saknar er ofta!
Kramar Kajsa

2007-09-28 @ 19:18:31
Postat av: Emma K

Tips: På en del bloggportaler kan man själv ställa in så att det inte går att kopiera bilderna. På tex bilddagboken.se vet jag att det går. Kolla era inställningar! Till vänner och familj kan man ju maila bilderna de vill ha.
MVH E

2007-09-28 @ 19:44:14
Postat av: Johanna

Jag skriver någon rad om Alfons och er fina familj emellanåt i min blogg, men jag har inte tagit någon bild härifrån eller skrivit er blogg-adress...
Jag respekterar...
... och jag fortsätter läsa här...
Tack för att ni delar med er...
Ha en bra helg!
Kram Johanna

Postat av: Kim Berg i Malmö

Ni är SÅ oerhört vackra allihopa! Orden Du använder när Du skriver Catarina...berör mig SÅ enormt! Jag känner Er inte, men ändå...genom denna sida, så känns det som att jag känner Er alla...Lilla Alfi, jag är säker på att Du där uppe blickar ner på Din älskade familj med en enorm stolthet och ödmjukhet över att just Du hamnade hos denna finfina familj!! Hoppas att Du leker med ett annat änglabarn, Matilda och att Ni tillsammans leker i jordgubbslandet och bara har det SÅ bra, som bara Ni är värda!! Kram på Er alla!

2007-09-28 @ 21:20:36
Postat av: Jennie

Du har så rätt Catarina även om jag tror inte att de som kopierar gör det för att exploatera er, utan utav medkänsla. Men jag kan till fullo förstå att ni får den känslan, er blogg är helig.
Jag känner sån beundran, tacksamhet och värme inför att ni delar med er så som ni gör. (Trots de skäl du brukar ange...) Tack.
Från det ena till det andra; jag har verkligen vid flera tillfällen idag försökt tigga en puss av min söta dotter. Men hon har vänligt men bestämt hävdat att hon bara har en kvar och "den ska Alma få på söndag"..! Och så finns det faktiskt inga fler att köpa varken på ICA eller på Hemköp!
Puss o kram, vi ses imorgon.
Jennie

2007-09-28 @ 22:26:51
Postat av: Inger

Ni förtjänar respekt ! Självklart.
En sak som jag har funderat mycket på och som berört mig alldeles särskilt. Det är princesspojken - hur många föräldrar till pojkar LÅTER dem få vara i princessåldern på riktigt ? Hur många pojkar är det förunnat ? Alfons fick. Han har fått vara så mycket. På riktigt. Det är en förebild !
Jag hoppas att min son också fått vara det. Han blev uppklädd då och då av systrarna. i klänningar.
Nånstans i min jämställdhetsjäl så känns det så himla viktigt - och så snygga de är sen !!!!
Jag älskar de bilderna på Alfons och önskar att jag hade några på min också. Man glömmer att ta till vara på tillfällena.
Det har ni lärt mig att istället komma ihåg !

2007-09-28 @ 23:27:44
Postat av: Anonym

Jag vill bara tillägga att jag inte tror att någon som läser er blogg kopierar för att vara taskig. Jag tror mer att de vill visa en liten text för att visa hur fint ni skriver. Ni behöver inte bli upprörda. Alla älsakr ju er och eran blogg. :) Ha det gott!

2007-10-07 @ 18:03:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback